23 Eylül 2009 Çarşamba

Neredeydik?


  • Blogger'a ulaşım sorunları nedeni ile bir kaç gündür ne blok okuyabiliyorum ne de kendi blogumu güncelleyebiliyorum. Yoksa buralardayız da bloga girmek kısmet olmadı.
  • Bayram geçti gitti, sırada okul var.. Yarından itibaren başlıyoruz maratona. Hoş gerçi bir aydır dershane var ya..
  • Türkiye'nin Eurobasket macerası kötü sonlandı. Aslında gayet iyi oynayarak çeyrek finale kadar gelmiştik. Yunanistan karşısında basit hatalar ve birazda hakemlerin ortadaki kararları rakip lehine kullanması ile maçı kaybettik. O yenilgi kalan klasman maçları için büyük moral obzukluğuna neden oldu ve son 4 maçımızı kaybedip turnuvayı 8. sırada noktaladık. Hak ettiğimiz bir sıra değil elbette öyle ki finale çıkan İspanya ve Sırbistan'ı gruplarda yenme başarısı göstermişken.
  • Gasol tabi enfes oyunlar oynadı milli takım forması altında ve turnuva Mvp'si seçildi. İspanya'da Dünya şampiyonluğunun ardından Avrupa şampiyonluğu ünvanını da elde etti.
  • Fenerbahçe ve Galatasaray ligde puan kaybetmeden zirveyi paylaşmayı sürdürüyorlar. Galatasaray sezon başından beri iyi oyun ve güzel futbolunu sürdürmesine rağmen Fenerbahçe kötü oynayarak kazanıyor. Bu kalite farkı zamanı geldiğinde kendini gösterecektir..
  • Dizilere de başladık. One Tree Hill, GossipGirl ve How i Met Your Mother'ı her hafta indirerek takip etmeyi düşünüyorum. Bunun dışında Big Bang'i yazın toplu olarak indirmeyi planlıyorum. Öss senemizde fazla yoğunlaşmamak lazım dizi alemine.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...