27 Eylül 2008 Cumartesi

Heat Media Day




Heat ekibi de Media Day organizasyonunu dün gerçekleştirdi. Gözler tabi ki bu sene sakatlıktan dönen ve takımın yıldızı Wade'in üzerindeydi. Marion ve Beasley'de oldukça ilgi gördü basından.

Fotoğrafların bir kısmına buradan ulaşabilirsiniz.

Warriors Media Day



Warriors Media Day içinde fazla fotoğraf bulamadım buraya koymak için. Azubuike ve Jackson baya baya eğlenmişler anlaşılan çekimlerde.

Buradaki linklerde media day galerileri var ve ayrıca burada da mevcut resimler.

Wizards Media Day



Washington Wizards'ta da basın günü dün yapıldı ve oyuncular eğlenceli pozlar verdi.
Wizards için fazla fotoğraf yok ancak yine de burdan ulaşabilirsiniz bir kesimine.

Nets Media Day



Evet Nba'de hazırlık kampından önce basın günleri ardı ardına geliyor takımlardan. Yine dün Nets takım olarak objektif karşısına geçti. Yi Jianlijan en çok ilgi gören isimlerden biriydi.

Daha çok fotoğraf istiyorsanız burdan buyrun ancak link ölebilir bir kaç güne.

26 Eylül 2008 Cuma

J-Will'den Şok Karar


Şu an hala J-Will'in aldığı kararın şokundayım. Williams basketbolu bıraktığını açıklamış. Henüz bu yaz Clippers ile anlaşmışken üstelik. Clippers'ta Baron'un arkasından gelerek tamamlayıcı bir rolde gayet rahat bir-iki sene daha götürürdü Williams. Neden bu kararı böyle erken aldı anlamak zor.

Geçen yıl verimsiz bir yıl yaşadı Jason Williams ama bu yıl onun için farklı olabilirdi olacaktı da. Baron Davis'in arkasında kısıtlı sürelerle tecrübesi ile önemli işlere imza atabilirdi. Yani rahat 2-3 sene basketbol oynayabilirdi Jason Williams. Daha Clippers ile anlaşmadan Maccabi önüne 2.5 milyon avro'da koymuştu. Avrupa'da da fena piyasası vardı anca J-will basketbolu bırakmış.

Neyse kararına saygı duymak lazım. 10 yıllık Nba kariyeri ve bir şampiyonluğu var. Hatırı sayılacak kadar play-off mücadelesine de çıktı. Belkide yettiğini düşündü Williams. Ama hoş her ne kadar bıraktım dese de bir şekilde geri dönecektir. Van Horn bile dönmüşken o mu dönmeyecek..

Hornets Media Day




Hornets Medya günü bugün yapıldı ve Hornets'li oyuncular yeni sezon öncesi yeni formaları ile fotoğraf çekimine katıldı. Chandler çekimlerde en çok ilgi gören isim olurken yine takımın yeni ismi Posey'de ilgi gösterilen oyuncular içindeydi.
Bu sene Chandler yine pota altında savaşacak, Posey ve Peja ise ceza şutlarını kesecekler. Paul önderliğinde tabii ki..

Muhtemelen ilerleyen günlerde link ölmüş olur ancak şimdilik tüm fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz..
Hornets Media Day

Dijital Kale


Dan Brown'un çok konuşulan Melekler ve Şeytanlar ile Da Vinci Şifresi'ni okuduktna sonra Dijital Kale bana biraz sönük geldi. Edebiyat hocamız roman okuyacağız bundan sonra derslerde demesiyle aldım kitabı geçtiğimiz hafta. Ben de derslere bırakmadım kitabı 4 günde sonuna vardım.

Dan Brown'un ilk kitabı haliyle diğerlerine göre daha sönük bekliyordum ki beklediğim gibi de çıktı. Tamam kitaptan önce baya bir inceleme yaptığı olayın üstadlarının desteğini aldığı belli ancak çok iyi değildi kitap. Neyse Dan Brown seviyorsanız ki okuyunca bir kitabını mutlaka seversiniz okursunuz.. Önereceğim bir kitap değil ama. Bundan sonra kitap yorumu da göremeyebilirsiniz blog'da. Çok okumam zaten...

Garnett vs Mbenga




Resimleri büyük boy görmek için üzerine tıklayın..

