6 Mart 2009 Cuma

Kısa Kısa

  • Yine kısa kısa dönemine girdik. Malum cuma bir haftanın yorgunluğu var. Bu hafta bloga da hiç uğrayamadım. Pc yoktu evde 5 gün kadar her şeyden uzak kaldım.
  • Nba'e bakacağım öncelikle.. Free-Agent pazarından hamleler devam etmiş hafta içinde. Önemli hamlelere bakacak olursak;
  • Joe Smith => Cavaliers: Tanıdığı bir takıma gitti uyum sorunu olmayacaktır. Hani Cavs içinde yararlı olur. Celtics acaba şimdilerde ''Moore'u alırken çok mu aceleci davrandık?'' diyor mudur ?
  • Drew Gooden => Spurs: Vay annanesini. Spurs ne hamle yapmış öyle. Turnayı da gözünden vurdu. Gooden atletikliği ile dış şut tehlikesi ile Spurs pota altına cuk oturacaktır.
  • Luther Head => Heat: Head sevdiğim bir isimdir. Zaman zaman play-off katkılarını bilirim. Ancak gerekli miydi derseniz orada düşünürüm biraz. Guard rotasyonu genişlemiş oldu ama iyi bir durumda olsa Roxkets ondan vazgeçmezdi. Bulunsun bakalım benchte..
  • Bunlar dışında S.Swift Suns yolunu tutarken yakından tanıdığımız J.White ise Rockets yolunu tutmuş. J.Hart ise Denver ile anlaşmış. Solomon'un ise şu sıra ciddi ciddi Fenerbahçe'ye döneceği dedikoduları var ortalıkta.. Ah bir dönse ne güzel olur.
  • İddaa bugün itibari ile Nba'i aldı programına. İlk kuponumuzu yaptık bu gece için.
  • Twilight filmini izledim geçende. Fena film değildi ama pekte beğendiğimi söyleyemem. İçerde dvd'de Iron Man izliyordu ev halkı. Bir kaç sahnesine denk geldim. En kısa zamanda izlemeliyim o filmide.

1 Mart 2009 Pazar

Bant Yasağı




Wade'in sol gözünün altına 8 Şubat'taki Bobcats maçında aldığı darbenin ardından 6 dikiş atılmıştı. O tarihten itibaren öncelikle Amerikan Bayrağı sonrasında üzerinde Wade yazılı renk renk bantlar ve son olarak 'Flash' yazılı bantlar ile sahaya çıktı.

Ancak Nba yönetiminden gelen bir açıklamada Wade'e "Gösteri amacıyla marka veya promosyon türü şeylerin vücutta bulundurulması ligimizde yasaktır." denmiş. Adam yakıştırmıştı işte kendine. Son iki gecedir bant takmıyor Wade.

Az önce tamamlanan Knicks karşısında ise son çeyrek tek başına 24 sayı atarak hayvani bir performansa imza attı. 46 sayı 10 asist 8 ribaunt 4 topçalma 3 blok..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...