10 Temmuz 2010 Cumartesi

Clippers'a 3 Yeni İsim


Del Negro'yu göreve getirdikten sonra kadro çalışmalarına hız veren Clippers yönetimi eski iki Wolves oyuncusu Randy Foye ve Ryan Gomes'in yanı sıra Brian Cook ile sözleşme imzaladı. Dün gece LeBron ile fazla meşgul olunca bu küçük detayları kaçırdık ancak Clippers kadrosuna oyuncu katmaya devam edince bir haberini geçeyim dedim. Del Negro'nun gelişi ile Foye seçeneği öne çıkmış olabilir. Negro kısaları sever ve Foye onun sisteminde önemli noktalara gelebilir. Foye, Clippers'tan 2 yıllığına 8.5 milyon alacak. Ryan Gomes hamlesini de olumlu bulduğumu söyleyebilirim. Gomes, Griffin'in arkasında iyi bir bench oyuncusu olarak oynayacaktır. Son olarak bu akşam Cook ile anlaştıkları açıklandı. 2 yıl 2.3 milyonluk bir veteran kontratı alacak Cook. Son senelerde performansı yerlerde olan biri için bile fazla belki...

Tyrus Thomas Bobcats'te Kaldı


Piyasadan eli boş dönen ve bulup bulabileceği herkese sulanmaya çalışan New Jersey Nets son olarak Tyrus Thomas'a 5 yıl 40 milyonluk bir kontrat teklif etmişti ancak Bobcats yönetimi bunu karşıladı ve oyuncusunu takımda tuttu. Tyrus atletik özellikleri üst seviyede olan ancak basketbol zekası olarak kademe atlayamamış bir basketbolcu. Doğru ellerde üst seviyelere çıkabilir kendisinde o potansiyel var ancak bunu henüz biz göremedik. Belki Bobcats'te olumlu performanslarına devam eder ve kademe atlar. Eee Bobcats'te güvenip boşuna vermemiştir herhalde şu kontratı.

Müthiş Üçlü Taraftar Önünde


http://www.nba.com/live1/
Evet canlı yayında imza törenindeler. Pat Riley kendinden emin selamladı American Airlines Arena'yı. Bu taraftarlarda maçlarda bu kadar doldurmaz salonu hee.. İzleyin canlı canlı töreni ya da partiyi...

Korver Bulls'ta


Carlos Boozer'ı takıma katarak seneye iddialı bir takım olacağının sinyallerini veren Bulls son olarak dış şut tehditi açısından fazlasıyla önem arz eden bir ismi kadrosuna kattı. Kyle Korver Chicago'nun 3 yıl 15 milyonluk teklifini kabul ederek Bulls'un kadrosuna katıldı. Bulls'un kağıt üzerinde sağlam bir kadrosu var ve bu gibi küçük eklemeler sezon içerisinde olumlu olarak geri dönecektir takıma. Korver şu an bir çok takımın listesinde olan bir oyuncuydu ve benche önemli bir ismi katmış oldular.

David Lee Warriors'ta


LeBron'un kararını açıklamasından bir iki saat önce sitelere düştü haber. Eğer Knicks'i seçmez ise gerçekleşecekti ve sabah saat 05.00 itibari ile takas netlik kazandı. Knicks, David Lee'yi sign&trade yöntemi ile Warriors'a takas etti. Karşılığında Azubuike, Turiaf ve Anthony Randolph Knicks yolunu tuttu. David Lee 6 yıl 80 milyonluk bir kontrat ile Warriors'un yolunu tuttu.

Şimdi David Lee bu kontratı sonuna kadar hak eden bir performans sergiledi gerek geçen sene gerekse kariyeri boyunca. Knicks'in yerleri süpürdüğü sezonlarda bile adından en çok bahsettiren, maçlarda en çok mücadele veren oyuncuların başındaydı. Pota altında özellikle ribaunt ve skor gücü ile Warriors'un tam aradığı bir uzun modeli bence Lee. Karşılığında yolladıkları parçalara bakınca Monta'yı göndermemiş olmaları akıllıca. Nelson ile bir türlü yıldızı barışmayan Randolph'un yanında Golden State'te bekleneni veremeyen Turiaf'ı Lee'nin karşılığında göndermeleri gayet akıllıca bir hareket. Azubuike ise G.State sisteminde iş yapan bir oyuncuydu ve Knicks'te de bu iyi performanslarını sergilemeyi sürdürecektir.

