6 Temmuz 2010 Salı

Amar'e Knicks'te ya LeBron??


Evet Knicks ilk yıldız ismini buldu. Amar'e Stoudamire. Beş yıllık 100 milyon dolara anlaşılmış Amar'e ile.. Amar'e'nin gelişi gözleri bir diğer süperstara LeBron James'e çevirdi. Amar'e gelir gelmez 'LeBron'u ikna etmek için konuşacağım.' demiş. Ki Knciks'in salary'side bir maksimum kontratı daha kaldıracak kadar müsait.

Amar'e Knicks'e gayet faydalı olabilecel bir isim. Geçtiğimiz sezon All-Star arasından sonra oyununda adeta patlama yapan ve istatistikleri ile takımını Konferans Finalleri'ne kadar taşıyan Amar'e artık Knicks'in başarısı için ter dökecek. Daha 27 yaşında olması da kariyerinin zirvesinde olduğunun göstergesidr. Belki yanında bir Nash olmayacak ama ne olursa olsun kendi pozisyonunu yaratabilecek bir isim ve pota altında oldukça tehlikeli. Nash olmayacak yanında dedik ki Knicks zaten onu besleyecek bir ismi daha kadrosuna katmak için hareket halinde. Amar'e tecrübesi ile de takıma faydalı olacaktır.

Önemli bir hamle oldu Knicks adına ve doğru yapılmış bir hamle. Sıradaki kim olacak merak konusu ama Amar'e'nin Knicks'e gidişi bir çok dengeyi değiştirebilir. Knicks'in asıl hedefindeki isim ise LeBron'du ve hala ısrarla onu istiyorlar.

2 yorum:

brk dedi ki...

p.ewing, a.houston, l. sprewell'li dönemden beri knicks'i tutuyordum 10-12 sene sonra artık gene eskisi gibi heyecanlanabiliriz artık :)

HayattanSıkıldıgımda dedi ki...

http://zorturkderki.blogspot.com/2010/07/ilk-hamle-geldi.html

Bende kendi blogumda yazdım bir şeyler.Eğer LeBron gelirse Nyk Amare çok iyi hamle olur.Ama lebron gelmez ve Amareyi oynatacak birisi alınmazsa Amare nyk kabus olur.

Bu arada bir ricam olcak.

http://zorturkderki.blogspot.com/

blogunu The Blog List bölümüne ekler misiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...