30 Ağustos 2008 Cumartesi

Monta Ellis ?!?


Manu'nun ardından bir sakatlık haberi de Golden State'in bu sezon büyük umutlar beslediği yıldız isim Monta Ellis'den geldi. Sol ayak bileğinden sakatlanan Monta'nın ameliyat olduğu ve 3-4 ay parkelerden uzak kalacağı belirtildi.
Baron Davis'in ayrılması ile Warriors bu sezon ondan çok şey bekliyordu. 11 milyon $'lık kontrat imzalamaları bunun da belgesi gibiydi. Monta şimdi minumum Aralık başına kadar yok. Batı'da play-off hedefleyen bir takım için oldukça kötü bir haber.

Manu Ginobili


Manu Ginobili'nin durumu Spurs'u uzun zamandır düşündürüyor. Kontrat uzatmaya sıcak bakmadıkları dedikoduları dolaşmakta haber merkezlerinde.
Geçtiğimiz sezonu sakat tamamlayan Manu'nun olimpiyatlarda sol dizinden sakatlanması ile Spurs Ginobili'ye şüphe ile bakmaya başladı. Kontrat uzatıp uzatmayacakları hala muamma.
Son olarak Ginobili'nin gelecek hafta ameliyat olacakğı ve en az 3 ay parkelerden uzak kalacağı öğrenildi. Bu sakatlık kariyerini nasıl etkiler bilinmez ama Manu konu ile ilgili;
"Hüsranı anlayabilirim.Fakat benim olimpiyata katılmam çok önemliydi." dedi.

Blog


Son günlerde blogdaki duraksamanın farkındasınızdır muhtemelen. Bir hafta kadar daha bu süreç devam edecek..
Neyse bizi takibe devam edin..

Geçmiş Olsun Kaptan


Dün gece Süper Kupa finalini izler gibi yapıyordum. Arada zaplamak gereksinimi duyduğumdan tam izleyemedim. Spiker Ümit-Ümit diye birşeyler gevelemekteydi. Konuşmanın başını kaçırdığımdan hangi Ümit olduğunu anlamadım. Ne olduğunu da...
Maç sonrası Fb Tv'de haberleri izlerken Ümit Özat'ın dilinin boğazına kaçtığı ve ciddi bir tehlike atlattığını gördüm.. Cidden korkutucu ve yaralayıcı bri görüntüydü. Gözleri dönmüş sahada yığılmış bir vaziyetteydi. Tüm futbolcular bir an önce sağlık ekibinin müdahele etmesini bekliyordu. Uzun yıllar onunla beraber çalışan ve halen de çalışmakta olan Daum ve uzun yıllarda rakip olarak karşılaştığı ancak şimdi aynı formayı Ümit ile birlikte giyen Mondragon'un gözyaşlarını görünce benim de gözlerim doldu.
Geçmiş Olsun Kaptan..

28 Ağustos 2008 Perşembe

Anthony Scott



Oyuncu ile ilgili izlenimlerimi salondan canlı canlı izledikten sonra sizlerle paylaşırım . Şuan oyuncu hakkında pek bir bilgim yok . Hayırlı olsun diyelim , birinci lig yolunda başarı dileklerimizi eksik bırakmayalım ...

Şampiyonlar Ligi

27 Ağustos 2008 Çarşamba

Brown'la Devam


Pj Brown önümüzdeki sezonda Boston forması giyecekmiş söylenenlere göre. Bence en doğrusunu yapar. Geçen sezon basketbolu bıraktıktan sonra Big 3'ün ısrarı ile bir nevi zorla takıma kazandırılan Pj şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Boston onun için iyi bir yer. Hem Boston her zaman tecrübeli bir isme ihtiyacı olacak bir kez daha şampiyonluk istiyorsa.

