28 Şubat 2009 Cumartesi

Kısa Kısa


  • Takas dönemini değerlendirdiğim yazıda bahsetmiştim Celtics'in kadrosunda 2 kişilik yer açıldığını. Bunları Moore ve Marbury ile doldurdular. Marbury sezon başından beri beklenen bir hamleydi zaten Boston adına. Dün gecede ilk maçına Boston Garden'da çıktı yaklaşık 1 yıl aranın ardından. Moore'da şu an Garnett'in yokluğunda süre alıp katkı vermeye başladı. O da sezon sonuna kadar gerekli olan katkıyı verecektir. Boston iki iyi hamle ile sezon sonuna doğru ilerliyor..
  • Dün gece gözler Marbury'de idi ancak Shaq tüm dikkatleri yine üzerine çekmeyi başardı. Toronto önünde 45 sayı 11 ribaunt.. Yürü be koca oğlan.. Pazar akşamı Lakers'a karşı neler olacak bakalım. Merakla bekliyoruz o maçı. Lakers demişken All-Star ödülünü beraber kazanan bildiğiniz gibi Kobe&Shaq ikilisiydi. Kobe incelik yaparak ödülü Shaq'ın eve götürmesine izin vermiş..
  • Her sene bir çok takımın sakatlıklardan başı yanıyor. Bu sezonda sakatlıklar ön planda her zaman olduğu gibi. Son olarak Garnett ve Granger'ın 3 hafta oynayamayacakları haberini aldık ardından da Nash ayak bileğinden sakatlandı ve ne zaman döneceği henüz net değil. T-Mac'in ameliyatının ardından 6-12 ay arası kaçırabileceğinden bahsedilirken, Ben Wallace'ın en az 1 ay parkelere çıkamayacağı açıklandı. Bu kadar sakatlık haberinin üstüne de uzun süredir takım elbiseleri ile gördüğümüz Boozer'ın Hawks maçı ile dönüş yaptığını ve yavaş yavaş ritim tutmaya başladığını da hatırlatalım.
  • Birazda futbola geçiş yapalım. Akşam herkesin gözü Fenerbahçe-Sivas maçında olacak. Merakla bekliyoruz o maçıda bakalım Sivas büyük takımlardan ilk yenilgisini alacak mı? Dün ise Beşiktaş garip bir maç sonunda galibiyete ulaştı. 80-85 arası neler oldu neler bitti hala anlayabilmiş değilim. Hafta içi Galatasaray'da Uefa'da tur atladı. Gayet zevkli bir maçtı ve sonunda gülen taraf oldular. Kutluyoruz.
  • Arkadaşın ısrarla tavsiyeleri üzerine Alacakaranlık -Twilight- filmini indirdim. Bugün yarın izleyeceğim. Bende açıkçası tavsiyeler üzerine merak etmiştim fazlasıyla. Oth-Prison Break tatilde kendimizi Lost'a adadık. Ne güzel gidiyor öyle 5.sezon. Jj Abrams diziyi aldı götürdü vallahi. Son bölüm yine çok iyiydi. Bir hafta ara var şimdi Lost'ta da...
  • Nba-Bbl-ve Euroleague İddaa kapsamına giriyor. Broşürleri açıklamaları iddaa'nın sitesinde ve bayilerde mevcut. Sanırım 1 Mart Pazar günü yeni programla çıkacak karşımıza iddaa.. Eh bizde Nba'i artık daha farklı izleriz bahis oynayarak..

22 Şubat 2009 Pazar

Larry Miller


1985'ten bu yana Utah Jazz takım sahibi olan Larry H. Miller geçtğimiz gün şeker hastalığından dolayı yaşama veda etti. Takım onun döneminde gayet baarılıydı. Özellikle play-off bakımından pas geçmemek gerek Jazz'ı. 2 kezde çıkmış oldukları final serisi var. Bakalım ondan sonra nasıl bir dğeişme gözlenecek Jazz'da. Sezon sonuna kadar da formalarında Larry Miller'ın anısını yaşatacaklarmış.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...