25 Eylül 2009 Cuma

David Lee


Yaz boyunca nereye gideceği merak konusu olan David Lee sonunda takımı New York Knicks ile yeniden anlaşmaya vardı. 1 yıl 8 milyonluk anlaşmaya imza atan Lee sene sonunda tekrar serbest kalacak. Hal böyle olunca 2010 piyasasına bir oyuncu daha katılmış oldu.

24 Eylül 2009 Perşembe

Yeni Formalar

Nba'de sezonun başlamasına az bir zaman kala takımların giyeceği yeni formalarda yavaş yavaş görücüye çıkıyor.

  • Dallas'tan başlayalım. Bilinen yeşil alternatif formasının yerini kulüp renklerinden olan mavi almış. Fazla bir değişiklik yok o konuda.
  • Sixers'a bakacak olursak bu kadar kötü bir forma olmamalı bir Nba takımında. Geri sayımlar vs derken büyük bir heyecanla bekliyorduk ama daha önce internete sızılan formalar olduğu ortaya çıktı. Eskileri daha güzeldi en azından.
  • Charlotte'ta da köklü bir dğeişim söz konusu. Formalar gayet şık duruyor en azından turuncu deplasman forması yerine gayet güzel gider mavi forma.
  • Houston ise geçmiş dönemlere modern bir geri dönüş yapmış gibi görünüyor. Alternatif forma olarak bu sezon kullanılacakmış.
** Resim Bu Maç Evde İzlenir'den alınmıştır.

23 Eylül 2009 Çarşamba

Not Good Enough !!


Eveet.. Beklenen gün 21 Eylül geldi ve sabahında How i Met Your Mother'ı indirdik. Dün gece izleme imkanı buldum ve cidden bu vatandaşları özlediğimi farkettim. Söyleyebilirim ki harika bir beşinci sezon bizi bekliyor olacak zira oyuncular aynı performans ile kaldıkları yerden devam ediyorlar.

Bu kısım spoiler içerir...

Dördüncü sezonda garipsediğim Barney-Robin ilişkisi üzerine kurulu bir bölüm oldu beşinci sezonun ilk bölümü. Robin ile bir yaz boyunca takılan ancak ilişkilerine bir isim koymayı beceremeyen Barney ve Robin'in ilişkilerini sorgulayan bölüm gayet eğlenceli anlara sahne oluyor. Barney'in meşhur 'or' lafı ile ulaşılması gereken hedefe daha eğlenceli yoldan ulaşma stratejisi Robin'de de işe yarıyor.

Dördüncü sezonu Ted'in üniversite sınıfında noktalamıştık. Henüz anne açıklanmadı ama bu diziyi 'anne kim?' paranoyasıyla izlemenin de bir mantığı yok. Eğlencenize bakın.. Yine Ted'in üniversitedeki ilk günü ile sezona giriş yapıyoruz ve gayet eğlenceli anlar bizi bekliyor. Özellikle 'Professor' kelimesiyle geçilen dalgada bir hayli güldüğümü söyleyebilirim.

Bölümün en komik kısımlarından biri de Marshall'ın elindeki kırbaçla sürekli olarak 'Not Good Enough' diye bağırmasıydı. Cidden beşinci sezon için bu kadarı yeterli değil. Daha iyi bölümleri de bekliyoruz ve göreceğimizden hiç şüphem yok.

Ve Barney.. Adamım yine formunda.. Bölümün en komik anında Ted'in odasında aniden beliriyor ve şu soruyu yöneltiyor..
''Where do you keep your condoms''

Neredeydik?


  • Blogger'a ulaşım sorunları nedeni ile bir kaç gündür ne blok okuyabiliyorum ne de kendi blogumu güncelleyebiliyorum. Yoksa buralardayız da bloga girmek kısmet olmadı.
  • Bayram geçti gitti, sırada okul var.. Yarından itibaren başlıyoruz maratona. Hoş gerçi bir aydır dershane var ya..
  • Türkiye'nin Eurobasket macerası kötü sonlandı. Aslında gayet iyi oynayarak çeyrek finale kadar gelmiştik. Yunanistan karşısında basit hatalar ve birazda hakemlerin ortadaki kararları rakip lehine kullanması ile maçı kaybettik. O yenilgi kalan klasman maçları için büyük moral obzukluğuna neden oldu ve son 4 maçımızı kaybedip turnuvayı 8. sırada noktaladık. Hak ettiğimiz bir sıra değil elbette öyle ki finale çıkan İspanya ve Sırbistan'ı gruplarda yenme başarısı göstermişken.
  • Gasol tabi enfes oyunlar oynadı milli takım forması altında ve turnuva Mvp'si seçildi. İspanya'da Dünya şampiyonluğunun ardından Avrupa şampiyonluğu ünvanını da elde etti.
  • Fenerbahçe ve Galatasaray ligde puan kaybetmeden zirveyi paylaşmayı sürdürüyorlar. Galatasaray sezon başından beri iyi oyun ve güzel futbolunu sürdürmesine rağmen Fenerbahçe kötü oynayarak kazanıyor. Bu kalite farkı zamanı geldiğinde kendini gösterecektir..
  • Dizilere de başladık. One Tree Hill, GossipGirl ve How i Met Your Mother'ı her hafta indirerek takip etmeyi düşünüyorum. Bunun dışında Big Bang'i yazın toplu olarak indirmeyi planlıyorum. Öss senemizde fazla yoğunlaşmamak lazım dizi alemine.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...