13 Şubat 2009 Cuma

O'Neal - Marion


S.Marion-M.Banks = J.O'Neal-J.Moon

Koyduk çocuğu ortaya resmen. Yprum falan yapamayacağım All-Star arifesindeyiz. Zaten şu an sevinçten ne yazacağımı bilemem. O'Neal sağlam kalacak olursa çok baba takım olduk. Moon promosyon gibi geldi takıma şerefsizim. 2010 içinde harika hamle. O'Neal-Wade'in kontratı bitiyor. 38 md boşluk kalacak. Wade'le imzalasak geriye yine baba bir miktar kalacak. Helal sana Riley be.. Tek dileğimiz O'Neal2ın sağlam kalması..

12 Şubat 2009 Perşembe

Kısa Kısa

  • Okullar başladı malum bizde zor girer olduk nete. Günlüm ziyaretlerimi yapıyorum yine belli yerlere ama güncelleme işi biraz zor oluyor hafta içi.
  • Nba'de Mo-Williams All-Star kadrosuna davet edildi sakatlanan Chris Bosh'un yerine.
  • All-Star yetnek yarışmasında sezonu kapatan Nelson'un yerine gelen isim Williams olmuş. Deron Williams olmasını zrzu ederdim son şampiyon olarak ama bahsettiğimiz Williams yine Mo-Williams
  • All-Star etkinliklerinden devam edelim. Sakatlanan Rudy Gay'in yerine de smaç yarışmasına Jr Smith katılacakmış.
  • Sakatlıklar sürmekte Nba'de. Özellikle son dönemde McHale ile çıkış yaşayan Wolves'ta Al-Jeff sezonu kapattı. T-Mac'in de ameliyatı ve ertesinde sezonu kapatması gündemde.
  • Malum takas dönemi yakın zamanda kapanıyor Nba'de. Dedikodular sıkça çıkmaya başladı. Takası en muhtemel isim olarak Amare duruyor şu konumda ancak her an bir big-bang olabilir bu konuda. Bekliyoruz bakalım geçen sezonki gibi bir silahlanma yarışı izleyecekmiyiz.
  • Bir de konuyu dağıtacaz ama geçen haftalarda bir 'Aşk' post'u atmıştım. 14 Şubat'ta geliyor ama o iş olmadı. Beceremedik desek de yeridir. Neyse kalın sağlıcakla.. All-Star hafta sonunun keyfini çıkarın.

8 Şubat 2009 Pazar

Morrison Lakers Semalarında


Gece 01.30 sularında eve geldiğimde Yahoo-Sports'ta Breaking news olarak geçiyordu Morrison'un takas haberi. Bir de baktım ki Lakers'a gelmiş.

''Vay anasını Kupchak'' dedim yeniden Gasol ve Ariza'da olduğu gibi. Takasa bakınca gelen iki isimden Shannon Brown salary dengelemek amaçlı gelmiş bir isim anca guard bölgesinde faydalı olacaktır elbet.

Takasın asıl iki kahramanı Radmanovic ve Morrison. 2006 draftında 3. sırada seçilen kolej kariyeri oldukşa başarılı geçmiş ve kendisine Lary Bird benzetmeleri yapılmış biri Morrison. Tabi ki kolej kariyerinden sonra Nba'a alışmak zordur. Morrison'a bir de sakatlık derdi eklenince bu iyice zorlaştı ve Bobcats organizasyonunda aradığını bulamadı. Belki de Lakers'ta bulduğu süreler zarfınca tekrar eski potansiyali ortaya çıkacak. Çok iyimser de olmak istemiyorum hani belki de böyle bir şey olmayacak ama yine de ''Vay anasını Kupchak''a devam. Adam sonuçta bu takımdan Radmanovic ve kontratını gönderdi daha ne olsun. Şut atmaktan başka bir işe yaramayan savunma da hücumda aksayan bir isim. Şutu atmasına Morrison'da atar..

Fena takas olmamış Lakers için hoş belki Radmanovic'de G-Wall'ın sakatlığında kendine yer edinip iyi bir giriş yapabilir Bobcats'e..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...