3 Nisan 2009 Cuma

Next


Next (2007)

Tavsiye üzerine indirdim filmi izlemeye başladım. Zaten filmi izlemeden önce oyuncu kadrosunda Cage ve J.Biel'i görünce film hakkında olumlu düşünmeye başlamıştım bile. Dahası filmin başındaki kumarhane sahneleri de filmin ilerleyeceği yön için güzel ip uçları veriyordu ama olmamış sonunu bağlayamamışlar.

Konusu oyuncuları herşeyiyle iyi olan bir filmin senaryosunu nasıl bu kadar kötü bağlarlar ki.. Birşey beklemeden izleyecekseniz tavsiye ederim ama filmin içine düşerseniz sizi hayal kırıklığına uğratacaktır bende olduğu gibi.

2 Nisan 2009 Perşembe

Playoffs 09: Joe Johnson

Obama Final Adaylarını Açıkladı




ABD başkanı Obama NBA Finallerine kalıcak takımları açıkladı.
Obama Batı'dan Los Angeles Lakers ve Doğu'dan da Cleveland Cavaliers'ı final adayı olarak görüyor.
Şampiyon olarak bir takım söylemeyen Obama açıklamasını New York Times gazetesine yaptı.

Ivy vs Curry


Detroit Pistons 73-79 Cleveland Cavaliers

Maç sonunda Iverson beklenmedik bir açıklama yapıyor.
"Kaç dakika oynadım? 18 mi? Ben 18 dakikayı gözüm kapalı bile oynarım. Bu kötü bir his. Merak ettiğim şey, neden geri dönmem için bu kadar acele ettiler? Ne için? "
"Benim için zihnen kötü bir zaman. Bunu saçmalıklara başlamadan atlatmak istiyorum. Ben büyük resime bakıyorum. Ben herkesin parmağıyla gösterdiği bir kişiyim. Ağlamayı durdurmak için gülmeye çalışıyorum. "

Detroit Pistons 98-111 New Jersey Nets

Detroit kötü gidişe Nets önünde de dur diyemedi. İşin ilginç yanı dün çıkıp açıklamalar yapan ve kendisine verilen süre hakkında koçu Curry'ye çıkışlar yapan Iverson'un bu maç 17 dakika sahada kalmasıydı. Ivy'yi 17 dakika oynatarak kararından dönmeyen Curry ile oyuncusu arasında bakalım bu sürtüşme daha ne kadar devam edicek.

Iverson maç sonrasında ''Düşündüğümden daha sert bir tecrübe oldu benim için. Kariyerim boyunca hiç bu konuma düşmemiştim. Açıkçası bu şekilde yapamıyorum ve böyle oynamak istemiyorum.'' diyerek üzüntüsünü belli etti. Takımda ona tavır almış bir kaç oyuncu da muhakkak varken böyle açıklamalalrla gündem yapmak hoş değil.

1 Nisan 2009 Çarşamba

'21 Divac



Sacramento Kings dün geceki Hornets maçında eski oyuncusu Vlade Divac'ın #21 numaralı formasını emekli etti. Divac 16 yıllık Nba kariyerinin sadece 6 yılını Sacramento'da geçirdi ancak buna rağmen Kings büyük bir veda örneği göstererek oyuncusunun formasını emekliye ayırdı.

31 Mart 2009 Salı

Howard 5000 Ribaunt Yaptı




Dwight Howard dün gece oynanan Miami-Magic maçında bir rekora imza atmış oldu.

Kariyerinin 5000. ribaunt'unu alan Howard aynı zamanda 5bin ribaunt barajını geçen en genç isim oldu.

Bir önceki rekor Wilt Chamberlain'e aitti ve Chamberlain bu rekoru 25 yıl,128 günlükken yapmıştı.Howard ise 23 yıl,112 gün.

Takdir etmek gerek.Bana göre çok önemli bir rekor, bu kadar genç olmasına rağmen 5bin ribaunt çok önemli bir başarı.

'33 Mourning



Alonzo Mourning'in 33 numaralı forması Miami Heat tarafından emekli edildi. Olması gereken bir olaydı Heat camiası adına. Takıma böbreğini teslim eden bir adam Mourning. Sonuna kada rhak ediyordu bunu. Onun 33 numaralı forması artık American Airlines Arena'nın tavanında asılı olacak.

Playoffs 09: Carmelo Anthony

29 Mart 2009 Pazar

Gilbert Arenas


Sezonun bitimine 2.5 hafta kalmışken, Wizards lotery yolunda önemli bir aşama kaydetmiş ve Doğu'nun zirvesine demir atmışken Gilbert Arenas sezon açılışını dün gece yaptı. Wizards ilk kez tam kadro oynadı bu sene haliyle.

Ancak Arenas'ın dönüşü de galibiyet için yeterli olmadı. Arenas sezonun ilk maçında 29 dakikada 3/12 şut isabeti ile 15 sayı 10 asist ile oynadı. Kalan maçlarını da tamamlasın belki iyi ortalamalarla bitirir sezonu :p
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...