30 Haziran 2010 Çarşamba

Yi Jianlan Wizards'ta


New Jersey Nets cap aşkına oyuncularını bir bir dağıtmayı sürdürüyor. Bir kaç gün önce CDR'yi Bucks'a gönderen ekip bu gece de Yi Jianlian'ı Ross karşılığında Wizards'a yolladı. Üstüne de 3 milyon dolar sayarak.

Nets'in cap'inde 30 milyon dolarlık açık var. 2 süper star hayalleri çokta uzak değil ve Harris-Lee-Lopez üçlüsünün üstüne çok iyi bir kadro kurulabilir ancak çok istedikleri James Nets'e gelecek mi orası muamma. LeBron yarışında bence geride kalmış durumdalar ve bana göre Amar'e onlara daha uygun olur gibime geliyor. Yoksa saçma sapan oyunculara yüksek para ödeyecekler gibi bir görünütü de var gözümde. Umarım bu cap boşluğunu iyi değerlendirirler bu yaz döneminde de yaptıkları bu hamleler boşa gitmez.

Wizards'ta sıfırı tüketmiş, şutu yerlerde, gelişimini hala tamamlayamamış, istikrarsızlık abidesi bir oyuncuyu takıma katmış oldu. Jianlian'ın Nba kariyeri sakatlıklar ve istikrarsız performansları ile hep gölgelendi ancak yeteneği olan bir oyuncu ve doğru kullanılırsa Wizards'ta iş yapacaktır.

1 yorum:

erbo dedi ki...

Amare ile birlikte iyi bir 1 numara şart ya da orta sınıf bir 1 ve yıldız bir 2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...