16 Aralık 2009 Çarşamba

Maskot


Bir turnuvanın tanıtımı için maskot önmelidir öyle değil mi? Peki konsept ne Türkiye'de düzenlenecek olan turnuva için: Van Kedisi... Tamam fikir gayet hoş ama iş pratiğe dökülünce pekde işe yarar bir şey çıkmış gibi durmuyor ortada. Nazar boncuğu da iliştirilmiş formaya güzel bir düşünce ancak basit kaçmış gibi bu turnuvaya bence. Daha güzel olabilirmiş. Şimdilik adı sadece maskot. Ocak ayında fiba.com'da anket olacakmış maskotun ismi üzerine.. Bakalım ismi ne olacak?

Kırık Parmak ?!?


Kobe Bryant'ın hafta sonu oynanan Wolves maçında işaret parmağında kırık oluşmuştu. O maçın ardından Utah maçında da pek varlık gösterememişti. Ancak Doğu turnesinin başlangıcı olan Bulls deplasmanında bu parmağıyla rakip potaya 42 sayı gönderdi Kobe..

Lakers, Bulls'u 96-87 mağlup etmeyi başarırken Kobe çok efektif bir oyunla Bulls'a karşı 42 sayı 2 ribaunt 3 asist 3 top çalma ile oynadı. Tek olumsuz istatistiği tek başına 8 top kaybına imza atmasıydı...

T-Mac Döndü


Tracy McGrady yaklaşık 10 aylık bir aranın ardından dün gece basketbola dönüş yaptı. Rockets'in Pistons ile oynadığı maçta 7 dakika civarında bir süre alan T-Mac 3 sayı 3 ribaunt üretti. Tabii bu saatten sonra eski günlerine dönüş yapar mı kestirmek zor. Öncelikle takıma kazandırılması ve oyuna ısındırılması lazım. Adelman'da başlarda T-Mac'e bu tip süreler vereceğini söylemiş zaten. Bakalım onun gelişi ile Rockets'te ne gibi gelişmeler yaşanacak..?

15 Aralık 2009 Salı

Fiba 2010: Gruplar

A Grubu: Arjantin, Sırbistan, Avustralya, Almanya, Angola, Ürdün
B Grubu: ABD, Slovenya, Brezilya, Hırvatistan, İran, Tunus
C Grubu: Yunanistan, Türkiye, Porto Riko, Rusya, Çin, Fildişi Sahilleri
D Grubu: İspanya, Fransa, Kanada, Litvanya, Yeni Zelanda, Lübnan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...