Knicks bunun dışında geçen sezon Bobcats forması giyen Felton ile anlaşmaya varmış. Guard rotasyonu adına önemli bir hamle olmuş onlar için. Amare'de takıma oyuncu çekmek için çalışmalarını sürdürüyormuş. Son olarak Parker ve Melo ile görüşmüş. Bu sene olmasa bile seneye de Knicks'in yaz adına önemli planları olacaktır. Bekleyip göreceğiz.

Beach Party; Wade-James-Bosh


LeBron dün gece kararını açıkladı ve Wade-Bosh ikilisinin yanına Miami'ye geldi. James seçtiği takımı dün gece televizyonda açıkladı ve şampiyonluk istediği için Miami'yi tercih ttiğini belirtti. Şimdi bir takım sesler yükselecektir elbette. Aslında James hangi takıma gitse ya da Cleveland'da kalsa yine memnun olmayanlar olacaktı ama o kendisini başarıya ulaştıracağına inandığı yolu seçti.

Wade-Bosh ikilisinin seneye Heat'te oynayacağının kesinleştiği andan beri James'in Heat'e gideceği konuşuluyordu zaten. James her zaman yüksek egosu ile tanınan bir oyuncu burada iki süperyıldız ile nasıl geçinecek soruları da soruluyor elbet.. Ancak dün gece televizyonda bence LeBron tüm o ego klişesini sıfırladı gözümde. Ego'su olan biri zaten bu takıma gelmez ve kararını açıkladıktan sonra amacının şampiyonluklar kazanmak olduğunu da söyledi. Yani James başarı istiyor.


Şu üçlü kolay kolay bir araya gelecek bir üçlü değil. Pat Riley bunu takasla da başarmadı. Bir çok şeyi riske edip cap'i boşalttı ve bu üçlüyü bir araya getirdi. 2003 draftının ilk beş oyuncusunu, Doğu All-Star kadrosunun ilk beşinden üç oyuncuyu aynı kadroda toplamak her baba yiğidin harcı değil. Bu kadroyu bir araya getiren Riley'e de teşekkür etmek gerek.

Ayrıca egodan bahsetmişken bu üç oyuncunun henüz kontrat detayları belli değil ancak max kontrata imza atmadıkları da konuşuluyor takıma Mike Miller'ın gelişine olanak sağlamak için. Böyle bir şekilde kazanacağı paradan feragat eden kişilerin zaten ego sorunu kalmamıştır başarı için. Mike Miller'ın Heat'e gelişi bu üçlünün yanında ceza şutları açısından da oldukça önemli. Ve bu üçlü şampiyonluk istiyor. Yanlarına eklenecek parçalarla bu hiçte uzak gözükmüyor açıkçası. Yeni sezon gayet heyecanlı olacak bekleyip görelim.. Miami'de parti başladı !!

Ayrıca Miami draft hakları karşılığı iki sene önce draft ettiği Beasley'i de Wolves'e yolladı. Ona da yolu açık olsun diyelim. İki senede önemli performanslara imza attı. Bu oyuncuları bir araya getirmek için ondan vazgeçildi. Potansiyeli olan bir oyuncu ve umarım istediği, hedeflediği yerlere ulaşır.

9 Temmuz 2010 Cuma

Wade'in Keyfi Yerinde


LeBron'un kararını açıklamasının ardından tebrikleri kabul eden Wade.. !!

It's Time Miami Heat !!!


Söylenecek söz bile yok...

8 Temmuz 2010 Perşembe

Haywood İmzaladı


Geçtiğimiz sezon Wizards'tan takasla Dallas'a gelen ve iyi bir sezon geçiren Haywood iyi bir kontrat ile takımında kaldı. Bir çok takımın ilgisini çekmesine rağmen Haywood takımının 6 yıl 55 milyonluk teklifine evet dedi. Kontratı bana biraz uzun gibi geldi ama piyasadaki uzunlara nazaran kalbur üstü olduğundan bundan aşağısını da kabul etmezdi. Sonuç ne olursa olsun Dallas adına önemli bir hamleydi Haywood'un kalması Nowitzki'den sonra.