Efes Pilsen World Cup - Konya


Avrupa Şampiyonası elemeleri öncesi Millilerimizin en önemli provası Efes Pilsen World Cup 7 yarın Konya'da start alıyor. Turnuvada Türkiye'nin maçları NtvSpor'dan yayınlanacak. İşte turnuvanın programı;

- 28 Ağustos Perşembe
16:45 Portekiz-Bosna Hersek
19:00 Türkiye-İngiltere
- 29 Ağustos Cuma
16:45 İngiltere-Bosna Hersek
19:00 Türkiye-Portekiz
- 30 Ağustos Cumartesi
14:45 Portekiz-İngiltere
17:00 Türkiye-Bosna Hersek

Hayırlı işler Hayri Hiçler...


Tribün Ateşi isimli futbol programının ilk yayınlandığında izlemedim ancak yapılan eleştri ve yorumlar ile dün gece izledim programı. Telegolvari birşey bekliyordum zaten yapılan yorumları görünce. Birde Futbol Kulübü'nün ardından programı izlemeye kalkınca benim için işkenceye döndü program. Futbol programıda değildi ki bu başka bişeydi tarif etmek manasız olur. Yüksel Aytuğ güzel kalemiyle bugünkü köşesinde tarif etmeye çalışmış Tribün Ateşi'ni. Aynen aktarıyorum..

Futbolun suyunu çıkarmak

Bu haftaki Tribün Ateşi'ni izledikten sonra geçen hafta bu sütunlarda söz konusu program için kaleme aldığım eleştiri nedeniyle mahcup oldum. Zira benim ciddi bir spor programı yerine koyup, kıyasıya eleştirdiğim Tribün Ateşi meğer bir komedi/ şov programı imiş. Geçen hafta yorumcu Hayri Hiçler, Adnan Aybaba'ya porsuk demişti ya, bu hafta Aybaba yanında bir belgesel kaseti getirmiş. Bant, yayına verildi. Porsukların ne kadar cesur, akıllı ve sempatik olduğunu anlatan kasette ayrıca bu türün "mantardan çok hoşlandığı" da özellikle belirtiliyordu. Sonra Hayri Hiçler, Galatasaray'ın taktiğini çizmek için tahtanın başına geçti ve Adnan Aybaba'ya bakarak porsuk resmi çizdi. Ardından yayına Reyhan Aydın isimli bir hanım izleyici telefonla bağlandı. Dedi ki; "İki saattir programı izliyorum. Hayri Hiçler'e tahammül edemiyorum. Burada sinirden küllükleri fırlatmaya başladım. Hep o konuşuyor ama boş konuşuyor..." Hayri Hiçler, eleştiriyi yanıtladı: "Saat kaç? Sabahın ikisi... Bir saygıdeğer hanımefendiye tam iki saattir spor programı izlettirdiysek, ne mutlu bize..." Programın sonlarına doğru Hayri Hiçler ile Ersan Çelik arasında geçen diyalog da ilginçti. E.ÇELİK: "Ben bu konuya noktayı koymak istiyorum..." H.HİÇLER: "Sen koymazsan, ben sana noktayı koyacağım..." tv8 ve TRT 1'den sonra artık FOX'un da bir "Komedi Dükkanı" var. Hayırlı işler Hayri Hiçler...

Partizan


Stad boşken keyifli bir antrenman, bakalım yarın akşam ne yapacaklar taraftarın önünde.
Ps: Yarın burada olamayacağım. Umarım iki temsilcimizde turu geçer de bizleri sevindirir..

26 Ağustos 2008 Salı

Hari Puttar - A Comedy of Terrors



ekolay'da okuduğum habere göre Hint'li yapımcıların Harry Potter'a göndermelerle dolu olan Bollywood yapımı "Hari Puttar - A Comedy of Terrors" filmi Eylül ayında Hindistan sinemalarında yerini alacak.

Warner Bross Harry Potter markasına zarar verdiği gerekçesi ile dava açmış ancak filmi çeken Mirchi Movies sözcüsü Muniş Purii Hari Puttar'ın isim hakkını 2005'te aldıklarını söylemiş.

Filmide merak ettim ne gibi göndermelerle dolu olacak. Sonuçta Bollywood filmi bol bol dalga malzemesi bulmuşlardır.