Kevin Garnett, Rajon Rondo ve Andre Iguodala geçtiğimiz gece Mtv'nin organize ettiği Nba 2k9 konsol oyunu partisine katıldılar. Bu üçlü aralarında bol bol maç yapmış söylenene göre.

Bu arada dikkatimi çeken Garnett'in tek başına oynadığı anlarda karşısına kendi saha ve seyircisi önünde Lakers'ı alıp üstüne bir de karşısında Mbenga'yı çıkarmasıydı.. Eh oyunda en kolay onun üzerinden smaç vurabileceğini düşünmüş olsa gerek..

Ellis Cezaya Kaldı


Monta Ellis.. Golden State'in bu sezon ve önümüzdeki sezonlarda takımı eline teslim ettiği isim Ellis ancak off-season'da gündemi sık sık meşgul eden oyuncu aynı zamanda Warriors adına.

Ellis yazın hemen başında takımın en önemli ismi Baron Davis'in gönderilmesiyle gemide adeta kaptanlık konumuna geçti ve takımın guard pozisyonundaki yegane isim oldu. 6 yıl 66 milyon dolarlık yüksek meblağlı bir kontrata imza atan Ellis için hava hoştu. Ta ki bir aya kadar sakatlık haberi gelene kadar. Ellis bileğinden sakatlanmıştı ve 4 ay basketbol oynayamayacaktı.

Ellis ilk açıklamasında antrenmanda sakatlandığını söylemişti. Sonra açığa çıkan bir kaç gelişme ile Ellis'in basketbol oynarken sakatlanmadığı saptandı. Ellis'de bunun üzerine korktuğunu ve bu yüzden bu tip bir yalan söylediğini açıkladı. Son olarakta Ellis'in motorsiklet kazasında sakatlandığı öğrenildi. İsmini vermek istemeyen bir görgü tanığı olayı teyit etmiş.

Mullin'in ne yapacağı merak konusuydu Ellis hakkında. Golden State'in kontratını fshetme hakkı vardı. Oyuncunun bu tip bir sorumsuzluğu ve eline teslim edilecek bir takım vardı söz konusunda. Mullin kontratını feshetmeyeceklerini ancak yüksek miktarda ceza vereceklerini söylemiş. Ne kadar ceza verse azdır..

Kullanılmaya Hazır Paralar


Yattara transferinden avantajlı bir şekilde ayrıldığımızı düşünüyorum , tabii ki düşünmeyenlerde var . Hatta iki gündür ciddi anlamda tartışmaların içindeyim bu konu için . Muhasebeci bile olduk tartışmalarda orası ayrı . Neyse ben neden mi iyi oldu diyorum ; buyrun geçelim ...

-Yattara kendisine teklif geldiğinden beri yönetimi arayıp duruyormuş , satın beni satın diye .

-Kalması halinde oynamama ihtimali bile vardı ki sakatlık bahane edilmesi olabilirdi bunun nedeni .

- 10 - 11 milyon euro Türkiye standartlarında çok iyi para . Hele başkanınız ve yönetiminiz Sadri Şener 'in ekibiyse bu para iki katına çıkıyor . İyi değerlendirecekleri kesin .

- Takım Yattara 'ya bel bağlamayacak , daha bir takım olacak . Daha da neden var ama bunlar yeter . Bence iyi oldu . Gelen paralar kullanılmaya hazır şuan . Devre arası hareketli bir dönem olacak bizim için . Sağ bek , sol kanat istiyorum ilk iş olarak . Sağ açıkta gerekmez ama dursun bir kenarda diye alınabilir . Topuz Mehmet alınırsa , bek - açık 'tan biri alınmayabilir . Yani düşünecek çok vakit var . Kısacası ; kullanılmaya hazır paralar doğru ellerde . Tabii Yattara 'da resimde ki gibi , şimdi göbek atıyordur . Yıllık 2 milyon euro , 2 yılı garanti peşin para ve 4 yıllık anlaşma . Bir de şu var ? Bir adam 28 yaşında neden Katar 'a gider ? ama oraya girmeyeceğim .. Belki sonra .

