26 Temmuz 2008 Cumartesi

#1 Sophia Bush


Sophia Bush .. One Tree Hill: Brooke Davis

Oklahoma City ????


NBA'in en yeni takımı Oklahoma City'nin takım ismi önümüzdeki günlerde belirlenecek.

Barons, Bison, Energy, Marshalls, Thunder and Wind isimleri şu an ön plana çıkarken, bu isimlerden Thunder'ın yeni takım adı olabileceği söylendi.

Monta Ellis = 11 Milyon $


Golden State Warriors genç guardı Monta Ellis'in sözleşmesini 6 yıllık bir kontrat ile uzattı. Ellis kontrata göre her sene 11 milyon $ alacak. İlk duyunca fazla gibi geldi ancak Ellis şu an Warriors'un en iyi en verimli ve geleceği parlak oyuncularından biri. Geçtiğimiz sezon uzun süre field goal istatistiğinde zirvedeydi. Şutları da tehlikeli olan bir guard aynı zamanda. Baron Davis'i elden kaçıran Warriors'un en önemli hamlelerinden biri oldu Ellis ile kontrat yenilemek.

Bunun dışında Clippers'ın Azubuike'ue yaptığı teklifte karşılanarak Azubuike takımda tutuldu. Azubuike'nin zaten ben başka bir takımda başka bir sistemde buradaki kadar başarılı olabileceğini sanmıyorum hem onun için hemde Warriors'un için takımda kalması olumlu..

Warriors'un sıkıntılı bölgesi guard rotasyonuydu. Baron'un gitmesi ile Ellis iyiden iyiye yalnız kalacaktı ki Nets'ten Marcus Williams takas edildi. Aslında Williams'ın ben aman aman bir guard olduğunu düşünmüyorum. Kidd ile birlikteyken dahi bir şeyler kapamadı. Monta'nın arkasından çıkan 10-15 dakika sahada kalan bir oyuncu olur takımda bence.

Kolera - İnziva


Kolera 2. solo albümü İnziva geçen hafta raflardaki yerini aldı.
Hiç vakit kaybetmeden aldım albümü. İçinde cidden müthiş sözler ve beatler var.
Sagopa Kajmer zaten scratch'lerde usta isim.
10 numara albüm olmuş. Sırada konserleri var. Bekliyoruz...

Son İzlediğim Filmler...

Malum yaz geceleri filmsiz geçmiyor. Bende geçen hafta hatırı sayılır derecede filmlerle haşır neşir oldum. Eh başlayalım ...

Lost Highway (1997)

Neredeyse 1.5 yıldır odada Dvd'si duruyordu ama izleme fırsatım olmamıştı. David Lynch filmlerini sevmişimdir. Boşlukları seyirciye bırakan zeki bir bilinçaltı yönetmen..
Dvd'nin arkasında yazan ''David Lynich'in dünyasına hoş geldiniz boşuna aramayın çünkü çıkış yok.'' cümlesini görünce filmi izlemeye karar verdim.
Bence gayet iyi bir filmdi. Olay kurgusunda kopukluklar gözlemlenebilir ancak Lynch bu işte. Filmin hikayeside ilginç cidden. İktidarsızlık sorunu yaşayan bir adam bilinç altında kendisiyle tamamen zıt bir karakter yaratıyor. Ki karakterimiz Wc'ye gitmekten çok ilişkiye giriyor. Filmin sonu da harika cidden.

Spy Game (2001)

Spy Game'i de beğendiğimi söyleyebilirim ama biraz karışık anlatılmış olaylar yine de gerçek yaşamdan alınmış gerçekten iyi bir film. Heyecan izleyeni her an diri tutuyor. Fazla yorum yapamayacağım sağlam kafayla izlemedim. Zaten bir kez daha izleyip iyice anlamayı düşünüyorum ama casusluk filmleri konusunda iyi bir seviyede.

The Hurricane (1999)

Bu film de Spy Game gibi gerçek bir yaşam öyküsünden uyarlanmış. Konu harika cidden ee bir de başrolünde Denzel Washington olunca tadından yenmez oluyor. Bu adamın kötü oynadığı bir filmi yok hakikaten.
Siyah-beyaz çatışması bu filmde de gözler önüne seriliyor. Denzel Washington'da mükkemmel bir bireysel performans ile tek başına taşımış filmi. Trt'de zamanında 16. Raund adında yayınlanmış film. Eğer bir kez daha yayınlanacak olursa kaçırmayın derim.

Hustle & Flow



Geçtiğimiz hafta içinde Hustle & Flow filmini izleme imkanı buldum. Gerek arkadaşlarımın tavsiyesi gerekse okuduğum yorumlar sonrası fazlasıyl merak ettiğim bir filmdi.