Welcome To Houston Ron Artest






Ve Artest Toyota Center'a gelir...
Sırtına 96 numaralı Artest formasını geçirmiş yaklaşık 500 Rox fanı karşılama töreninde hazır bulunur..

Artest-Rockets

Milan Baros Gs'de


Galatasaray Milan Baros ile anlaşmış resmi sitenin verdiği bilgiye göre. Zaten bir-iki gündür anlaşılma aşamasındaydı Baros ile Galatasaray. Hayırlı olsun Galatasaraya.
Bu sezon şampiyonluk adına oldukça iyi bir hamle yapıldı. Son dönemde formsuz olsada kalitesi ortada olan bir isim Baros. Ve Galatasaray'a da oldukça katkı sağlayacaktır elbet.3 yıllık anlaşılmış Baros ile.
Kewell'dan sonra oldukça önemli bir hamle Galatasaray'dan. Lig'de oldukça şenlendi güzelleşti.

Reklamlar #4


Lig Tv'nin yeni sezon öncesi hazırladığı reklamlar çok güzel. Aslında daha öncede bahsedicektim ama bir türlü fırsat olmadı. Gerçekten oldukça hoş ve gayet güzel bir reklam.

Reklamı ilk gördüğümde Lig Tv reklamı olduğundan haberim yok sadece Carlos plajda koşuyor onu görüyorum. Babama diyorumki 'Aha bir Carlos reklamı daha'. Derken ekrana Galatasaraylı bir vatandaş giriyor babam ve ben şaşkınız tabi bu ne reklamı falan derken birden Lig Tv müziği çalıyor. Reklam bitince yüzümde sırıtık bir ifade ce bir an önce ligler başlasın isteği var. Bu arada futbolcularla birlikte plajda koşuşan vatandaşların üçünde de göbekleri önden gitmekte. Nedense artık :)

Reklamlar üç adet. Çeşit çeşit yapmışlar bizlere sunmuşlar. Buyrun..

Carlos ve Galatasaraylı
Servet ve Beşiktaşlı
Delgado ve Fenerbahçeli

Ps. = Resim LazioMania'dan

Puan Durumu


Ligde ilk hafta sonrasında puan durumuda şekillendi. Görünüşe göre Fenerbahçe kümede.
Almanya'da nasıl 2 hafta sonunda Hoffenheim zirvede ise Türkiyede'de Fenerbahçe dipte.
Ama daha 33 hafta var merak etmeyin yukarılara tırmanır Fenerbahçe :)

25 Ağustos 2008 Pazartesi

Nba Off-Season 08


Nba'de yeni sezon öncesi off-season'da birçok hamle yapıldı, kadrolar şekillendi, eksikler giderildi, sorunlular gönderildi.. 30 takımda 82 maçlık uzun maratonu en iyi şekilde tamamlamak için bir çok off-season hamlesi yapıldı.

Takımların gelenleri-gidenleri waive ettikleri isimler ve yeniden anaşılanlar listesini görmek için burdan buyrun..

2009 Model Hornets




Hornets yeni forma ve logolarını basına tanıttı. Eski Charlotte'un formalarına benzemiş gibi geldi bana. Deplasman forması yeşilden maviye dönmüş. Aslında geçen yıl giydikleri sarı alternatif forma da gayet şıktı. Bakalım bu sezon alternatif olarak ne giyecekler. Zamanla gözümüz alışır herhalde.

Nba News


Pekin 08'e konsantre olunca şu son 2 haftada Nba aksadı. Neredeyse 3 haftadır Nba ile ilgili birşey yazmamışım burada. Geçen 3 haftada önemli-önemsiz yapılan hamleleri ve gelişmeleri yazacağım. Herhangi bir kronolojik sıralama olmadan yazıyorum. Başlayalım barii..

Sixers yıldız ismi Andre Iguodala ile yeniden anlaşma sağladı.Iguodala 6 yıl daha Sixers forması giyecek ve karşılığındaki kontratı da 80 milyon $.