Francisco Garcia


'Francisco Garcia'yı nasıl bilirsin?' diye bir soru gelse kesinlikle 'İyi Bilirim' derim. Nba'de üç sezon oynadı ve kaçırdığı maç sayısı son iki sezonunda sadece 6.. Müthiş bir özveri ile oynayan ve takımı adına maksimum performansı sergileyen bir isim. Kings'te ondaki bu özellikleri görmüş ve 5 yıllık bir kontrat imzalamış Garcia ile.

27 yaşında Garcia. Muhtemelen imzaladığı en iyi kontratı bu olacak bundan daha iyisi olmaz. Geçen sezon performansında istatistiklerinde büyük artış vardı. Belirli bir zaman da değil Garcia bu iyi oyununu tüm sezona yaydı. Her takımın bünyesinde bulundurmak isteyeceği bir isim. Kings ile 5 yıl yaklaşık 30 milyon dolarlık bir anlaşmaya varmış. Hayırlı olsun diyelim Garcia için. Bu iyi oyununu önümüzdeki yıl da devam ettirsin..

İbrahima Yattara Katar 'da


Güle güle Kara Bela ...

Türkiye Kupası - Program


Resim: Salsa Basket

Teknosa Türkiye Kupası grup eleme maçları 3-8 Ekim tarihleri arasında 4 ayrı şehirde oynanacak. Tbf maç programını açıklamış. Buradan ulaşabilirsiniz.

Cmylmz


Cem Yılmaz'ın ünlü sahne oyunu Cmylmz bayramın ilk akşamı Trt-1 ekranlarından gösterilecekmiş.
Yani bir bayram ziyaretinde değilseniz ve de gerçekten gülmek istiyorsanız açın izleyin..
İzlemeyenler muhakkak izlesin.. Salı akşamı 22.10'da..

Hoş Fenerbahçe-Kiev maçından izleyen olmaz ya..

Kanat'landı


"Bu maç aslında 90 dakikada biterdi. Ama Kazım maçı tam 9 yıl oynadı. Golü de kanserden değil, zatürreden yedi. Onun azmi tüm kanser hastalarına örnek ve umut olmalı..."

Şansal Büyüka, Kazım Kanat'ın vefatını hakkında..

Raptors Jersey


Toronto Raptors'un yıldız iki ismi Jose Calderon ve Chris Bosh takımlarının yeni formasını tanıttılar.
Deplasman forması kırmızıydı bugüne kadar Raptors'un. u siyah şık durmuş ama bir üçüncü forma mı olacak yoksa kırmızının yerini mi alacak bilemiyorum henüz..

24 Eylül 2008 Çarşamba

Trabzonspor 2-0 Karabükspor

Maçtaydım , maraton tribününde . Bir ara bağırmaya gittik topluluğun yanına , güzeldi . Zamanla bütün stat daha iyi organize olunacaktır . Hafta içi , iftardan sonra olmasına rağmen stat kalabalıktı . Bu da Trabzon 'da ki futbol sevgisini gösteriyor . Gerçekten bu şehirde futbol çok seviliyor , hemde çok . Goller maçın başında ve sonunda geldi . Isaac ve Adnan . Maç hakkında fazla konuşmaya gerek yok bence . Sadece belirtmek istediğim , küçük bir kesimin Yattara 'yı satanı bizde satarız sloganları . Ama 10 saniye sürdü . Çünkü biz izin vermedik , bütün stat yuhladı . Güzel bir görüntüydü , böyle kişilere imkan vermemek lazım . Yedeklerden ; Ceyhun - Giray iyi hazırlanmışlar . Yani ilk 11 ' e ne zaman koysan oynarlar . Sevindirici . Isaac , yavaş yavaş ısınıyor . Daha iyi olacak . Çok iyi şeyler bekliyorum takımdan , Yattara 'lı ya da Yattara 'sız . Bu arada Katar ekibi bir ek süre daha talep etmiş . Merakla bekliyoruz . Ama ibre kalacakmış yönüne geçti. Hayırlısı olsun . Bence satılsada olurdu . Detaylar sonra açıklanır tarafımdan ...

Yattara Bilmecesi #2


Daha dün Hüseyin blog'da bahsetmişti Yattara'nın Katar semalarına doğru yola çıkabilme ihtimalini. Az öncede NtvSpor'da Yattara'nın büyük ihtimalle Katar'ın Al Sadd kulübüne transfer olacağı haberini okduum. Yani artık olay bilmeceden çıkmış direk sonuca bağlanabilir her an..

