13 Mart 2009 Cuma

İyi ki Doğdum

Doğum günü pastamın mumlarına bakıyorum. Bir kez daha geldi çattı o gün.. Üflüyorum mumları. Bu sefer dileğim farklı. Hoş o pasta başında etrafındaki ahali seni alkışlarken alelacele dilek dilemek ve bir anda mumları üflemek. Yok yok bu sefer öyle olmadı. Dileyeceğim dilek, söyleyeceğim söz belirli kafamda. Tuttum dileğimi. Seni tuttum...

Mumları içime kadar çektim.. Yorgunum ancak bu defa dileğimin bu kadar net olduğundan ötürü de mutluyum. Bir sene sonra yeniden bu pastanın yeni mumların başına geçene dek seni kaybetmemek için çektim mumları içime kadar. Hep orda kal diye.. Peki ya sen ..? Sen beni tuttun mu ?

Sevipte yanında olamamak, Söyleyipte sevememek işin en acı tarafı. Sessizliğin içinde kayboluyorum.. Her yanım sen, her düşüncem sen dolu artık. Seni tanıdığım günden itibaren gün be gün içime işleyen bir zehir gibi sardın her tarafımı. Bu zehir beni öldürmüyor sadece sana biraz daha aşık olmamı sağlıyor. Biraz daha biraz daha..

Yanımda sen yokken, seni düşünmediğim ender zamanlarda heryer karanlık ve boş aynı zamanda soğuk. Uykusuzluğun getirdiği uyuşukluk ve başağrısı da cabası.. Uykusuzluk..
Uyku nedir son zamanlarda unuttu bu gözler. Uyku nedir bilmiyorum artık. Yine o gecelerden biri işte. Doğum günümü terkedeli çok oldu ama hala uyuyamadım. Hayallerim var, sen varsın ...

Kimi zaman umutsuzluk içinde oluyorum, yataktan çıkıp güne başlamaktan korkuyorum. Ruhum bedenimden çıkmış bir halde öylece yatıyorum. Korkuyorum yataktan çıkmaktan, seni görememekten, seni hissedememekten. Korkuyorum herşeyden, herkesden.. Karşımda hep sen ol, yanımda hep sen ol istiyorum. Çok şey istiyorum sanki.. Ama bu bile bana çok görülüyor. Seviyorum seni. Deliler gibi. Aklımdan çıkmıyorsun.
Bak yine söyledim işte.

He unutmadan iyi ki doğdum..

12 Mart 2009 Perşembe

Düşüyoruz


Geçtiğimiz gün Thy uçağı düşünce kafayı Nba ile bozmuş biri olarak aklıma takıldı. Kendi kendime ''Bu adamlar senede 82 maç yapıyor. Birçok uçak yolculuğu da cabası. Ufak bi arıza olsa uçakları düşse bişey olsa...'' gibi düşünceler belirmişti.

Dün Haberturk gazetesinde Düşüyoruz başlıklı bir haber gördüm. Orlando Magic takımı ciddi ciddi hafta içinde uçak kazası atlatmış. Boston deplasmanından Detroit'e geçecek olan takımın uçağı trüblansa girmiş ve yaklaşık 40 dakika korku dolu anlar yaşanmış. Öyle ki uçağın pilotu ''Düşüyoruz'' anonsu bile yapmış. Bazı oyuncular ellerini başının arasına alıp korku içinde beklemeye çalışmış. Geçmiş olsun Hidayet'e, Orlando Magic oyuncularına.

Magic bu sabaha karşı evinde Bulls'u 107-79 mağlup ederek Doğu'da Cavs ve Celtics'in ardından play-off'u garantileyen 3.takım oldu.

11 Mart 2009 Çarşamba

Pierce'tan Minik Protesto

Uzun zamandur video yayınlamamıştım blog'da. Yahoo'da gördüm. Enteresan geldi.

Cuma gecesi oynanan Cavs-Celtics maçında Boston galibiyeti garantileyince kenera alınan Pierce kenarda tebrikleri kabul ediyordu. Derken oracıkta Cavaliers formalı ufak bir çocukta ona elini uzatmıştı ve PP görmezden gelerek sevinç gösterilerine devam etti.

10 Mart 2009 Salı

M-V-3?




Dwyane Wade son haftalarda sergilediği müthiş performanslarındna birini dün gece Bulls'a karşı da sergiledi. Öncelikle maçı uzatmaya götüren üçlüğü atan Wade, ilk uzatma periyodunun sonunda hücumdan yararlanamasa da ikinci uzatma sonunda Salmons'tan topu çalıp harika bir baskete imza attı.

Son şutu hakkında ''Bu tip toplardan potaya gidene dek emin olamazsınız ama ben elimden çıktığı anda basket olacağından eminim.'' demiş Wade. Ayrıca geçtiğimiz haftanın oyuncusu da Wade seçildi Doğu Konferansı'nda.

İşte maçın özetini burdan izleyebilirsiniz. Bu adam haketmiyor da kim hakediyor Mvp olmayı.

Fernandez Tuş Oldu


Sabaha karşı oynanan Lakers-Portland maçının üçüncü çeyreğinde talihsiz bir olay yaşandı. Çeyreğin sonunda Lakers potasına doğru hareketlenen ve rahat bir turnike imkanı bulan Rudy Fernandez, arkasından gelen Ariza'nın yaptığı sert müdahele ile yerde kaldı. Olayın ardından Brandon Roy-Trevor Ariza kaynaklı bir kargaşa yaşansa da fazla büyümedi.

Pau Gasol ve Sergio Rodriguez gibi iki İspanyol vatandaşının endişeli bakışları arasında boyunluk takılarak sedye ile hastaneye kaldırılan Fernandez'in durumu henüz bilinmiyor. İşte olayın videosu..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...