Bucks-Cavs ve Okc arasında üçlü takas gerçekleşti. Bucks Mo-Williams'ı kadrosuna katarken kendisine Nba'in en iyi şutör'ü diyen Damon Jones'u Bucks'a gönderdi. Bucks ayrıca Okc'den Luke Ridnour ve Adrian Griffin'i aldı. Okc ise gönderdikleri isimler karşılığında Cavaliers'tan Joe Smith ve Bucks'tan Desmond Mason'ı aldı.

Fillip Murray Atlanta Hawks ile anlaşma sağladı. Avrupa'ya gitmesi beklenirken Hawks ile anlaşan Murray oldukça iyi bir bench oyuncusu ve Hawks için gayet yararlı bir hamle.

Daha önce buradan Spurs'un istediğini söylediğim ve daha sonra Hawks'ın da ciddi ciddi ilgilendiği Pargo sürpriz bir kararla Moskova yolunu tuttu ve Avrupa kervanına aktılan isimlerden biri oldu. Halbuki Spurs ile anlaşabilse belkide Nba şampiyonluğunu kazanacaktı. Tony Parker'a da çok iyi bir yedek olurdu ama parayı seçti Pargo.

San Antonio Spurs veteran ismi Michael Finley ile yeniden anlaşma sağladı. Kontrat detayları hakkında bilgi yok ancak Finley önümüzdeki sezonda Spurs forması altında şampiyonluk kovalayacak.Geçen yıl maç kaçırmadan ligi tamamlamıştı Finley. Spurs adına sevindirici bir gelişme.

Supersonics'in eski oyuncusu 39 yaşındaki Shawn Kemp Avrupa'yı tercih etti ve İtalya'nın Premiata Montegranaro takımı ile anlaşma sağladı.

Fa piyasasında bulunan pivot Jamaal Magloire, Miami Heat ile idmanlara çıkmaya başladı ancak herhangi bir kontrat yada anlaşma haberi daha gelemdi. Sadece idmana çıktığını biliyoruz..

Dallas Mavericks deneyimli oyuncusu Devean George ile iki yıllık anlaşma sağladı. Ayrıca George'un kontratının 2. yılında oyuncu opsiyonu bulunuyor.

Off-Season'da bir türlü takımı ile anlaşma sağlayamayan Jr Smith sonunda Nuggets ile anlaşmaya varmış. Nuggets için oldukça önemli bir oyuncuydu. Kenardan gelerek önemli katkılar yapabilen bir isim. Jr Smith'in 3 yıl için 16.5 milyon $ alacağı belirtildi.

Son olarak 05/06 sezonunda 40 maça çıkan ve bir daha parkelerde görülmeyen Darius Miles tekrar parkelere dönüş yapacak önümüzdeki sezon. Miles son şampiyon Boston Celtics ile anlaşma sağladı ancak kontrat detayları basına verilmedi.

Ohh Bee !!


Geçtiğimiz haftalarda Digiturk'un Nba Tv'yi kanalları arasına katabileceğinden bahsetmiştim. Pekin olimpiyatlarının sona ermesi ile Digitruk 75. kanalda Trt-3'ün yerine Nba Tv 00.00 itibari ile yayına bşaladı.

Kablo Tv malum heryere ulaşmıyor. Bizde uydudan yabancı kanallar internet ve haftada bir Ntv insiyatifi ile Nba'i takip ediyorduk. Sonunda kavuştuk NbaTv'ye. İlk Digiturk'te tanımıştık zaten Nba Tv'yi. Haydi hayırlı uğurlu olsun, sezon bir an önce başlasın..

24 Ağustos 2008 Pazar

Avni Aker Stadyumu



Trabzonspor'un yaz başından beri stadını yenilemek için bir çalışma içinde olduğunu biliyordum ama nasıl olduğu ne olduğu hakkında bir fikrim yoktu.Takipte etmedim zaten..
Hüseyin'in bugünkü mesajındaki resimleri görünce kafamda birşeyler kıpırdandı. Sonrasında Tv'den Ankaraspor maçını izleyince gördüm ki gayet hoş olmuş stad.