Trabzonspor pek ilgi alanıma girmez. Hüseyin bahsetti dedim ya şöyle bir göz attım iyi para verilmesi halinde satılmasını isterim demiş. Eh 10 milyon 800 bin Euro gibi bir para var konuşulan. Kötü parada değil yani. İlla gidecekse hiç fena değil hemde.
Yattara Türkiye'ye gelmiş iyi sağ kanat oyuncularından biri. Trabzon'un simge ismi olabilirdi 5 yıl oynadı burada az değil yani ancak her yıl belli bir problemi oldu. Kampa geç katılmalar sezon içinde problem yaşanması vs bir türlü maksimum seviyesini bulamadı Yattara. Bulduğu zamanlar sahayı siler süpürürdü ama her zaman da rast gelmezdi.. Neyse başarılar diliyoruz kariyerinde. Hüseyin'de gelince söylemek istediği birşeyler varsa yazar artık.

Ve Nihayet..


Ve nihayet Avrupa Yakası başlıyor bu akşam. Cidden özledik kendisini. Bu senede ayrılan oldu yeni gelen karakterler olacak ama Avrupa Yakası hızını kaybetmeden hatta Ata Demirer'in dönüşü ile hızını daha da arttırarak yoluna devam edecektir.

İlk yılları ne güzeldi dizinin. Tamam fazla yarmıyordu izlerken ama tadı başkaydı. Avrupa Yakası gitgide daha da güzelleşti bence. Esprileri falan bölüm içinde yer alan konuları daha bi ilgi çekici hale geldi sezonlar ilerledikçe. Yani Burhan karakterinin ortaya çıkması ve yontularak son halini almasını izlemek acayip keyif verdi bana..

Bu akşam yeniden başlıyor Avrupa Yakası yeni sezonu ile. Volkan-Burhan kavgaları özellikle merak ettiğim sahneler. Bu sezonda yine ritmini bozmadan devam edecektir Avrupa Yakası.
20.00'da Atv'de..

Hayri Hiçler


Yüksel Aytuğ köşesine bir kez daha Fox'taki Tribün Ateşi'ni taşımış. Yazının ana konusu tabi ki bir kez daha Hayri Hiçler. Bu programı spor programı diye izleenler utansın ve programı bir sirke taşısın.. Yüksel Aytuğ bugünkü köşesinde programla ilgili şu güzel yazıyı yazmış..

45 papyonlu Hayri Hiçler

Televizyon ekranlarının yeni bir "yıldız" kazandığını haftalar öncesinden bu sütunlarda duyurmuştum. Spor yazarı ağabeyim Hayri Hiçler, FOX'taki Tribün Ateşi programını adeta ele geçirdi. Millet her hafta pazartesi akşamları FOX ekranları başına geçip, Hayri Ağabey ne bomba patlatacak diye bekler oldu. Tıpkı benim gibi... Programa papyonla çıkan Hiçler'in ünlü giyim firması Sabri Özel ile anlaşmalı olduğunu, geçen hafta fabrikayı gezdiğini ve kendisine tam 45 adet papyon hediye edildiğini programda kendi ağzından işittim. Hiçler'in bombaları bununla da sınırlı değildi. Meğer Hayri Ağabey yıllar önce hakemlik yapmış ve bir maç sırasında dayak yiyince düdüğünü asıp, hakemliği bırakmış. Faal hakemler, sonunda kendilerini eleştirenler arasında "damdan düşen" birini buldukları için mutlu olmalılar!.. Programda Hayri Ağabey'in Fenerbahçeli Alex'le ilgili olarak ünlü İngiliz menajer Sir Aleks Ferguson'a atfen yaptığı enfes benzetmeye ise bayıldım. Şöyle dedi, yılların spor yazarı: "Fenerbahçe'de Sir Alex Tribüşon var. Bütün defansları açıyor..." Ah bir de avazı çıktığı kadar bağırıp, kulaklarımızı sağır etmese... Bu arada saat 02.45'e kadar uzayan programda 12-13 yaşlarındaki yıldız takımı oyuncularının tribünde olması ve Samet Aybaba'nın 8 yaşındaki bir çocuğu tribünden alıp, koltuğuna oturtması bana göre "ofsayt"tı. Tabii asıl ayıplanması gereken onlar değil, okul zamanı spor programlarını gece yarısından sonraya koyanlardı...

