15 Ocak 2010 Cuma

Superman Ginobili



Ginobili'yi izlemek büyük keyif bana göre. Basketbol bilgisi ve takımına kattıkları ile oldukça önemli bir isim basketbol adına. Dün gece Thunder karşısında neredeyse ölü bir topa can vererek takımının maçı kazanmasını sağladı. Ginobili'nin yaptıkları biri ikiyi değil üçü geçti.. Önce Batman davası ardından Wolves maçındaki muazzam asistleri ve şimdi de bu yaptığı superman'lık.. Bravo Manu!!

14 Ocak 2010 Perşembe

Griffin Başlamadan Bitirdi


Sezon başında sol dizinde stres kırığı oluşan ve 1.5 ay aradan sonra basketbola döneceği açıklanan Griffin için net haber sonunda geldi. Ancak bu ne basketbolseverlerin ne de play-off hedefi ile oynayan takımı Clippers'ın hoşuna gidecek türden oldu. Griffin geçirdiği operasyon dolayısıyla bu sezonu tamamiyle kapatmış oldu.

Clippers'ın laneti mi desek ne desek bilemiyorum şu işe. Sakatlıklardan en çok çeken kulüp belki de Portland'la beraber. Bir de Livingston örneği vardı; Clippers'ta oynarken sakatlanmış ve kariyeri neredeyse bitmişti.

Griffin 2009 draftının 1 numarasıydı. Tıpkı Oden gibi sezonu oynayaadan kapattı. Ancak pes etmeyip çalışmalı ve gelecek sezona hazır olarak girmeli. Yoksa büyük beklentilerle draft edilen biri olarak hayal kırıklığından öte gidemeyecek. Hem Oden'ın hemde Griffin'in önüüzdeki sezon daha iyi yerlere geleceğini öngörelim şimdilik... Yazık oldu Clippers'a ve Griffin'e..

12 Ocak 2010 Salı

Yao Türkiye'de Yok


Türkiye'de forma giyemeyeceğini düşünüyormuş Yao. Yıllardır sezonu sakat kapayan adamı Çin federasyonu oynatıyordu milli takımda. Bu sefer bu sakatlıktan onlar da etkilenmiş görünüyor. Formaliteden şampiyonaya katılan takımlar arasına bir yenisi eklendi galiba.

Jianlian? O önce Nets'i kurtarsın.

10 Ocak 2010 Pazar

10 Milyonuncu Sayı !


63 yıl önce New York'ta Ossie Schectman, NBA Tarihinin ilk sayısını kaydetmişti. Bu gece ise Detroit Pistons'tan Ben Gordon ''10.000.000'' dedi.

Sixers'a karşı ikinci çeyreğin bitimine yaklaşık 4 dakika kala kaydettiği basket ile bu kilometre taşına ismini yazdırmış oldu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...