Bir kere Türkiye'deki tüm stadyumlarda bir atletizm pisti var Fenerbahçe stadı haricinde. Bu rakip takımlar adına korkutucu bir unsur değil ama gördüm ki bu akşam Trabzon'da Maraton tribünü yenilenmiş ve sahaya yakınlaşmış. Kale arkaları çok şık olmuş. Stadyum oval yapıdan ingilizvari bir yapı ile diktörtgen biçime gelmiş. Kalenin hemen dibinde tribünler ve cidden tansiyonu yüksek maçlarda baskıyı maximum düzeye çıkartacaktır rakip adına.

Kısacası stadın yeni halini beğendim. Aslında gözüm eskiyi aradı gibi biraz ama bir-ili kaftaya alışırız yeni görünüme. Gayet şık olmuş.

Manu Ginobili


Manu 'mu böyle görünce epey bir üzüldüm , inşallah kısa sürede formuna kavuşur .

Senna => 100 Milyon £


Marcos Senna ile ilgili transfer dedikoduları bitmek bilmedi son bir ayda. Fenerbahçe ile adı anılan İspanyol oyuncu dün gördüğüm haberlere göre kulübü Villareal ile olan sözleşmesini bir yıl uzatmış. Senna hakkındaki bugünkü yorumlar Fenerbahçe'yi kullandı, prim yaptı kontrat imzaladı vs şeklinde gidiyor. İşin absürt gözüken tarafı ise 36 milyon £'luk tazminatın yenilenen kontrat ile 100 milyon £'ya çıkmış olması.

Evimize hemen hemen her gün Fotomaç girmekte. Dayım nedendir bilemiyorum ama Fotomaç'ı okumadan duramıyor. Ee haliyle bizde elimize alıp şöyle bir bakıyoruz gazeteye. Hal böyle olunca gazetelerede bundan sonra Senna malzemesi düşmez. Özellikle Fotomac daha ortada resmi birşey yokken 'Biz Demiştik' haberlerine başlamıştı Senna-Fenerbahçe ile ilgili..

Pekin 08 - Jamaika


Pekin 08 Yaz Olimpiyat Oyunları şu an süren kapanış seromonisi ile bitmek üzere. Bu olimpiyatlarda aklımda yer edecek iki insan var ki herkes gibi. Biri Phelps ki daha önce çok bahsettik ondan bir diğeri de Usain Bolt. Aslında benim dikkatimi çeken sprint koşularındaki Jamaikalı atletler.

Jamaika 08 olimpiyat oyunlarını 6 altın 3 gümüş 2 bronz olmak üzere 11 madalya ile tamamladı ve kazanılan madalyaların hepsinin atletizmde sprint yarışlarında geldiğini görüyoruz.

Usain Bolt 100 ve 200 metre yarışını forse etti ve buradan iki altın çıkarttı. Bunun dışında yine Usain Bolt'un da içinde bulunduğu Jamaika takımı 4x100 yarışından da altın çıkarttı.

Bayanlar 100 metrede kürsüde 3 adet Jamaikalı bayan durmaktaydı.Shelly Ann Fraser ilk sırada yer alırken Sherone Sımpson ve Kerron Stewart gümüş madalya aldı. Bunun dışında bayanlar 200 metrede de 2 madlaya kazanıldı. 100 metrede gümüş madalya sahibi Stewart bir de bronz elde etti. Altın ise Veronica Campbell-Brown'a gitti. Bunun dışında bayanlarda 4x400 metre yarışından bronz gelirken, 400 metre ve 400 metre engelli koşularından da 1 altın ve 1 gümüş madalya elde edildi.

Jamaika kazandığı tüm madalyaları sprint yarışları ile kazandı. Eskiden Amerikan atletlerin egemen olduğu bu dalları bu sene forse ettiler. Usain Bolt ise asla unutulmayacak derecelere imza attı burada.

