26 Haziran 2009 Cuma

Kısaca Draft


Evet. Tatildeyim, bloga hatta nete girme şansım yok. Anca böyle arada cafelerden gelebileceğim yaz boyunca.
Dün draft vardı. Tv'den takip etme fırsatım oldu. Beklenmedik seçimler yaşanmadı. Ricky Rubio'nun 5. sıraya kadar düşmesi beni şaşırttı ama bunun da draft öncesi yaptığı açıklamalarının da katkısı olduğu kesin. Minnesota draft öncesi Foye ve Miller'ı göndererek guard seçeceğinin sinyalini vermişti. Rubio ilaç olur onlara.
Ha bir de koca oğlan Shaq Cavs'a takas olmuş. Maşallah adam Kobe-Wade'den sonra şimdi de James ile beraber. Hadi hayırlısı bakalım. Rabbime sordum Clevelands dedi. Eee boşuna dememiş rabbim.. Ben bir de Suns'ta Ben Wallace'ın neler yapabileceğini merak ediyorum ya..
Orlando kadrosunu Carter ile güçlendirmiş, formayı da giydirmiş Carter'a ancak Lee'nin feda edilmesi yazık olmuş. Bu sene onlar için en büyük sürprizlerden biriydi. Carter'ın takıma katılımı ile Hedo konusu da iyiden iyiye patlak vermeye başladı. Yüksek ihtimal takımdan ayrılacaktır.
Spurs'ta Jefferson'u adeta çalmış. Hayırlısı olsun onlar adına da. Fena bir isim değil Jefferson.
Crawford'ta Hawks yolunu tutmuş. Zaten Nelson ile yıldızı barışmamıştı, cap için iyi hamle olmuş. Yalnız Crawford hamlesi Hawks'ın mevcut yapısını bozar mı bilemem. O konuda şüphelerim var.
Oğuz Savaş draftta seçilememiş bakalım gidebilecek mi Nba'e. Genç yaştan beri takip ettiğim bir isim ve gelişimini izlediğim biri ve Nba'e gitmesini çok isterim. Emir 57. sıradan Suns tarafından seçilmiş. Bir şekilde atmış oldu kapağı Nba'e. Onun da içeri drive'ları çok can yakıcı oldu bu sezon.
Haydi kalın şimdi sağlıcakla...

22 Haziran 2009 Pazartesi

Aday Kadro


Fatih Solak (Aliağa Petkim), Cevher Özer (Beşiktaş Cola Turka), Barış Hersek (Darüşşaka Cooper Tires), Ender Arslan (Efes Pilsen), Engin Atsür (Efes Pilsen), Kerem Gönlüm (Efes Pilsen), Kerem Tunçeri (Efes Pilsen), Sinan Güler (Efes Pilsen), Oğuz Savaş (F.Bahçe Ülker), Ömer Aşık (F.Bahçe Ülker), Ömer Onan (F.Bahçe Ülker), Semih Erden (F.Bahçe Ülker), Cemal Nalga (G.Saray Cafe Crown), Evren Büker (G.Saray Cafe Crown), Hidayet Türkoğlu (Orlando Magic), Ersan İlyasova (Barcelona), Bekir Yarangüme (Türk Telekom)

Aday kadro açıklandı ve yine bu sene de açıklanan kadro sezon performanslaırna göre değil kişisel tercihlere göre oldu. Tamam Mehmet Okur'un olmayışını anlayabiliyorum ama Hüseyin Beşok gibi bir isim orada Cemal Nalga'nın yerinde pekala olmabilirdi. Bunun dışında Barış Hersek antrenmanlar için kadroya dahil olmuş bir isim bana göre. Sezon performansları için Evren ve Bekir ödüllendirilmiş ancak Polonya'ya gidecekleri meçhul. Sene boyu sakatlıkla boğuşmuş olan, maç eksiği olan Engin Atsür'de kadroda. Olacak iş değil. Tanjevic yine çiftliğini kurmuş orada. Hadi bakalım neler yapacaklar göreceğiz bu kadroyla.

23 Numara


Bu adama her türlü rol yakışıyor be abi.. Hani komik rolleri geçtim de bu tip rollerin de üstesinden gelebileceğini bu filmle gösterdi Carrey. Antalya'dan dönüyordum bugün. Otobüsteki tv'de sürekli 23 Numara oynuyor. Hani filmi bir kez adam gibi izledim ancak gün içinde bir defa değil 3-5 defa aynı sahnelere bakmak zorunda kaldım zaman zaman. 12 saatlik Antalya-Bursa yolculuğu olunca arada izliyorsun filmi de ister istemez.

Konusu falan cidden fazlasıyla iyi filmin, sonu da sürprizli ve merak uyandırıcı ama olayı bağlama biçimlerinde hata var. Hani flash'ları ile izleyiciyi mest eden şu güzel filmi basit bir hafıza kaybına dayandırarak sonlandırdılar ya helal olsun diyorum. Yine de bu kötü sona rağmen film etkileyici. He 23'ü elde etme konusunda fazlasıyla gereksiz ayrıntılar kullanılmış olsa da film idare eder seviyede. Hele o pembe muahabbetinden 23 nasıl bulunud hayret doğrusu. İnandırıcılık açısından film biraz zorlanıyor ama ikinci bölümden itibaren oalyı daha da yaşamaya başlıyoruz. İzlemediyseniz tavsiyemdir, izleyin..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...