22 Ocak 2010 Cuma

Inglourious Basterds


Sinemada gitmek istiyordum kısmet olmadı, öss derdine bir türlü indirip izlemedim de filmi ama çok merak ediyordum. Bugün toplu halde arkadaşlarla cafe'ye gittik ve orada dvd'sini bulunca hemen izlemeye koyulduk.

Öncelikle büyük beklentilerim vardı film başlamadan. Neticesinde Tarantino filmi izliyoruz. Ki o 20-25 dakikalık diyalog orgazmı yapan ilk sahnenin ardından beklentilerim arttı. O ilk 25 dakikası cidden enfes filmin. Gittikçe artan bir gerilim ve ustalıkla kameranın açısı ile saklanan Yahudileri görmek büyük bir gerilime yol açıyordu.


O ilk sahnenin ardından filmin geri kalanı için bkelentilerim çok yükseldi ancak tam anlamıyla beklentilerimi karşılayamadı. Pulp Fiction, Kill Bill gibi filmlerinden sonra daha sivri zeka bir son beklerdim ancak her şey tahmin ettiğim gibi sonlandı. Belki de bu yüzden beklentilerimin altında kaldı. Tarantino'dan bir sürpriz bekliyordum belki de...

Tabi filmde Yahudi Düşmanı genarali canlandıran Christoph Waltz filmi Brad Pitt'in elinden adeta çalmış. Performansı ve ses tonuyl büyüledi beni. Filmin müzikleri de yine çok iyiydi. Tarantino bu konuda da yine hakkını sonuna kadar vermiş.

Grup içinde izleyince kaçırdığım sahneler olmadı da değil. Bu yüzden boş bir zamanımda kesinlikle bir kez daha izlemeyi düşünüyorum. İzlenilesi bir film zaten... Adam yine yapmış, diyecek söz yok...

All-Star İlk Beşler



Doğu Beşi ;

Allen Iverson
Dywane Wade
LeBron James
Kevin Garnett
Dwight Howard

Batı Beşi ;

Steve Nash
Kobe Bryant
Carmelo Anthony
Tim Duncan
Amar’e Stoudemire

Wallace #2


Detroit Pistons'un 2004-2007 arası altın dönemlerinde rakiplerine korku dolu anlar yaşatan Pistons pota altı oyuncusu.. İki Wallace.. Ben Wallace o dönem Bulls'a giti ardından Cavs yolunu tuttu ancak o eski ritmini bir türlü bulamadı. Sheed ise bu sene başında Celtics yolunu tuttu..

Dün Boston, Pistons deplasmanındaydı ve Sheed uzun bir aradan sonra eski mabedinde bu kez rakip forma ile salona çıktı. Taraftarlarda ayakta alkışladılar Sheed'i.. Güzel bir görüntüydü..

Yakalanan şu karede zamanında ortalığı kasıp kavuran iki Wallace var.. Eski dostlar yeniden bir arada...

21 Ocak 2010 Perşembe

Hayalkırıklığı Takımı


Sports Illustrated yazarı Mark Montieth bu yıl haya kırıklığı yaratan oyunculardan iki tane beş çıkarmış. Listede iki temsilcimiz Memo ve Hido'nun yanısıra Arenas ve Howard gibi süperstar olarak gösterilen isimlerde kendilerine yer bulmuş. Harris'in yerine başka bi guard bulup, 3. beşe tüm Nets beşini yazsa daha hoş olabilirmiş aslında. (:

1. Takım

Gilbert Arenas (Washington Wizdars)
Vince Carter (Orlando Magic)
Caron Butler (Washington Wizdars)
Hidayet Türkoğlu (Toronto Raptors)
Mehmet Okur (Utah Jazz)

2. Takım

Devin Harris (New Jersey Nets)
TJ Ford (Indiana Pacers)
Boris Diaw (Charlotte Bobcats)
Charlie Villanueva (Detroit Pistons)
Dwight Howard (Orlando Magic)

Yazıya şu linkten ulaşabilirsiniz.

20 Ocak 2010 Çarşamba

NtvSpor'da !!



Sabah tesadüfü Spor Servisi'ni izliyordum ki adımı görüverdim. Bir garip oldum ekranda kendi ismii görünce.. Programın sonunda kısaca All-Star formaları gösterildi blogun linki verilerek. Garip bir heyecan oldu ekrana bakınca... =)

19 Ocak 2010 Salı

All-Star 2010: Formalar




Fena olmamış. Geçtiğimiz 2 seneye göre gayet iyi hatta..

Slam Dunk Contest: Katılımcılar


Slam Dunk yarışması All-Star hafta sonunun belki de en çok merak edilen organizasyonudur. Bu sezon yarışmaya katılacak isimler ise bugün açıklandı. Nate Robinson-Gerald Wallace-Shannon Brown-Demar Derozan/Eric Gordon bu sezon smaç yarışmasını kaznmak için mücadele edecekler.

Geçen sene 4. kişi nba.com üzerinden oylama ile belirlenmişti. Bu sezon Derozan ve Gordon arasında Çaylaklar maçının devre arasında mini bir smaç yarışması düzenlenecek ve kazanan bir sonraki ana yemeğe katılacak isim olacak.

Bir de Nate Robinson mümkünse finale bile kalmasın lütfen !! Bu smaç yarışmasının finali Brown ve G-Wall arasında geçmeli...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...