Pekin 08 Hatırası




Usa vs Spain / Gold Medal Match


Pekin'de son güne geldik.Bireysel branşlar geride kalırken son güne erkekler bazında takım sporları kalmıştı. Günün benim ve birçok spor sever tarafından en çok merak edilen maçı şüphesiz Amerika-İspanya basketbol erkrkler finaliydi.
İspanya ve Amerika grup maçlarında da karşılaşmıştı. Amerika grup maçını 37 sayı farkla kazanmıştı. Zaten turnuvanın geneline bakıldığında Amerika en büyük favoriydi. İspanya'nın altın madalyayı alması büyük sürpriz olurdu ancak yine de final maçıydı ve bir önceki maç gibi olmayacağını öngörmek yanlış olmazdı.

Sabahın beşinde yatınca ilk yarıda uyuya kalabiliyorsunuz bazen. Eh bizde uykuya yenik düştük ama bereket 2. yarıyı kaçırmadım.. Şu ana kadar olimpiyatlarda izlediğim en adam gibi maçtı. Maç sonunda bitmesin diye dua eder duruma geldim o derece. Amerika maçlarından sıkılırdım özellikle sonlara doğru. Sonuç ortaya çıkardı çünkü ama bu maç öyle olmadı. Cidden turnuvanın en güzel maçıydı şüphesiz benim için. İspanya maçlarında da daha önce hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. Sıkıcı oluyordu genelde bana göre ancak bu maç harikaydı cidden.Bu arada ilk yarıda tv karşısında uyuyunca Wade'in 21 sayılık performansını da es geçmiş olduk. Ne oynamış ama be. Devrede box score'a bakınca maç bitti falan mı dedim attığı sayıyı görünce. Neyse..

İkinci yarıda İspanya istekli oynadı. Alan savunması ile Amerika'Nın dengesini bozmaya çalıştı ancak bir türlü öne geçemedi. Farkı bir ara 2 sayıya kadar indirdiler ve tv karşısında beni mest ettiler ancak son darbeyi vuramadılar. Yada Amerika ipleri istediği zaman eline alıp maçı götürdü desek de yanılmayız.
Bu arada İspanya'dan bahsetmişken Calderon neden oynamadı bir fikrim yok ama keşke oynasaydı da onu da görebilseydik sahada..
Üçüncü çeyrek ile beraber Navarro'nun tek başına sürüklediği bir takım vardı sahada. Navarro önderliğinde hoş bir basketbol oynayan ve Amerika'yı korkutan İspanya daha sonraları devreye Fernandez'in de girmesiyle iyiden iyiye rüzgarı arkalarına almışlardı. Ancak o anda sahneye dün doğum günü pastasını kesen Kobe çıktı....
Kobe Bryant son 5 dakikada maçı alan isimdi Amerika adına. İspanya ciddi ciddi altın madalya için devreye girmişken Amerika'da sahneye çıkan isim Kobe Bryant oldu. Amerika hep ona baktı maç krize girince ve Kobe'de gerekeni yaptı. Son dakikalarda seyrine doyum olmadı onunda. Maçı adeta bitiren üçlüğünden sonra İspanya'ya ve belkide 8 yıllık kaderlerine bir Sus işareti yaptı Kobe. Sadece hücumda da değil, savunmada da aynı aktifliği gösterdi Kobe ve İspanya'nın başına dert oldu son anlarda. Maçı son dakikalardaki performansı ile aldı ve altın madlayayı hem kendisine hemde takıma hediye etti.
Bu dakikalarda sadece Kobe değil altını arzulayan Wade-Melo-Paul'da oldukça agresif bir görüntü çizdi ve maçın kazanılmasında etkili oldular.

İspanya'nın son 1 dakikada Navarro'nun kaçırdığı turnikenin ardından beyaz bayrağı çekmesiyle Amerika ekibi kutlamalara başladı. Eh 8 yıldır özledikleri bir duyguydu şampiyon olmak. Hemde olimpiyatlarda..

Turnuvanın bronz madalya maçında da daha önce yine gruplarda karşılaşmış olan Arjantin ve Litvanya vardı. Son olimpiyat şampiyonu Arjantin grup maçında yenildiği Litvanya'yı bu kez mağlup etti ve 87-75'lik skor ile bronz madalyanın sahibi oldu.