Nets'in İlk Hamlesi: Outlaw


Piyasaya büyük umutlarla giren ancak istediği oyuncuları bir türlü alamayan New Jersey Nets'in ilk hamlesi Outlaw ile oldu. New Jersey Nets, Outlaw ile 5 yıl 35 milyonluk bir nlaşma sağladı. Outlaw'ı beğenirdim Portland zamanlarında ancak geçen sene pek oynama fırsatı bulamadı birazda sakatlığından dolayı. Eğer sağlıklı olursa Nets'e bir hayli faydalı olabilir. Nets'in aslında Harris-Lopez gibi gayet gelişime açık oyuncuları var. Bakalım onlar hala umutlu James'ten..

J.O'Neal Celtics'te


Miami'de belki de tarihin en kötü play-off performansını sergileyen ve Celtics'e karşı takıma yarardan çok zarar getiren O'Neal, Celtics ile anlaşmaya vardı. 2 yıl 12 milyonluk anlaşma sağlamış O'Neal ama keşke Celtics birazda geçmiş performansına bakıp bir teklifte bulunsaydı, neyse.. Sheed'in basketbolu bırakacağını açıklaması ve Perkins'in sakatlığından dolayı uzun rotasyonuna biri lazımdı. O'Neal Celtics'in isteklerine cevap verecek birisi. Celtics'in bu tercihinede hiç şaşırmadım veteran oyuncular çekiyor Celtics'i.

Espn: James'in Tercihi Miami


Evet bu gece sabaha karşı 04.00'da James net kararını açıklıyor. Ancak yakın kaynaklar ve Espn'in yayınladığı haberlere göre James çoktan kararını vermiş. Salary Cap'in da 58 milyon seviyesine çekilmesi Heat'e bir max kontrat şansı da tanımış durumda. Bu da James'in Heat'e yakın olduğu anlamına geliyor. RealGm'de de James'in Heat'e imzasına kesin gözüyle bakılıyor..

Hal böyle olunca Knicks bence elinden David Lee'yi çıkarmaz ya da sign&trade ile karşılığında iyi parçalar alabilecek bir takasa girerler. Nets ise Boozer'dan şikayetçi kendilerine görüşmek için geri dönmediğinden dolayı. Onlarda bir bir piyasadaki isimleri kaçırıyorlar. Büyük hayal kırıklığı oldu Nets adına bu yaz..

Allen, Celtics'te Kaldı


Paul Pierce ve Doc Rivers'ın tekrar takım ile anlaşmasından sonra Allen'ın da takımda kalacağına kesin gözüyle bakılıyordu. Sonunda kontratı netleşmiş Ray Allen'ın; 2 yıl 20 milyon dolara Celtics ile tekrar anlaştı ve bir sonraki sene opsiyon hakkı bulunuyor.

Celtics elindeki yıldızları kaybetmedi ancak yaşanan şampiyonluktan sonra oyunculardaki hırsta gözle görülür bir eksilme oldu. Bu kadroyla geçen sene finale kadar gelebildiler ancak bu o 'Big-3' olarak ifade edilen isimlerle değil Rondo'nun üst seviyelere çıkması ile oldu. Celtics hala bir şans daha kovalayabilecek potansiyele sahip evet ve bunu da sonuna kadar zorlayacaklardır.

Son olarak çıkan habere göre Jermaine O'Neal'da Celtics ile anlaşmaya çok yakınmış. Uzun konusunda da önemli bir ismi takıma katacaklar ve yine iddialı bir kadro peşinde koşuyorlar.

Free-Agent Pazarı


Free Agent oyuncuların yeni takımlarını ve anlaştıkları paraları tek başlık altında topluyoruz. Bu başlık sayfanın üstünde olacak ve güncellemeler yapılacaktır. Gündeme yeni düşen kontratları kırmızı ile gösteriyoruz.

Point Guard

Raymond Felton 2 yıl 15.8 milyon dolar - Knicks
Kyle Lowry 4 yıl 24 milyon dolar - Rockets
Steeve Blake 4 yıl 16 milyon dolar - Lakers
Luke Ridnour 4 yıl 16 milyon dolar - Wolves
Jordan Farmar 3 yıl 12 milyon dolar - Nets
Derek Fisher 3 yıl 10.5 milyon dolar - Lakers
Shaun Livingston 2 yıl 7 milyon dolar - Bobcats
Nate Robinson 2 yıl 9 milyon dolar - Celtics
Chris Duhon 4 yıl 15 milyon dolar - Magic
Sergio Rodriguez İspanya - Real Madrid
Jannero Pargo 2 yıl 2.4 milyon dolar - Warriors
Anthony Carter 1 yıl 1.4 milyon dolar - Nuggets
Will Bynum 3 yıl 9.8 milyon dolar - Pistons
Carlos Aroyyo 1 yıl 1.4 milyon dolar - Heat
Eddie House 2 yıl 2.8 milyon dolar - Heat
Royal Ivey - Thunder
Jason Williams - Magic
Cj Watson 3 yıl 10 milyon dolar - Bulls


