19 Aralık 2008 Cuma

Cl - Uefa Kuraları


Kura günüydü bugün Avrupa'da. Şampiyonlar Ligi ve Uefa kuraları çekildi. Uefa'da Galatasaray'ın rakibi belli olmadan en büyük kupada eşleşmeler belirlendi.

Yine daha son 16 eşleşmelerinden ağzımız sulanmaya başladı. Inter-M.Utd , Real-L'Pool gibi eşleşmeler şu 8 eşleşme arasında bence en iyileri. İtalyanlar başlarını taşa vursun. Bu kadar kötü kura olmazdı. Üç İtalyan ekibi üç İngiliz ekibine karşı oynayacak. İki ülkenin ekiplerinin düellosunda bakalım gülen hangi taraf olacak.
İspanyollar kazançlı. Barça olsun Atletico olsun hani rahat çıkacak güçleri var. Tek eksik çeyrek final de Madrid olabilir toparlanmazlarsa. Yine müthiş maçlar izleyeceğiz.

Uefa'da da yine kaliteli takımlar var bu sene ve eşleşmelerde o yönde oldu. Zenit-Stutgart ve Bremen-Milan maçlarını özellikle bekliyorum. Bunun dışında hem Beşiktaş'ı hemde Galatasaray'ı yenmeyi bilen Metalist'in kupada ne yapabileceğini de mera keder oldum.

Galatasaray son dönemde aşine olduğu bir takımla eşleşti. Bordeaux.. Hani derler ya '' kazanmaması için hiçbir sebep yok'' öyle bir durum Galatasaray için. İlk maçın dışarda olması da avantaj. Yine Galatasaray turu geçtiği takdirde Nijmegen-Hamburg galibiyle oynayacak ki cidden fena kura çekmedi Galatasaray.. Yolu açık olsun.

1 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
we will have nice battle between the english and italian teams.
Regars,

http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...