Olympic Photo #2




Okçu


Fenerbahçe-Gaziantep maçı öncesi foto muhabirleri ilginç bir görüntü yakalamış. Emre kendisini çağıran taraftara selam verirken Güiza'nın gol sevinci olarak bilinen okçu şeklini almış. Eh Güiza'nın neden gol atamadığı belli oldu.. Okçu hareketini maç içinde yapmaya özen gösterelim lütfen !! xD

The Cleveland Show



Famıly Guy'u hemen hemen 2 sezondur takip ediyorum. Aslında ediyordum ilk sezonunda Salı günleri gayet makul bir saatteydi ancak geçtiğimiz sezon Pazar geceleri 00.00'da yayınlanmaya başlandı. Yine de tekrarlarını ne zaman yakalasam izlerim büyük keyifle. Moralim bozuksa birebir gidiyor Famıly Guy..

Peter Griffin'in arada dertleşmek baabında zaman zaman dörtlü bir grubun ortasında buluyor kendini. Bu gruptaki arkadaşlarından biride Cleveland isimli gayet sakin bir vatandaş. Sesi de oynadığı kısa zamanda insana haz veriyor izlerken..

Cleveland'ın spin-off'u yapılıyor Famıly Guy'un yayıncısı Fox tarafından. Bende daha yeni rastladım aslında yeni bir haberde değil. Famıly Guy'u izlerdim ama bakalım Cnbc-e verirse bunu da arada takip ederim. 2009 baharında Fox'un yayın planlarında imiş The Cleveland Show.

Resime bakınca Famıly Guy benzeri bir aile izleyeceğiz gibi. Şişman kendine güvensiz görünümlü bir çocuk. Cin fikirli olduğu bakışlarından belli bir bücür. Ergenlik çağında sorunlarıyla boğuşan bir genç kız. Yeterince seksi olmaya çalışan ev-kadını ve aile babası. Bakalım dizi tutar mı. Famıly Guy yayından kalkar mı Cleveland Show'un gelmesiyle bilemiyorum ama yine de güzel bir animasyon olacaktır..

Chuck



Geçtiğimiz sezon Salı gecelerini benim için harika yapan bir diziydi Chuck. Ancak senaryo yazarlarının grevi nedeni ile sadece 13 bölüm sürmüştü ilk sezonu..
29 Eylül'de Chuck 2. sezonu ile Amerika'da yayınlanmaya başlayacak. Cnbc-e muhtemelen Şubat-Mart gibi yayın programına alır herhalde. Neyse başlasında Chuck'ın 'Chuck'ma maceralarını izleyebilelim yeniden..

Testere 2 -> Atv


Kendimi şu gece Turkcell Süper Lig ile meşgul etmişken maçların bitiminde Atv'de Testere 2'yi gördüm. Bir kaç gündür reklamnını görüyordum ve nasıl yayınlayacaklarını da merak ediyordum açıkçası. Testere 2 kana doyuruyor insanı ve ne gibi sansürler uygulanacağını merak ediyordum.

Testere 2'yi izlemeyeli uzun zaman olmuş. Türkçe olsa da yinede izlemek keyif verdi. Hiç yoktan eğlencelik izledik geceyi noktalamak için. Sansür konusunda pek tutucu davranmamışlar. Yani tutucu dediğim çok makaslanmamıştı farkettiğim kadarıyla -eh baya oldu izleyeli- ancak hemen hemen her sahnede buzlu görüntü ile yayınladılar filmi. Bu da iyidir be.. Yayınlama cesaretlerini bile kutlamak lazım bence. +13 işareti ile yayınladılar Testere 2'yi.. Bu arada gereksiz olarak her sigara sahnesinde de görüntüyü mahvettiler. Şu olayı hiç anlamıyorum ya. Adamın sigara yada benzeri birşey içtiği açık orada ne amaçla buzlarsın. Neyse..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...