Shooting Guard


Joe Johnson 6 yıl 119 milyon dolar - Hawks
Dwyane Wade 6 yıl 107 milyon dolar - Heat
John Salmons 5 yıl 40 milyon dolar - Bucks
Wesley Matthews 5 yıl 34 milyon dolar - Blazers
Ray Allen 2 yıl 20 milyon dolar - Celtics
J.J Reddick 3 yıl 19 milyon dolar - Magic
Ronnie Brewer 3 yıl 12.5 milyon dolar - Bulls
Anthony Morrow 3 yıl 12 milyon dolar - Nets
Tony Allen 3 yıl 10 milyon dolar - Grizzlies
Randy Foye 2 yıl 8.5 milyon dolar - Clippers
Luther Head 2 yıl 2.3 milyon dolar - Hornets
Marquis Daniels 1 yıl 2.5 milyon dolar - Celtics
Antonie Wright - Kings
Mike Miller 5 yıl 25 milyon dolar - Heat

Small Forward

LeBron James 6 yıl 110 milyon dolar - Heat
Rudy Gay 5 yıl 82 milyon dolar - Grizzlies
Paul Pierce 4 yıl 61 milyon dolar - Celtics
Travis Outlaw 5 yıl 35 milyon dolar - Nets
Al Harrington 5 yıl 34 milyon dolar - Nuggets
Kyle Korver 3 yıl 15 milyon dolar - Bulls
Dorrel Wright 3 yıl 11 milyon dolar - Warriors
Quentin Richardson 3 yıl 7.5 milyon dolar - Magic
Dominic McGuire 1 yıl - Bobcats
Shelden Williams 1 yıl 1 milyon dolar - Nuggets
Joey Graham 2 yıl - Cavaliers
Rasual Butler - Clippers
Matt Barnes 2 yıl 3.6 milyon dolar - Lakers
Richard Jefferson 4 yıl 39 milyon dolar - Spurs
Josh Howard 1 yıl 4 milyon dolar - Wizards


Power Forward

Chris Bosh 6 yıl 110 milyon dolar - Heat
Amar'e Stoudamire 5 yıl 100 milyon dolar - Knicks
Dirk Nowitzki 4 yıl 80 milyon dolar - Mavericks
Carlos Boozer 5 yıl 80 milyon dolar - Bulls
David Lee 6 yıl 80 milyon dolar - Warriors
Tyrus Thomas 5 yıl 40 milyon dolar - Bobcats
Amir Johnson 5 yıl 34 milyon dolar - Raptors
Drew Gooden 5 yıl 32 milyon dolar - Bucks
Udonis Haslem 5 yıl 20 milyon dolar - Heat
Hakiim Warrick 4 yıl 18 milyon dolar - Suns
Matt Bonner 4 yıl 14 milyon dolar - Spurs
Jermaine O'Neal 2 yıl 12 milyon dolar - Celtics
Luis Scola 5 yıl 47 milyon dolar - Rockets
Craig Smith - Clippers
Josh Powell - Hawks
Shavlik Randolph - Heat
Kurt Thomas 2 yıl - Bulls
Juwan Howard 1 yıl 1.4 milyon dolar - Heat
Jon Brockman 3 yıl 3 milyon dolar - Bucks


Center

Brendan Haywood 6 yıl 55 milyon dolar - Mavericks
Channing Frye 5 yıl 30 milyon dolar - Suns
Darko Milicic 4 yıl 20 milyon dolar - Wolves
Johan Petro 3 yıl 10 milyon dolar - Nets
Ben Wallace 2 yıl 3.8 milyon dolar - Pistons
Zydrunas Ilgauskas 2 yıl 2.8 milyon dolar - Heat
Ian Mahinmi 2 yıl 1.8 milyon dolar - Mavericks
Aaron Gray 2 yıl - Hornets
Jason Collins - Hawks
Theo Ratliff 1 yıl 1.4 milyon dolar - Lakers
Brad Miller 3 yıl 15 milyon dolar - Rockets
Joel Anthony 5 yıl 18 milyon dolar - Heat
Jamaal Magloire 1 yıl 1.4 milyon dolar - Heat
Tony Battie 1 yıl 1.4 milyon dolar - Sixers
Shaquille O'Neal 2 yıl 2.8 milyon dolar - Celtics



