26 Temmuz 2008 Cumartesi

Monta Ellis = 11 Milyon $


Golden State Warriors genç guardı Monta Ellis'in sözleşmesini 6 yıllık bir kontrat ile uzattı. Ellis kontrata göre her sene 11 milyon $ alacak. İlk duyunca fazla gibi geldi ancak Ellis şu an Warriors'un en iyi en verimli ve geleceği parlak oyuncularından biri. Geçtiğimiz sezon uzun süre field goal istatistiğinde zirvedeydi. Şutları da tehlikeli olan bir guard aynı zamanda. Baron Davis'i elden kaçıran Warriors'un en önemli hamlelerinden biri oldu Ellis ile kontrat yenilemek.

Bunun dışında Clippers'ın Azubuike'ue yaptığı teklifte karşılanarak Azubuike takımda tutuldu. Azubuike'nin zaten ben başka bir takımda başka bir sistemde buradaki kadar başarılı olabileceğini sanmıyorum hem onun için hemde Warriors'un için takımda kalması olumlu..

Warriors'un sıkıntılı bölgesi guard rotasyonuydu. Baron'un gitmesi ile Ellis iyiden iyiye yalnız kalacaktı ki Nets'ten Marcus Williams takas edildi. Aslında Williams'ın ben aman aman bir guard olduğunu düşünmüyorum. Kidd ile birlikteyken dahi bir şeyler kapamadı. Monta'nın arkasından çıkan 10-15 dakika sahada kalan bir oyuncu olur takımda bence.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...