11 Ocak 2009 Pazar

Minnesota T.Wolves


Aralık ayı kabus gibiydi Minnesota için. Zaten son bir kaç sezondur böyleler. Aralık ayında 13 maçlık bir seri yakaladılar. 13 maç kazanamadılar. Kevin McHale'in koçluk görevine gelmesi de bir şey değiştirmişe benzemiyordu. Taa ki bugüne kadar.

Yeni yıl ise Wolves'a fazlasıyla yaradı. 2009'da oynadıkları maçlarda şu ana kadar yenilgileri yok. Minnesota son 9 maçında yanlızca 2 yenilgi aldı. Aldıkları yenilgilerde Orlando ve Dallas gibi kalbur üstü takımlar. Son beş maçından da galibiyetle ayrılarak uzun zamandır görmediğimiz bir seriye imza attı Wolves. Gerçi kazandıkları maçlara baktığımızda bunun tamamen bir fikstür şansı olduğunu düşünebiliriz (Nyk-Mem x2 - Okc- Gsw- Chi - Mil)ama takım doğru basketbolu oynamaya başladı gibi.

Son olarak dün gece Bucks'u devirmeyi bildi Wolves 106-104 ile.. Özellikle bu dönemde takımda Al Jefferson'un dışında parlayan bir isim var. Randy Foye. Uzun rotasyonunda Jefferson gibi bir ismi barındıran Wolves'in kısa rotasyonunun da Foye gibi bir isimle rayına oturmuş olması cidden güzel. Telfair'in de bu ara performansı üst düzeye çıktı. Ryan Gomes'u da atlamamak gerek elbette. Şu seride öne çıkmayan bir isim var oda Mike Miller ki ben onun varlığını bile unutmuşum. Vay anasını McHale demekten başka birşey gelmiyor içimden. Sıradaki maçta bize karşı. Bakalım Wade ve Beasley'e karşı neler yapacaklar.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...