18 Eylül 2008 Perşembe

Futbol Sizi Bırakmış


Sabah gazetesinde bir haber başlığı 'Futbol, Carlos'u bırakmış' diye.. Aslında sadece Carlos değil takımın hemen hemen hepsini bırakmış futbol..

Nerde o geçen seneki birlik beraberlik istek, inanç. Geçen sene olsa girişi ile bir cümle yazmayı planlamıyorum ama daha maçın başında yenilen iki golün ardından maçı çevireceğimize dair en küçük umudum kalmadı. Biliyorum çünkü takımı. Kaç resmi maç oynadı 3 tane de hazırlık maçı.. Hepsini izledim ama ortaya çkan net birşeyler halen yok ortada..

Böyle gitmez bu, belli. Emre sağda oynar, Kazım girerken oyundaki istekli yegane isimlerden Uğur çıkar, Josico olayı ayrı bir mesele, Yasin gibi bir dallama gelir şampiyonlar liginde stoper oynar, Lugano ilk maçtan çıldırmaya bizleri çıldırtmaya başlar, Guiza ilerde yırtınır ancak hücum alanına top geçirmekte zorlanırız ve de alana yayılmakta. Bu mu Fenerbahçe yahu. Bereket Arsenal puan kaybetti en azından öyle tatmin ediyoruz kendimizi. Dur bakalım daha aynı senaryoyu kaç kere izleyeceğiz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

edu, semih ve aurelio'nun yokluğu hissedildi.

miracsaral dedi ki...

Sorun kanat adamlarının orta saha kimlikli değil, sadece "kanat" kimlikli olması. Sol tarafta Emre, Sağ taraftaysa geri döndüğü zaman Deivid bu eksiği kapatacaktır. Bir diğer sorunda defansif ortasaha oyuncularımızın takımı ileri taşıyamaması.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...