8 Şubat 2009 Pazar

Morrison Lakers Semalarında


Gece 01.30 sularında eve geldiğimde Yahoo-Sports'ta Breaking news olarak geçiyordu Morrison'un takas haberi. Bir de baktım ki Lakers'a gelmiş.

''Vay anasını Kupchak'' dedim yeniden Gasol ve Ariza'da olduğu gibi. Takasa bakınca gelen iki isimden Shannon Brown salary dengelemek amaçlı gelmiş bir isim anca guard bölgesinde faydalı olacaktır elbet.

Takasın asıl iki kahramanı Radmanovic ve Morrison. 2006 draftında 3. sırada seçilen kolej kariyeri oldukşa başarılı geçmiş ve kendisine Lary Bird benzetmeleri yapılmış biri Morrison. Tabi ki kolej kariyerinden sonra Nba'a alışmak zordur. Morrison'a bir de sakatlık derdi eklenince bu iyice zorlaştı ve Bobcats organizasyonunda aradığını bulamadı. Belki de Lakers'ta bulduğu süreler zarfınca tekrar eski potansiyali ortaya çıkacak. Çok iyimser de olmak istemiyorum hani belki de böyle bir şey olmayacak ama yine de ''Vay anasını Kupchak''a devam. Adam sonuçta bu takımdan Radmanovic ve kontratını gönderdi daha ne olsun. Şut atmaktan başka bir işe yaramayan savunma da hücumda aksayan bir isim. Şutu atmasına Morrison'da atar..

Fena takas olmamış Lakers için hoş belki Radmanovic'de G-Wall'ın sakatlığında kendine yer edinip iyi bir giriş yapabilir Bobcats'e..

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...