6 Aralık 2008 Cumartesi

Garnett-Davis Münasebeti



Dün gece oynanan Portland-Boston maçında Garnett ve Davis arasında ilginç bir olay yaşandı. Portland'ın 16-4'lük bir seri ile farkı 13'e kadar indirdiği dönemde alınan molada Glen Davis'e sertçe çıkışan Garnett, takım arkadaşının benchin bir ucunda gözyaşları dökmesine neden oldu.

Garnett son dönemde nedense çok agresif davranıyor. Tabi neler söyledi koca oğlana bilemiyoruz ama Bogut ile olan bir tartışması ve daha öncede Calderon'a karşı yaptığı gereksiz hareketler vardı.

Gol mü ? Eee Evet..


Denizlispor-Fenerbahçe maçında Deivid'in uzaklardan vurduğu şut sonrası üst direğe çarparak içeriye düşen top. Anxak kamera geniş açıya geçtiğinde yan hakemin pozisyonun içinde olmadığını görüyoruz. Nedendir bilinmez yan hakem çok emin bir ifade ile golü vermedi. Pozisyon olduğunda gol diye ayaklandım ama sevincim yarım kaldı. Maç sonunda Denizlispor kalecisi de ''Gol gibi gördüm...'' dedi. Görmene gerek yok hocam top yarım metre içerde en az. Lig Tv piero falan ne varsa ölçsün biçsin bu top bariz gol...

Washington Zephyrs


Washington Wizards'ta bu sezonki classic forması ile görücüye çıktı dün gece. Aslında öyle dikkat etmem her gece ne giydiler diye . Özetleri izlerken farkettim formaları. Belki daha öncede giymişlerdir bilemiyorum.
Zephyrs yazılı formalar ile Lakers karşısındaydı Wizards ancak tüm çabalarına rağmen galibiyete ulaşamadılar.

4 Aralık 2008 Perşembe

Nba Tv Top 10 November



NbaTv'nin Kasım Ayı için hazırladığı Top 10
İçlerinden seçtiğim en iyi 3 hareket ise şu şekilde..
1-Roy buzzer for Rockets
2-Lebron monster block
3-Rodriguez&Fernandez: Spanish Connection

Sam Amca


Toronto'da beklenen oldu ve Sam 'Amca' Mitchell kovuldu.
Raptors'ı sıkı takip eden biri olarak diyebilirim ki bu adamı kovmak için geç bile kalındı. Yılın koçu olduğu dönemde dahi ben bu adamı sıkça eleştirdiğimi bilirim. O zamanlar daha gitmesinden yanaydım. Kadroyu oynatamıyor. Maçlarda uyuyor gerektiği anda molaları alıp tempoyu ayarlayamıyor vs. yine de birkaç takım için iyi koç sıfatında olur ancak Raptors değil bu takım.

Yerine geçici olarak Jay Triano gelmiş. Yardımcı antrenör.
Triano geçtiğimiz sezon 2-3 maçlık bir periyotta yine takımın başındaydı. Mitchell'ın ailevi problemleri nedeniyle uzak kaldığı bir haftada gayet başarılı geçirmemizi sağlamıştı. Mitchell ile göremediğimiz setler savunmalar Triano ile açığa çıkmıştı. Geçici bir süre de olsa Triano'ya güvenmek Mitchell'a güvenmekten daha kolaydır.

Cavs Alternative Jersey


Cleveland Cavaliers dün gece evinde oynadığı Knicks karşısına sarı-kırmızı bu şık formalarla çıktı. Muhtemelen bu sezon bir kaç kez daha göreceğiz onları bu formalar ile..

3 Aralık 2008 Çarşamba

Conseco Fieldhouse


Indıana Pacers bu sezon sahasında oynadığı 9 maçta 5 galibiyet 4 yenilgi aldı.
Aldığı galibiyetlere bakınca iki takım ön plana çıkıyor.
Lakers ve Celtics.
Pacers dün sahasında 7 maçtır yenilmeyen Lakers'ı 118-117 yenmeyi bildi.
Ligin hemen başında da Boston'u 95-79 gibi bir ksorla mağlup etmişti.
Pacers deplasmanlarına dikkat etmesi lazım takımların.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...