Bucks / New Jersey


Yeni formalar sezon öncesi piyasaya çıkmaya devam ediyor. Milwaukee'nin alternatif forması da görücüye çıkmış. Gayet şık olmuş kırmızı forma. Bucks logosunda da kırmızı renk mevcut zaten. Bana sanki Jefferson'un gelişiyle olan birşey gibi geldi bilemiyorum sizde de öyle bir düşünce oluştu mu? Nets'in de alternatif forması kırmızıydı. Neyse yakışacağını düşünüyorum ben Bucks'a.. Hayırlı olsun..

Orlando'nun Anahtarı



Dwight Howard resmi olarak Orlando'nun anahtarını almış. Resimlerden anladığım kadarıyla yine neşeli tavrını sergilemiş Howard. Bu arada üstündeki forma da yanılmıyorsam Magic'in yeni sezonda giyeceği forma olacak. Çok değişiklik yok ama renk biraz açılmış gibi daha hoş olmuş. Beyaz formada da absürt bir Magic yazısı yerine daha şık bir yazı var.. Howard bu senede göstereceği performansla Magic'in anahtarı olacak.

Kazım Kanat


Kazım Kanat'ın hasta olduğunu biliyordum ve son dönemde kötü olduğunu ancak az önce nete girince gördüğüm haberler beni üzdü. Uzun süredir kansere karşı mücadele veren Kazım Kanat sabah saatlerinde bu mücadeleye daha fazla dayanamamış.. Kazım Kanat'ı kabyettik. Hepimizin başı sağolsun..

Hastahane yatağında yazdığı söylenen son yazısını okuyunca duygulandım. Kazım Kanat zaman zaman sert ama haklı çıkışlar yapar, genelde Beşiktaş üzerine konuşur ve yazardı. Haftada bir Sabah Gazetesi'nde Beşiktaş harici türk sporu hakkında da görüşlerini sunardı. Haklılık payı olurdu olmazdı ama hayatı seven biriydi Kazım Kanat. Üzüldüm cidden aramızdan ayrıldığını okuyunca. Sevenlerinin başı sağolsun..

David Villa Ve Valencia



Valencia İspanya'da birinci şu aralar , averajlada olsa ... Hayırlısı olsun diyelim , severim Valencia ' yı . Özelliklede Villa - Silva ikilisini , bunun için ayrı bir gözle izlerim onların maçını . Valencia 'nın böyle başlamasına sevindim , böyle gitmeyeceği kesin . İlla ki bir yerde bir yere toslayacaklar ama yine de birşeyler var takımda , sıra bütün havayı tekrar toplamaya kalıyor . Aslında azıcık para bulsalar , her şey yoluna mı girecek ne ? Atletico 'da aslında bomba gibi ama bakmayın , 3 hafta sonunda 6 puandalar . Bir yenilgileri var anlayacağınız . Ben bu sene Atletico 'dan çok şey bekliyorum , haberiniz ola ... Yine yazarız La Liga 'yı ...

23 Eylül 2008 Salı

İbrahima Yattara Bilmecesi


Gidecek mi ? Kalacak mı ?

Aniden gelişti herşey . Bugün kampüsten büroya geçtiğimde gördüm haberleri , Katar 'dan istiyorlarmış kara belayı . Verilen para çok iyi . Daha transfer döneminin ortalarında , bir platformda kıyasıya bir tartışmadaydım : Yattara gitsin mi kalsın mı ? Benim düşüncem şöyleydi ; iyi para verildiği taktirde tutmanın bir alemi yok . Kısacası iş bizim kulübe giren paraya bakıyordu . Benim düşündüğüm rakamlar 10 milyon euro'ya yakındı . Bugün okuduğum haberlerde telaffuz edilen rakamda 10 milyon euro lafları geçiyor , hatta 15 ' e kadar yolu varmış . Müthiş para neresinden bakarsanız bakın . Bu para bizim için çok iyi olabilir ama sorun transfer döneminin kapalı olması . Şimdi yapılması gereken şey bence ; böyle bir para varsa ortalıkta satılmasıdır . Zaten Yattara 'da Trabzonspor 'a para kazandırmak istiyorum , tabii bende kazanmak istiyorum tarzı şeyler söylemiş . Ben gitmesinde bir sakınca görmüyorum , tek kötü olan yanı transfer döneminin Türkiye 'de kapalı olması ama onuda bizim kadroda yapılacak bir kaç oynamayla aşabiliriz . Umut ve Gökhan 'dan birini kesip ; Isaac - Barış 'a şans vermek gibi ... Biz kara belayı çok sevdik , Carlos - Üzülmez - Balta veya diğer sol bekler nefret etti . Onun karşısında adeta işkence çektiler ama buraya kadarmış herhalde bu . Gelecek para süper , belki de bizi şampiyonluğa götürecek paranın kaynağı Yattara 'ydı . Herşey için teşekkürler karabela ...

