7 Ocak 2010 Perşembe

Tahkimden Beklenen Karar Geldi


Cezanın -5 puan kısmının kaldırılacağı zaten herkes tarafından beklenen birşeydi. Tahkim Kurulu sürekli vermeyi ertelediği kararı bu gün verdi. Galatasaray'a verilen 5 puan silme cezası kaldırıldı. Zaten formda olan Galatasaray bu kararla 14 puana yükseltildi ve ligin son sırasından kurtuldu.

Takımın ismi Galatasarayken sponsor olarak da Ülker'in ismi geçerken gerçekten küme düşebileceğine inanmıyordum şahsen. Ama gene de ağır bir darbe oldu, evrakta sahteciliğin ödüllendirilmesi.

Arenas'a Ağır Ceza


Soyunma odasında kumar mevzusu yüzünden takım arkadaşı J.Crittenton'a silah çekmiş ve bu haber basına sızmıştı. David Stern'in bu konu üzerine Arenas'a ağır bir ceza vermesi bekleniyordu ve nihayi karar açıklandı.

Gilbert Arenas süresiz olarak kadro dışı kalacak ve cezası bitene kadar da kulüpten para alamayacak..

Gilbert Arenas bu cezanın ardından kendini toparlayıp, eski kimliğine döner mi dönmez mi bilemyorum ancak sakatlıktan tam anlamıyla kurtulmuş ve eski dominant günlerini anımsatan performanslar ortaya koymaya başlamışken aldığı bu ceza yaralayıcı olacaktır. Bakalım cezası ne kadar sürecek..

6 Ocak 2010 Çarşamba

Nasıl Çirkin Görünürüm Modası #2: Jennings

Beasley'den sonra Milwaukee'nin çaylağı Jennings'de belki de kafa yapısının değiştiğini vurgulamak istercesine bir saç kesimi yapmış. Olmamış !!!

4 Ocak 2010 Pazartesi

Beasley Dunks



Michael Beasley kötü saçının aksine olağanüstü bir smaca imza atıyor...

3 Ocak 2010 Pazar

Nasıl Çirkin Görünürüm Modası #1: Beasley


Olmamış... Yakışmamış...

Bu arada Beasley'in az önceki maçta yaptığı smaç yılın hareketi bile olabilir. Gün içinde videosuu paylaşırım.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...