11 Haziran 2009 Perşembe

Himym - 4.Sezon


Evet dün gece itibariyle fazlasıyla gecikmeli olsa da How i Met Your Mother'ın 4.sezonunu bitirdim. Anneyi sezon finalinde açıklayacaklarını duymuştum ancak yine olmayınca hayal kırıklığına uğradım açıkçası. Ancak keçi hikayesi gerçekten iyiydi finalde :)

Dizideki 2 başrol ismin de aynı anda hamile kalması 4.sezonda aslında görünenin ardındakilere de bakmamızı sağladı. Lilly ve Robin sürekli göbeklerini çantalarıyla yada bol kıyafetleri ile saklarlarken komik görüntülerde oluştu. Lilly'nin hamburger espririsi sayesinde senaristler Lilly'nin normal halini de göstermekten çekinmediler. Her ne kadar doğum dolayısıyla sezon finaline doğru bir kaç bölüm Lilly olmasa da en azından bu zamansız hamilelik dönemini senaristler gayet güzel bir şekilde atlattı.

Aslında sönük bir sezon oldu öncekilere göre ama Himym bu, gelecek sezonlarda tekrar eski temposuna çıkacağından şüphem yok. 7 sezon için anlaşmışlar diye biliyorum yani en az 3 sezon daha olacak. Belki ''hadi yaa daha ne kadar bekleyeceğiz anne için'' diyenler olabilir ama 20 dakikalık gayette iyi giden bir sit-com'u da bitirmek mantıklı değil aslında. Gayet güzel ilerliyor dizi. Bizde bakıyoruz ekrana acaba ne ara anne ile tanışacağız diye.. Haydi bakalım sıradaki sezon için rastgele diyelim.

Son olarak 4.sezon ile ilgili en beğendiğim bölümleri yazayım. Son 3-4 böllümü dahil etmedim, çünkü finale doğru tempo arttırdığından o bölümleri ayıramadım hepsi birbirinden güzeldi :)

En İyi : 4-15 / The Possimpible 4-10 / The Naked Man
İdare Eder
4-16 / The Stinsons 4-9 / Woooo!
Jüri Özel
4-2 / The Best Burger in New York 4-11 / The Fight
Kötü
4-5 / Shelter Island 4-12 / Little Minnesota

3 yorum:

onur dedi ki...

elbette h.i.m.y.m dan ben asla vazgeçemem bana göre kötü bölüm yok ama 4.sezonda lilly yi çok az gördük o yüzden moralim bozuktu çok seviyorum onu barney de hafiften ted gibi olmaya başladı aşk çocuğu hehe bu arada 5.sezon 24 bölümlük anlaşmanın yapıldığını okudum ve çok sevindim tam gaz devam ediceklerini sölemişler yeni sezonu iple çekiyoruz...

enesak dedi ki...

dostum yaptigin tespitler cok guzel ama bolum numaralari yanlis yazilmis.bi bolum ileriye atmissin tum bolumleri.bende merak ettim hangi bolumlermis diye o sirada bakarken farkettim.

Kaan Mert dedi ki...

o bölüm numaraları cnbc-e'nin sitesinde o şekilde yazıyordu ordan almıştım. Ciddiyetsizler kendi yanlış yazmış :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...