19 Kasım 2008 Çarşamba

Anthony Morrow


Geçtiğimiz Cumartesi günü NbaTv Clippers-Warriors maçını 22.30 gibi bizler için insani bir saatte yayınlayınca ekran başına kurulduk haliyle. Maçı ilginç yapan konular vardı elbet off-season'da yapılan hamleler güç savaşları yer değiştiren oyuncular vs dolayısıyla ama maçı ilginç hale sokan çaylak Anthony Morrow oldu.

23 yaşındaki Morrow tek başına takımının hücum yükünü çekerken Clippers potasına 37 sayı yollayıverdi, yanında aldığı 11 ribautta cabasıydı. Maçı anlatan Murat Kosova dahil izleyen herkes şaşkınlık içindeydi. Kimdi bu Morrow ?

Pre-season'da 3 maç oynadı ama o ciddiyetsiz maçlarda bile bu rakama ulaşamadı, çift hanelere dahi çıktığı görülmedi. Clippers maçından önce oynadığı üç maçta da vasat bir istatistik kağıdı çıkardı-37 sayı 11 reb'a göre-

Clippers maçında çılgın Nelson onu 42 dakika sahada tuttu ve Morrow 37 sayı 11 ribaunt ile harika bir maç çıkarttı.

Ve dün gece Portland maçı..

Morrow bu maçta 36 dakika sahada kaldı. Belki Clippers maçından kalma bir krediydi. Bir kerede evinde kendi taraftarına karşı oynamalıydı. Oynadı da.. Morrow 36 dakikada 25 sayı attı 4 ribaunt topladı. Yine çok çok iyi bir şut performansı sergiledi. Maçı anlatan Portland'lı spiker zaman zaman ''Aman Morrow olmasın..'' deyiverdi.. Kendini bir kez daha gösterdi.

Son not; Clippers maçından sonra fantasy'de Morrow patlaması oldu. Hemen hemen her ligde bu adam kadrolara dahil edildi. Ben bile aldım kadroma o maç sonra ama tek maçlık bir patlama olduğunu düşünüyordum. Yanılltı beni.. İyi ki de yanıltmış.. Böyle devam Morrow.

Morrow'un kolej istatistikleri için buyrun..

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...