23 Aralık 2008 Salı

Kısa Kısa Nba

* Ekonomik krizin vurduğu Rusya'da paralarını alamayan oyunculardan biri olan Kristic Okc ile offer-sheet kontrat imzalamış. Zaten Nets'te karşılamayacağını belirtmişti. Okc'ye hayırlı olsun..

* Boston Celtics ilk olarak 1966-67 sezonunda Sixers'ın kırdığı daha sonrada Knicks'in egale ettiği 26-2'lik en iyi başlangıç rekorunu egale etti. Rekorun yeni sahibi olmak için ise bu akşam kendi sahalarında bu rekorun ilk sahibi olan Sixers'ı ağırlayacaklar.

* Haftasonu oynanan ve 2 uzatma sonunda Jazz'ın deplasmanda kazandığı Utah-Detroit maçından sonra hakemlere yönelik iddialar yine su üstüne çıktı. Özellikle Rip ''Onlara faul çalınmaması ilginç.'' diyerek tepkisini dile getirdi.

* Yi Jianlian'ın normalden 3 yaş daha büyük olduğu kanıtlarla ileri sürüldü. Eğer iddialar gerçekse Çin Hükümeti'nin başı çok ağrıyacaktır.

* Izod Center'da Nets taraftarları ''Thank You Cuban'' diye tempo tuttu.. Eee bu alemde her çılgınlığı Cuban yapacak değil. O anki yüz ifadesi de harika adamın.

* Cuban demişken Dallas takas arayışı içerisindeymiş. Özellikle guard ve center mevkilerinde eksikler sezmiş Cuban efendi.

* Bulls ekibi takas listesine bu sezon kontratı bitecek olan Gooden'ı da eklemiş. Biten kontrat almak isteyen takımlar için fena bir isim de değil hani..

* Alonzo Mourning'in tekrar sahalara dönmek istediği konuşulmakta. Joen Anthony dışında alternatifsiz gözüken Heat pota altına çare olsunda ne olursa olsun.

1 yorum:

Sheed dedi ki...

rip iyiden iyiye çirkefe bağladı ivy takasından sonra.. hayır bu topraklar üzerinde az sayıda seveninden biriyim, saçmasapan teknik fauller, takım arkadaşlarına gönül koymalar, pas vermemeler.... yakışmıyor, biz seni böyle sevmedik rip :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...