Uzun Sokak Haber Ajansından aldığım haber , gittiğinin kesinleştiği yönünde . Tabii bu Uzun Sokak Haber Ajansı resmi bir kaynak değildir . Yarın açıklama yapacakmış Yattara , merakla bekliyoruz ... Devre arasında patlıyor bombalar Trabzon 'da , hazırlıklı olun diyeyim şimdiden ...

Kısacası sorunun cevabı ; gidecek bence .

Arthur Zico


Arthur Zico teknik direktörlük kariyerine tam olarak Japonya ile başladı. Japonya ile 2004 Asya Kupasını kazanan Zico 2006 Dünya Kupası'nın ardından Fenerbahçe yolunu tutmuş ve burada kendini kanıtlamıştı. Zico ilk senesinde takımı lig şampiyonluğuna taşırken, bir sonraki sezon ise Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'yi çeyrek finale kadar taşımıştı. Avrupa kupalarında aldığı başarılı sonuçlarla taraftara da kendini sevdirmişti.

Zico bugün okuduğum habere göre Özbekistan'ın Budyonkor takımı ile anlaşmış. Hani şu yaz aylarında Eto'o ile dedikodular yaşayan ama ancak reklam için Eto'o 'nun Özbekistan'a gelmesini sağlayan takım. Kuruvchi'ydi takımın adı değişmiş Budyonkor olmuş. Neyse Zico kariyerine orada devam edecek.

Zico'nun değer bilinmedi Fenerbahçe'de. Bende ilk senesinde çok haksızlık ettim ona ama takımı getirdiği nokta cidden büyük başarı. Yönetim sözleşmesini yenilemedi ve takımdan ayrıldı Zico bu sene. Avrupa'da da kulüp bulamamasına şaşırdım .En azından gelecek hedefi olan mütevazi külüplerle bile anlaşabilecekti yani kanıtlamıştı kendisini. Şimdi tutupta Özbekistan'a gitmesine anlam veremedim. Neyse inşallah başarılı olur Zico.. İstanbul'dan ayrılırken Fenerbahçe taraftarlarını unutamayacağını söylemişti. Biz de seni unutmayacağız..

22 Eylül 2008 Pazartesi

Wallace: Şampiyon Olabiliriz


Ben Wallace bana göre şu an aldığı parayı hak etmeyen ve zaman zaman göz boyamak adına çıkıp bir-iki ribaunt alan bir isim. Eğer aldığı kontratın hakkını vermeyi biraz düşünseydi Bulls bu durumda olmaz ve takas etmezdi sezon ortasında. Cleveland'da da aslında pek aktif olduğunu görmedim. Tamam bir James faktörü gereği topu eline alması en son iimlerden biri ancak yine de bana oyun açısından umut vermiyor çok değil 2005'e şöyle bir bakınca..

Ben Wallace demiş ki yaptığı açıklamada; ''Şampiyon olabililiz. Kadromuz yeterli ve birşeyler başarabileceğimize inanıyorum.'' Şimdi tamam kadro açısından Cavs'ta sorun yokta mesele oynayabilmekte. James'i elinde tutabilmek adına ne kadar yaranırsam diye bu sezon Cavs önemli sayılabilecek hamlelere imza attı. Mo-Williams bunların en önemli örneği. Geçtiğimiz sene Boston'u elebiyecek noktayada gelmişlerdi. Şampiyonluk gelir gelmez, kadro iyidir değildir o benim için ayrı mevzu ama Ben Wallace'ın şu kontratının hakkını vermesi lazım. En azından bu sezon öyle olsun..

