5 Aralık 2009 Cumartesi

Kobe Bu Abi !?!



Kobe Bryant dün gece Heat karşısında maçı kazandıran isim oldu müthiş bir şutla. Miami galibiyete 3 saniye uzaktayken sahneye çıkan Kobe son çeyrekteki muhteşem performansına yaraşır bir final yaptı ve maçı takımına kazandırdı. Cidden inanılmaz bir şut. Yine de şu maçı bu noktaay kadar getirip aybetmek üzücüydü. Wade tutuk başlasa da istatistikleri fazlasıyla iyileşmiş son periyot, ancak son anda serbest atışlardan faydalanamaması Heat'in sonunu hazırlamış.

Şaka Gibi !!


Şaka Gibi evet.. New Jersey Nets dün gece bu sezonki ilk galibiyetini elde etti. Bir takımın ilk galibiyetini böylesine haber yapmak aklımın ucundan bile geçmezdi ancak Aralık ayı başında ancak ilk galibiyetini kazanabildi Nets. Bobcats'i 97-91 yenerlerken Lopez'de 31 sayı 14 ribauntluk performansıyla harikalar yarattı. Bobcats'de bu sezonun ayrı geyik takımı olur Nets'e kaybeden ilk takım olarak :)

Utah Jazz Alternatif Forma


Bu aralar fazlasıyla forma tanıttık ama takımlar bu ara sık sık yeni formalarını giyip maçlarına çıkıyorlar. Bunlardan bir tnaesi de Utah oldu. Açıkçası diğer takımlara göre bana bu forma o kadar şık gelmedi. Yeşile alışık olmadığımdandır Utah takımı üstünde. Yeşil de garip bi yeşil yani enteresan bir ton. Ama forma uğurlu geldi ve ilk giydikleri maç Boozer 35 13 yaptı ve Pacers'ı eli boş gönderdiler.

3 Aralık 2009 Perşembe

Alternative Jersey



Cleveland cidden şu forma işinden anlıyor arkadaş. Bu sezonki formalarıda pek şık... Orlando ise alışık olduğumuz bir formayla bu sezon mücadele edecek. Magic'in siyah forması da oldukça şık duruyor.

0-18



2 Aralık 2009 Çarşamba

Resmileşti: Iverson Sixers'ta


Sabah dedikodu olarak duyurduğumuz haber resmileşti ve Allen Iverson emeklilik kararını açıkladıktan bir hafta sonra Sixers ile anlaşmaya vardı. Sixers resmi sitesinden duyurulmuş haber ve Ivy Denver karşısında formasına kavuşacakmış. Zaten gelen yorumlar ve tepkiler Iverson'u basketbol oynarken görmek niteliğindeydi. Bakalım o taraftarlarına bunu verebilecek mi?

Sixers -> Iverson

Kaynakların verdiği bilgiye göre Iverson ve Sixers yeniden anlaşma safhasındaymış. Belliydi böyle bir şey olup Ivy'nin basketbola geri döneceği. Garanti olmayan 1 yıllık kontrat olacağı konuşuluyor bekleyip göreceğiz. Kısa zamanda resmi olarakta su yüzüne çıkacaktır. Lo-Will'in olmadığı dönemde onu tekrar izlemek güzel olacak. Bakalım bu durum taımdaki diğer isimlerin tepkisine yol açar mı ?

30 Kasım 2009 Pazartesi

Yürek Meselesi


Detroit Pistons bu akşam evinde ağırladığı Doğu'nun iddialı ekibi Atlanta Hawks'ı 94-88 mağlup etti. Mücadelede Rodney Stuckey 23 sayı 8 asist ve 2 ribaunt ile oynayarak takımını galibiyete taşıyan isim oldu. Ancak onun haricinde bir isim vardı ki bence takımının en iyi oyuncusuydu bu maçta. Takımın beraber hareket etmesini ve savunmada da bir kimlik bürünülmesini sağladı. Bu bahsettiğimiz isim Ben Wallace..

Big-Ben bu gece Hawks karşısında 2005'te kalma günlerini hatırlatan bir performans sergiledi. Ben Wallace 32 dakika sahada kalarak takımına enerji getirdi ve maçı da 10 sayı 11'i hücum 18 ribaunt 2 asist 2 top çalma ile tamamladı..

7 'Yedi'


Memphis Grizzlies İspanyol oyuncusu Marc Gasol'un oldukça verimli oynadığı Clippers önünde son çeyreğe 81-65 önde giriyor. O ana kadar herşey normal ve Clippers'ın hanesine neredeyse bir mağlubiyet daha eklenecek. Ancak son çeyrek parke üstünde o kadar berbat Memphis izliyoruz ki Clippers'ın müthiş geri dönüşüne şaşırmıyoruz bile. Üst üste gelen top kayıpları, arada potaya atılan şut denemeleri ile bizleri heyecanlandıran Memphis ne yazıkki bu şutlarla da airball piyasasını hareketlendiriyor. Son çeyrek Memphis hücumu olarak topu yarı sahadan geçirip rakibe teslim etmekten ibaret. Clippers adına 16 sayı geride girdiği son çeyrekte maç sonunda skorboard'da 10 sayılık bir galibiyet görülüyor. Son çeyrek skoru 33-7.. 7 sayı -yazıyla yedi- atabildi sadece Memphis son 12 dakikada. Ayıptır yahu. Sonuna kadar hak ettiler mağlubiyeti.

29 Kasım 2009 Pazar

Ve Kovuldu !!!


Ve beklenen gelişme oldu.. Nets'in koçu Lawrence Frank'in az önce kovulduğu bildirildi. Lakers maçından sonra koculacağı duyumları vardı ama bu maç beklenmeden Frank kapı önüne koyuldu. Nets sezona 0-16 ile berbat bir giriş yaptı ve henüz galibiyet alamadılar. Frank'in gidişiyle gidişatın değişeceğini sanmıyorum. Frank sadece bayrağı devreder Nets kaybetmeye devam eder.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...