25 Ağustos 2009 Salı

Son Ciddi Sınav


7 Eylül'de başlayacak Avrupa Şampiyonası öncesi son ciddi sınavı Milli Takımımız ciddi rakipler önünde Ankara'da verecek. Bu yıl 8. düzenlenen Efes Cup'ta Türkiye grubunda Almanya ve Hırvatistan gibi turnuvada ciddi hedefleri olan rakiplerle karşılaşacak. Diğer grupta ise Letonya, Britanya ve Makedonya var.. Maçlar Ntv ve NtvSpor'dan naklen yayınlanacak..

26 Ağustos Çarşamba
18:30 Letonya – Büyük Britanya (NTVSpor)
21:00 Türkiye - Hırvatistan (NTV)

27 Ağustos Perşembe
18:30 Makedonya – Letonya (NTVSpor)
21:00 Türkiye – Almanya (NTV)

28 Ağustos Cuma
18:30 Büyük Britanya – Makedonya (NTVSpor)
21:00 Hırvatistan – Almanya (NTVSpor)


Turnuvada gruplarında son sırada olan takımlar 5.lik maçı için mücadele verecek. İlk iki sıradaki takımlar ise çapraz eşleşerek yarı final karşılaşmaları yapacaklar. Bizler için basketbolun ön planda olmadığı şu yaz aylarında gayet iyi olacak. Turnuva öncesinde de katılan 6 takımla beraber gayet ciddi bir prova.. Başarılar Türkiye..

Michael Beasley

Beasley şu sıralar basketbol dünyasının gündemini sık sık meşgul etmekte. Twitter'da paylaştığı şu yukarıdaki resimde görülebileceği üzere sağ altta bulunan maddenin marihuana olmasından şüphelenmiş. Öncelikle Beasley'in geçtiğimiz yaz Chalmers ile beraber ot dolu bir oda da bulunduklarını da belirtmek gerek.

Bu resime gelen tepkiler karşısında psikolojik açıdan kötü bir dönem geçiren Beasley ''herkes bana karşı, yaşama isteğim kalmadı.'' sözleriyle Twitter'daki hesabını silmiş.

Henüz düşen bir habere göre de Beasley tıbbi destek almayı, rehabilitasyon görmeyi kabul etmiş. Eğer cidden ot içiyorsa bu alışkanlığını geride bırakması gerekecek çünkü geçtiğimiz yıl draftta seçilirken bir potansiyali olduğuna inanılmış ve Heat gelecek planlarını da onun üzerinden yapmıştı. Kendisinden beklentileri bu ot'lara gömmemeli.. Umarım psikolojik sorunlarından arınır ve gelecek sezon gayet sağlıklı bir biçimde basketbola dönüş yapar.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...