Boozer Bulls'ta


Yıldızlar birer birer takımlarını buluyor. Son olarak Boozer, Chicago Bulls ile 5 yıl 80 milyona anlaştı. Şimdi şöyle bir bakınca Rose-Deng-Boozer-Noah... Hiç fena bir iskelet değil ve Bulls'un salary'sinde halen bir maksimum kontratlık boşluk da bulunmakta. Bu da insanı korkutmuyor değil. James'in olası bir şekilde Bulls'u seçmesi belki de takımı efsane yapar. Ama Boozer ile şampiyonluk yolu da biraz düşündürüyor insanı...

7 Temmuz 2010 Çarşamba

Bosh&Wade Miami'de !!!


Bugün kaynakların verdiği bilgiye göre Bosh Miami ile anlaşmış ve Wade'in takımda kalması kesinleşmiş. Ancak Bosh'un henüz Fa olarak mı yoksa sign&trade ile mi Heat'e geleceği kesin değil. Ancak ne olursa olsun Wade ve Bosh'un aynı takımda olması Doğu'da Heat'i önemli bir seviyeye çıkartacaktır. LeBron'un nereye gideceği henüz kesin değil ama az da olsa Heat'e gelme ihtimali var. Knicks'e gitmezse eğer bence bu yazın kazananı Heat olacaktır bu iki yıldız hamlesi ile...

Clippers'ın Yeni Koçu Del Negro


Clippers'ta uzun sürek koç belirsizliğinde dün son nakta koyuldu ve Del Negro Los Angeles ekibinin yeni koçu oldu. Şimdi Clippers Del Negro hamlesi ile belli bir sıçrama yapabilecek mi derseniz ben şüpheli bakarım bu olaya. Del Negro'nun üst düzey bir koç olduğunu düşünmüyorum. Hali hazırda bir Bulls kadrosunu zar zor play-off potasına sokan bir adam olarak Batı yakasında Clippers ile neler yapacak merak etmiyor değilim...

Israrla Kırmızı

Bu akşam kötüyüm. Hepsi de bu melet yüzünden. Her içişimde bir daha kırmızı içmeyeceğim dememe rağmen vazgeçemediğim lezzet. Israrla Kırmızı diyorum başka bir şey demiyorum. 3 tanesi yetiyor adama...

Duhon Magic'te


Sezonu Knicks forması ile tamamlayan Duhon Magic ile 4 yıl 15 milyon dolara anlaşma sağlamış. Magic adına önemli bi hamle ne olursa olsun kendi şutunu yaratan biri Duhon artı üçlük tehtidi ile tam Magic'in isteyebileceği tarzda oyuncu. Ama ben ne olursa olsun Nelson'a yazık olmasın diyorum bu hamle sonucunda...

6 Temmuz 2010 Salı

Amar'e Knicks'te ya LeBron??


Evet Knicks ilk yıldız ismini buldu. Amar'e Stoudamire. Beş yıllık 100 milyon dolara anlaşılmış Amar'e ile.. Amar'e'nin gelişi gözleri bir diğer süperstara LeBron James'e çevirdi. Amar'e gelir gelmez 'LeBron'u ikna etmek için konuşacağım.' demiş. Ki Knciks'in salary'side bir maksimum kontratı daha kaldıracak kadar müsait.

Amar'e Knicks'e gayet faydalı olabilecel bir isim. Geçtiğimiz sezon All-Star arasından sonra oyununda adeta patlama yapan ve istatistikleri ile takımını Konferans Finalleri'ne kadar taşıyan Amar'e artık Knicks'in başarısı için ter dökecek. Daha 27 yaşında olması da kariyerinin zirvesinde olduğunun göstergesidr. Belki yanında bir Nash olmayacak ama ne olursa olsun kendi pozisyonunu yaratabilecek bir isim ve pota altında oldukça tehlikeli. Nash olmayacak yanında dedik ki Knicks zaten onu besleyecek bir ismi daha kadrosuna katmak için hareket halinde. Amar'e tecrübesi ile de takıma faydalı olacaktır.

