22 Haziran 2009 Pazartesi

23 Numara


Bu adama her türlü rol yakışıyor be abi.. Hani komik rolleri geçtim de bu tip rollerin de üstesinden gelebileceğini bu filmle gösterdi Carrey. Antalya'dan dönüyordum bugün. Otobüsteki tv'de sürekli 23 Numara oynuyor. Hani filmi bir kez adam gibi izledim ancak gün içinde bir defa değil 3-5 defa aynı sahnelere bakmak zorunda kaldım zaman zaman. 12 saatlik Antalya-Bursa yolculuğu olunca arada izliyorsun filmi de ister istemez.

Konusu falan cidden fazlasıyla iyi filmin, sonu da sürprizli ve merak uyandırıcı ama olayı bağlama biçimlerinde hata var. Hani flash'ları ile izleyiciyi mest eden şu güzel filmi basit bir hafıza kaybına dayandırarak sonlandırdılar ya helal olsun diyorum. Yine de bu kötü sona rağmen film etkileyici. He 23'ü elde etme konusunda fazlasıyla gereksiz ayrıntılar kullanılmış olsa da film idare eder seviyede. Hele o pembe muahabbetinden 23 nasıl bulunud hayret doğrusu. İnandırıcılık açısından film biraz zorlanıyor ama ikinci bölümden itibaren oalyı daha da yaşamaya başlıyoruz. İzlemediyseniz tavsiyemdir, izleyin..

2 yorum:

Pınar dedi ki...

Ows izledin mi!süper bi filmdi hala etkisindeyim.:D saygılar kaan bey.

Pınar dedi ki...

ows snde mi izledin bnde 1 sene önce izlemiştim bnce süperdi etkisindeyim hala o pembe olayıda türkçe dublajını izlediysen saçma gelio gerçektende:D saygılar kaan bey xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...