Emmy Ödülleri - Kazananlar


60. Emmy Ödülleri bu sabaha karşı düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Okul dolayısıyla izleyemedim ancak sabah kalktığımda Mad Men'in drama dalında en iyi dizi ödülünü aldığını gördüm. Akşam 22.00'da tekrarı olacak zaten o zaman izlerim. Neyse kazananların listesini yazayım..

Drama dalında En İyi Dizi: Mad Men
Drama dalında En İyi Senaryo: Matthew Weiner (Mad Men)
Drama dalında En İyi Yönetmen: Greg Yaitenes (House)
Drama dalında En İyi Kadın Oyuncu: Glenn Close (Damages)
Drama dalında En İyi Erkek Oyuncu: Bryan Cranston (Breaking Bad)
Drama dalında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Dianne Wiest
Drama dalında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Zeljko Ivanek (Damages)
Komedi dalında En İyi Dizi: 30 Rock
Komedi dalında En İyi Yönetmen: Barry Sonnefeld (Pushing Daisies)
Komedi dalında En İyi Kadın Oyuncu: Tina Fey (30 Rock)
Komedi dalında En İyi Erkek Oyuncu: Alec Baldwin (30 Rock)
Komedi dalında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Jean Smart (Samantha Who)
Komedi dalında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Jeremy Piven (Entourage)
En İyi Mini Dizi: John Adams
Mini dizi dalında en iyi kadın oyuncu: Laura Linney (John Adams)
Mini dizi dalında en iyi erkek oyuncu: Paul Giamatti (John Adams
En İyi Eğlence,Müzik,Komedi Programı: The Daily Show with John Stewart
En İyi Tv Dizisi: Recount
En İyi Senaryo: Kirk Ellis ( John Adams)
Eğlence programı dalında En iyi Yönetmen: Louis J. Horwitz
En İyi Reality Yarışma Programı: Jeff Probost (Survivor)

21 Eylül 2008 Pazar

Darius Miles


Darius Miles 2 sezondur basketbol oynamıyor ve bu sezon Boston Celtics ile anlaştı. Geçen günlerde de Nba tarafından 10 maç ceza verildi kendisine..

Neyse adam oturacak 10 maç kenarda. Takım arkadaşı Ray Allen bu Miles hakkında açıklamalarda bulunmuş bize büyük bir güç katacak. Daha 28 yaşında ve kendini tekrar gösterecek takımda bla bla diye..

Miles 7 sezon oynadı Nba'de. Clippers'la geçirdiği iki sezonun ardından Cavs'a gitmiş bir tam sezon oynadıktan sonra yeni süperstar'ımız James'in gelişi ile Portland'a takas edilmişti. Miles'ın kötü talihi burada başlıyor aslında. Portland dönemin en kötü takımlarından biriydi. Yani bir başarı yakalamak adına ortaya koyacağı bir şey yoktu. Bu ortamda kariyerinin en iyi istatistiklerini elde etmişti. Karışık bir ortamı vardı ki o da diz ağrılarını bahane ederek genç yaşta iki sezon kaçırdı. Şimdi Celtics ile başlayacak tekrar kariyerine 'sıfır'dan. Umutlu olan var ondan bir halt olmaz diyen de var. Bakalım nasıl bir grafik çizecek sezon içinde.

Emmy Ödülleri


60. Emmy Ödülleri bu gece sahiplerini bulacak. Cnbc-e 03.00'da canlı yayın ile bu güzel geceyi bizlere sunacak..

60. Emmy Ödülleri bu gece dağıtılıyor. Sahiplerinin kimler olacağını göreceğiz, şimdilik sadece adayları biliyoruz. Kabaca bir göz atmak gerekirse;


En İyi Dram Dizisi
  • Mad Men
  • Dexter
  • Damages
  • Lost
  • Boston Legal
  • House

En İyi Kadın Oyuncu (Dram)
  • Kyra Sedgwick, The Closer
  • Sally Field, Brothers & Sisters
  • Glenn Close, Damages
  • Holly Hunter, Saving Grace
  • Mariska Hargitay, Law & Order: SVU