Önemli bir hamle oldu Knicks adına ve doğru yapılmış bir hamle. Sıradaki kim olacak merak konusu ama Amar'e'nin Knicks'e gidişi bir çok dengeyi değiştirebilir. Knicks'in asıl hedefindeki isim ise LeBron'du ve hala ısrarla onu istiyorlar.

5 Temmuz 2010 Pazartesi

Atlanta'nın Kumarı


Evet beklenen oldu ve Joe Johson kendisine sunulan 6 yıl 119 milyonluk teklife evet dedi. Üç gündür tartışılıyordu Atlanta'nın bu önerdiği kontrat ki çıkan seslerinde haklılık payı var. 29 yaşında ve normal sezonlar harici verimli basketbolu çok nadir oynayabilen bir isme bu parayı vermek büyük risk. Bu adam 35 yaşında da yaklaşık 20 milyon dolarlık bir adam olacak ki oynadığı basketbola bakınca cidden büyük bir yanlışın ortada olduğunu görüyoruz. Atlanta, Johnson'u takımda tutabilmek için bu kadar parayı önerdi ama takımın geleceği ve hedefleri çöpe gitti gibi geliyor artık bana. Yanlış bir hamle oldu onlar adına. Yanlış hamle ise Johson'u takımda tutmak değil ona bu kontratı vermek elbette...

4 Temmuz 2010 Pazar

Gündemden Kısa Kısa #2


Evet 8 temmuza kadar oyuncular ve takımlar arasında görüşmeler devam edecek ondan sonra imzalat atılmaya başlanacak. Bir kaç isim kendilerine takım buldu. İlk günkü gibi yüksek fiyatlara gitmedi oyuncular bu sefer. Ancak Wade-LeBron-Bosh-Amare gibi isimlerin durumu ise hala belirsizliğini koruyor.

* Phoenix Suns 5 yıl 30 milyon karşılığında Frye ile anlaşmaya vardı ve oyuncusunu takımda tuttu. Play-Off'larda sönük kalsa da sezon içinde gösterdiği başarılı performans ona kontratı getirdi. Özellikle dış şutunda önemli bir tehdidi olması Suns organizasyonunun aradığı tipte bir oyuncu olmasını sağlıyor. Geçtiğimiz sezonu Bulls forması altında tamamlayan Warrick'te Suns yolunu tuttu. Bu hamlenin ardından Amare'nin takımda kalmayacağı da kesinleşmiş oldu. Warrick 4 yıl 18 milyonluk bir kontrata imza attı. Ancak Amare'nin yerine Warrick tercihi soru işaretleri doğuruyor. Suns gelecek sene konferans finali gibi dereceler beklememeli.

* Kontrat kovalayan bir diğer isimlerden olan Nowitzki Dallas'ta kaldı. 4 yıl 80 milyon dolar karşılığında Dirk takımında kalmayı seçti. Dallas'ın sıradaki hedefi ise Haywood'u takımda tutmak...

* Oyuncu opsiyonunu kullanarak serbest kalan ve 21 milyonluk kontratından vazgeçen Pierce için acaba gidiyor mu soruları soruldu ancak Pierce takımı Boston ile yeniden anlaşma sağladı. Pierce 4 yıl 61 milyonluk kontrata evet derken kontratın üç senesi garanti para kapsamında olacak ve son sene serbest kalma opsiyonu bulunuyor.

* Fisher ve Farmar'ın serbest oyuncu statüsüne geçmesi ile guard rotasyonu için isim arayan son şampiyon Lakers Steve Blake ile anlaştı. Blake Lakers'tan 4 yıllık 16 milyon dolar alacak. Lakers'ın belki de tek sorunlu bölgesi olan guard rotasyonunda önemli bir isim katılmış oldu. Bu arada Fisher'ın gidebileceği yönde dedikodularda artmakta.

* Ömer Aşık ve Semih Erden'de Nba yolunu tutmaya hazırlanıyor. Semih seneye Boston Celtics forması giyecek ve yaz liginde Celtics forması ile ilk maçlarına çıkacak. Ömer Aşık ise takımı Bulls'a gitmek için gün sayıyor. Bu oyuncuların gidişi ile Fenerbahçe Lavrinovic'i transfer ederek pota altındaki açığı kapatmış oldu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...