10 Temmuz 2010 Cumartesi

Beach Party; Wade-James-Bosh


LeBron dün gece kararını açıkladı ve Wade-Bosh ikilisinin yanına Miami'ye geldi. James seçtiği takımı dün gece televizyonda açıkladı ve şampiyonluk istediği için Miami'yi tercih ttiğini belirtti. Şimdi bir takım sesler yükselecektir elbette. Aslında James hangi takıma gitse ya da Cleveland'da kalsa yine memnun olmayanlar olacaktı ama o kendisini başarıya ulaştıracağına inandığı yolu seçti.

Wade-Bosh ikilisinin seneye Heat'te oynayacağının kesinleştiği andan beri James'in Heat'e gideceği konuşuluyordu zaten. James her zaman yüksek egosu ile tanınan bir oyuncu burada iki süperyıldız ile nasıl geçinecek soruları da soruluyor elbet.. Ancak dün gece televizyonda bence LeBron tüm o ego klişesini sıfırladı gözümde. Ego'su olan biri zaten bu takıma gelmez ve kararını açıkladıktan sonra amacının şampiyonluklar kazanmak olduğunu da söyledi. Yani James başarı istiyor.


Şu üçlü kolay kolay bir araya gelecek bir üçlü değil. Pat Riley bunu takasla da başarmadı. Bir çok şeyi riske edip cap'i boşalttı ve bu üçlüyü bir araya getirdi. 2003 draftının ilk beş oyuncusunu, Doğu All-Star kadrosunun ilk beşinden üç oyuncuyu aynı kadroda toplamak her baba yiğidin harcı değil. Bu kadroyu bir araya getiren Riley'e de teşekkür etmek gerek.

Ayrıca egodan bahsetmişken bu üç oyuncunun henüz kontrat detayları belli değil ancak max kontrata imza atmadıkları da konuşuluyor takıma Mike Miller'ın gelişine olanak sağlamak için. Böyle bir şekilde kazanacağı paradan feragat eden kişilerin zaten ego sorunu kalmamıştır başarı için. Mike Miller'ın Heat'e gelişi bu üçlünün yanında ceza şutları açısından da oldukça önemli. Ve bu üçlü şampiyonluk istiyor. Yanlarına eklenecek parçalarla bu hiçte uzak gözükmüyor açıkçası. Yeni sezon gayet heyecanlı olacak bekleyip görelim.. Miami'de parti başladı !!

Ayrıca Miami draft hakları karşılığı iki sene önce draft ettiği Beasley'i de Wolves'e yolladı. Ona da yolu açık olsun diyelim. İki senede önemli performanslara imza attı. Bu oyuncuları bir araya getirmek için ondan vazgeçildi. Potansiyeli olan bir oyuncu ve umarım istediği, hedeflediği yerlere ulaşır.

1 yorum:

Sakuragi dedi ki...

şu ana kadar okuduğum en mantıklı yazı olmuş tebrik ederim..Israrla lebron'un ego'su diye tutturan bir kesim var hala anlamadığım halde..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...