14 Kasım 2009 Cumartesi

Kings Martin'siz Kazandı

Rockets 100-109-Kings

Takımın yıldızı Kevin Martin yokken (olsa bile favori sayılmayacakları bir maçtı), takımın pota altındaki güvenilir eli Spencer Hawes da berbat bir gece geçirirken Kings evinde Rockets'ı mağlup etti ve galibiyet yüzdesini %50'nin üzerine çekti. Bunu da resimdeki ikiliye borçlu. Bir de toplam 4/24 ile oynayan Rockets benchine.

Takımın bu sezon ilk kez kazandığı maç NBA Tv'den yayınlanmıştı. NBA Tv'de yayınlanan ikinci maç da Kings'in yıllar sonraki en iyi başlangıcının zirvesi oldu. NBA Tv Kings'e uğur getiriyor ha. Kanalın maç programlarında sık sık Kings'i görmeyi ümit ediyorum elbete ben de. Uğur olayı gerçek olmasa bile NBA seviyesinde çocukluktan gençliğe yükselen bu kadroyu izlemek heyecan verici.

Jason Thompson kuşkusuz maçın en iyisiydi. 27 sayı 11 ribaunt mükemmel bir performans tabii ama daha da mükemmel bir şey var. 9 hücum ribaundı! Maçın başından sonuna her ribaunt pozisyonunda olan ve genellikle o pozisyonları karıştıran Thompson'ın mücadelesi maçı Kings'e getirdi. Aldığı hücum ribaundları dışında topu doğrudan arkadaşlarına kazandırdığı pozisyonlar da mevcut. Martin'in yokluğunda 40 dakika süre alıp bunu son derece olumlu kullanan Udrih ile maç boyunca oldukça olumlu oynayıp maçın sonunda da çok kritik -ve çok çok zor- şutlarda isabet bulan Evans ve Nocioni de galibiyet de çok önemli rol oynasa da maç sonunda akılda Thompson'ın maç boyu yerinde duramaması kaldı. Rockets'ın geri dönüşü de dahil...

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...