Başlarda sıkıcı gibi gelse de filme ısınınca sevdim. Rap müzikle ilgilenenlerin kaçırmaması gereken bir film. Hatta Rap ile ilgili filmler arasında en baba filmlerden biri kesinlikle. Özellikle Terrence Howard harika bir performans sergilemiş. Zaten bu film il Oscar'a adaylığı da vardı. Bakışları zaten filme tav olmaya yetiyor.

Filmde ayrıca Ludacris'de rol almakta. Filmin müzikleri de cidden harika. Mutlaka arayın bulun ve dinleyin derim..

Fenerbahçe 2008-09 Formaları

Fenerbahçe dün akşam Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda sergilediği defile ile yeni sezon formalarını tanıttı.

Favori forma her zamanki gibi çubuklu ancak alternatif olarak sarı beyaz -Kuruluş 2008- ve beyaz forma -Bayrak Forma- oldukça şık olmuş. Sarı-beyaz'ı geçen yıl çok sevmiştim farklı bir modelde tekrar görmek güzel oldu. Beyaz formayı da beğendiğimi söyleyebilirim.

Geçtiğimiz sezon turkuaz formayı fazla görme imkanı bulamamıştık ancak bu yıl Sarı fosforlu formayı sık görebiliriz.

Hayırlı olsun Fenerbahçe'ye yeni sezon formaları..

Dwyane Wade


Dwyane Wade'i uzunca bir aradan sonra ilk kez izledim. Heyecan da vardı tabi Wade'i tekrar göreceğimden dolayı. İlk görünce tanıyamadım. İmajında ufak bir değişikliğe gitmiş Wade. Biraz yadırgadım ama olsun yakışır Wade'ime.
Dün gece Kanada önünde ilk beş olarak sahada yer aldı Wade. 20 sayı ile oynadı ancak önemli olan onun tekrar geri dönüşüydü. Wade dün sergilediği basketbol ile döndüm mesajını verdi. Yeni sezonda heyecanla bekliyoruz.

Dünya Tersine İşliyor


Genelde Avrupa'dan Nba'e bir göç vardır ancak bu sezon Nba'den Avrupa'ya geçiş furyası başladı. Delfino'nun Khimki'ye gidişi, Nachbar'ın Moskova'ya gidişi derken ..
Son olarak Josh Childress Yunan ekibi Olimpiakos ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.
Avrupa ekiplerinin bir kaçının mali açıdan üst seviyede olduğu bir gerçek ancak enteresan olan oyuncuların Nba'de piyasaları olmalarına rağmen Avrupa'yı tercih etmeleri.
Josh Childress iyi-kötü bir çok takımda süre alabilecek kapasitede bir genç Nba'de. Avrupa'ya gitme tercihi enteresan geldi bana. Keza her ne kadar beklenileni veremese de Delfino'da bir çizgi tutturmuştu.
Sırada Lakers'lı guard Vujacic ve Warriors'un Letonya'lı oyuncusu Biedrins'in olacağı söyleniyor. Bakalım neler göreceğiz daha..

The Dark Knight

The Dark Knight... Gösterime girmeden sansasyon yaratan, vizyona girdiği ilk üç gün içinde 155.000.000 $'lık inanılmaz bir net hasılat elde eden ve gösterime girdikten sonra Imdb'de The Godfather'ı geride bırakarak ilk sıraya yükselen bir film.
Eee gidip görmek şart oldu. En kısa zamanda gidip izleyeceğim.

21 Temmuz 2008 Pazartesi

Usa Sahaya İniyor


2008 Pekin Olimpiyatları'na hazırlanan Amerika Ulusal Basketbol Takımı ilk hazırlık maçı için sahaya iniyor.
26 Temuuz Cumartesi gecesi 03.00'da -Cuma'yı Cumartesi'ye bağlayan gece- Amerika, Kanada karşısında ilk hazırlık maçına çıkacak.
Ntv Spor maçı canlı olarak yayınlayacak. 26 Temmuz Cumartesi 21.30'da banttan da ekrana taşıyacak.

Wnba --> Açıkhavada



Wnba tarihinin ilk açıkhava maçı New York Liberty ve Indiana Fever arasında oynandı. Amerika Açık'a evsahipliği yapan Artur Ashe'de mücadele oynandı.

Pekin Basketbol Olimpiyatları 08

Atina'da yapılan Basketbol Olimpiyat Elemeleri'nin ardından Pekin'e yolcu son üç takımda belirlendi. Bunların üçünün de Avrupalı ekibin olması aradaki farkı bir kez daha kanıtlarken olimpiyatlarda basketbol grupları belirlendi.

B Grubu cidden inanılmaz maçlara sahne olacak, ağzımızı sulandıracak bir grup olmuş adeta.
Ümidimiz yayın haklarını elinde bulunduran TRT'nin maçları eksiksiz vermesi.

A GRUBU: Litvanya, Hırvatıstan, Avusturalya, Rusya, İran, Arjantin
B GRUBU: ABD, Yunanistan, İspanya, Angola, Almanya, Çin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...