En İyi Erkek Oyuncu (Dram)
  • Jon Hamm, Mad Men
  • Michael C. Hall, Dexter
  • Bryan Cranston, Breaking Bad
  • James Spader, Boston Legal
  • Hugh Laurie, House
  • Gabriel Byrne, In Treatment

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Dram)
  • John Slattery, Mad Men
  • William Shatner, Boston Legal
  • Ted Danson, Damages
  • Zeljko Ivanek, Damages
  • Michael Emerson, Lost

En İyi Animasyon Dizisi (Bir saatten kısa)
  • The Simpsons
  • SpongeBob SquarePants
  • Robot Chicken
  • King of the Hill
  • Creature Comforts America

En İyi Komedi Dizisi
  • Two and a Half Men
  • Entourage
  • The Office
  • 30 Rock
  • Curb Your Enthusiasm

En İyi Erkek Oyuncu (Komedi)
  • Charlie Sheen,Two and a Half Men
  • Lee Pace, Pushing Daisies
  • Alec Baldwin, 30 Rock
  • Steve Carell, The Office
  • Tony Shalhoub, Monk

En İyi Kadın Oyuncu (Komedi)
  • Julia Louis-Dreyfus, The New Adventures of Old Christine
  • Christina Applegate, Samantha Who?
  • America Ferrera, Ugly Betty
  • Tina Fey, 30 Rock
  • Mary-Louise Parker, Weeds

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Komedi)
  • Kristin Chenoweth, Pushing Daisies
  • Holland Taylor, Two And A Half Men
  • Jean Smart, Samantha Who?
  • Amy Poehler, Saturday Night Live
  • Vanessa Williams, Ugly Betty

En İyi Erkek Oyuncu (Komedi)
  • Neil Patrick Harris, How I Met Your Mother
  • Jon Cryer, Two and a Half Men
  • Rainn Wilson, The Office
  • Jeremy Piven, Entourage
  • Kevin Dillon, Entourage

The Dark Knight


Yazın en çok ses getiren filmi olan The Dark Knight yeniden vizyonda. Okuduğum haberlere göre indirimli bilet ile bir kez daha vizyona girmiş Kara Şövalye'miz. Yada Joker'imiz mi diyelim.
Eğer hala izlemediyseniz kaçırmayın derim..

Teşekkürler

Blog'da geçtiğimiz hafta bir anket yapmıştım. Sonuç oldukça iyi görünüşe göre.
36 kişi oy kullanmış 33'ü beklediğim düzeyde. Diğer 3 kişi içinse birşey demiyorum takip etmeye devam etsinler..
Şu an karışık bir şekilde ilerliyorum aslında. Nba ve Basketbol ezonu başlasın daha çok basketbol ağırlıklı olacak. Neyse beni izlemeye devam edin. Oy kullanan kullanmayan herkese teşekkürler..

Tatlının Üzerine Kaymağı da Geldi


Fransa'yı deplasmanda yenmeyi başardık hemde Hidayet'siz bir takımla. Ne kadar gurur duysak az Milli Takım ile. Maçlar başlamadan nasıl baş edeceğiz bu grupla bu takımlarla diye düşünürken tek tek hepsini geçmeyi bildik. İnanılmaz bir form yakalandı, kazanmaya alıştık ve bu akşamda Fransa'yı dize getirdik bir kez daha.

Maçı izleyemedim Fenerbahçe maçı dolayısıyla. Son periyotta aklıma düştü maç ve başabaştı. Arada zap yapıp izlemeye çalıştım. Kerem cidden tempoyu belirleme açısından önemli bir isim ve bu maçtada izleyebildiğim kadarıyla önemli işler yaptı kırılma anlarında. Parker yine coşmuş bize karşı 37 sayı ile ama onun elinde olmayan hücumlarda Fransa sıfır'dı yine. Son hücumlarda basket bulmaları gereken anları atladılar hep..

Neyse bu galibiyet 5 galibiyetlik bir tatlının üstüne kaymak gibi geldi. Tekrar teşekkürler milli takıma. Mesajı verdiler Avrupa'ya ve herkese. Ancak Avrupa Şampiyonası'na daha bir yıl var hemen hemen ve bu form grafiği bu istek gelecek yıl da olur mu bilemem.. İnşallah yine hüsranla dolu bir turnuva izlemeyiz.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...