18 Ağustos 2008 Pazartesi

Mateja Kezman


Kezman'ın Psg'ye kiralandığı ve Kezman'ın gittiği haberini okudum..
Gelişi büyük olay olmamıştı. Denizlispor faciasından sonra - evet böyle demek bence mümkün- daha yüksek profilli yıldız beklerken Kezman gelmişti Fenerbahçe'ye. Aslında sevmiştim keratayı ama inatla tek forvet olamıyorum diyordu.. Haklı da olabilirdi. Zamanında Drogba, Torres gibi isimlere partner olmuş bir zat kendisi.Zico'da sistemi değiştirmiyor Alex hep onun arkasında kalıyor, Semih ise kulübeden çıkamıyordu sayesinde.

Geçen yıl formsuzdu sürekli tartışmalar çıktı hakkında. Eleştirenler yargılayanlar vs vs neler neler yazıldı çizlidi. Semih'te görevini yaptı sırası geldiğinde. Kezman ikinci yarı kritik gollere imza attı geçen sene. Semih ile birlikte iyiydiler ikinci yarı ancak Ankaraspor maçında kaçırdığı penaltı onun biletini kesen yegane olaydı.

Aragones ile belki kendini yeniden bulur dedik ama pabucunun dama atıldığı Guiza'Nın gelişi ile belli oldu. Aragones'de kadroda düşünmüyordu onu. Kezman satılmadı ve Psg'ye kiralandı. Gelecek yıl yin transfer piyasasını meşgul edecektir Türk basınnda. Haydi selametle Batman..

Eh yabancı kontenjanı da açıldı. Ön libero hakkında çeşitli isimler dolaşıyor piyasada. Bakalım neler olacak..

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...