31 Mayıs 2009 Pazar

Chris Bosh


Toronto Raptors denedi. Evet denediler. Bosh ve çevresinde kurulan iyi bir takım vardı. Colangelo'nun da gelişi ile takımda düzen sağlandı ve takım avrupai bir görünüm kazandı. Bosh'un en büyük yardımcısı olarak Jose Calderon takıma monte edildi. Takımın diğer yan parçaları da fena değildi. Ancak herşey Kapono'ya verilen 24 milyon dolar ile başladı belkide. Yapının bozulmaya başlamasının nedeni bu kontrattı belki de..

Herşey iyi güzeldi. 2007'de bir önceki seneden 20 galibiyet fazla aldılar ve play-off'ta Nets ile eşleştiler. Ancak olmadı, tecrübesizlikten ilk turda veda ettiler o sezon. Bir sonraki sezon Nba'in yükselen değeri Orlando ile karşılaştılar ilk turda ama yine olmadı. Bir türlü yapı tutmadı. O'Neal eklendi takıma sezon başında belki bir adım ileri götürebilecek bir hamleydi bu ama o aşı da tutmayınca böyle gitmeyeceği anlaşıldı.

Ve şimdi Bosh'un kontratının sona ermesine bir yıl kalmışken dedikodular da tavan yapmış durumda. Pistons, Warriors ve son olarak Bulls sıraya girdi Bosh için piyasa yokluyorlar. Colangelo'da gözünü karartmış takasa olumlu bakmaya başlamış. Bakalım Bosh nereye gidecek. Belki sezona Raptors formasıyla başlayacak belki de off-season da şehir değiştirecek. Nasıl bir pakete gidecek Bosh merak ediyorum. Şu kadroyla bir şey olmayacağı açık. Takımda kalıpta yeni bir kontrat için istekli olduğunu hiç sanmıyorum.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...