24 Ekim 2009 Cumartesi

Gündemden Kısa Kısa


Öss senesinde olduğumuzdan blog'a fazla zaman ayıramıyorum. Arayı fazla açtığımın farkındayım ama bu sene böyle olacak o yüzden son 1-2 haftada yaşanan gelişmelerden kısa kısa bahsedelim.

  • PreSeason'da son güne girildi ve kalabalık bir program bizi bekliyor bu gece. Bende NbaTv'den yayınlanacak Atlanta-Orlando maçını izlemeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa. Orlando hazırlık dönemini en iyi geçiren takım görüntüsünde şuan yenilgileri yok. Bunun dışında hazırlık maçlarında Clippers'ın atak yaptığını gördük. Pistons ise takımdaki kan değişikliklerine rağmen üst üste 5 maçtır kaybediyor. Bakalım bu görüntüler sezona nasıl yansıyacak.
  • Blazers forvet ismi Aldridge ile kontrat tazelemiş ve oyuncu ile 5 yıl 65 milyon'a anlaşmışlar. Portland için önemli bir atılım en azından geçen sezon play-off gören ve geleceği parlak olan takım çekirdeğini sabitlediler. Aldridge için de oldukça karlı bir anlaşma olduğu kesin..
  • LeBron James'in domuz gribi geçirdiği endişesi vardı geçtiğimiz haftada ancak bu dedikoduların akabinde Spurs karşısında 22 sayı 6 ribaunt ile oynayınca gayet sağlıklı olduğu gün yüzüne çıktı.
  • Hazırlık maçlarında hakem kabusu yaşandı. Maçların sürekli olarak düdüklerle kesilmesi ve ortalamaların üstünde fauller çalınması takımları çıldırtma noktasına getirdi. Nba hakemler birliği ile anlaşmadığı sürece daha çok hakem tartışması duyarız bu sezon içinde.
  • Kings'in başarılı ismi F.Garcia sezon öncesi hazırlık kampında bileğinden sakatlandı. Antrenman sırasında pilates yaparken sakatlanan Garcia'nin 4 ay parkelerden uzak kalacağı tahmin ediliyor.
  • Ve tabi ki sezonun başlamasına az bir süre kaldı.. Buyrun bu da NbaTv yayın akışı. NbaTv dışında her hafta Ntv grubundan da 2-3 maç yayınlanacak. Uykusuz geceler başlıyor..

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...