10 Temmuz 2010 Cumartesi

David Lee Warriors'ta


LeBron'un kararını açıklamasından bir iki saat önce sitelere düştü haber. Eğer Knicks'i seçmez ise gerçekleşecekti ve sabah saat 05.00 itibari ile takas netlik kazandı. Knicks, David Lee'yi sign&trade yöntemi ile Warriors'a takas etti. Karşılığında Azubuike, Turiaf ve Anthony Randolph Knicks yolunu tuttu. David Lee 6 yıl 80 milyonluk bir kontrat ile Warriors'un yolunu tuttu.

Şimdi David Lee bu kontratı sonuna kadar hak eden bir performans sergiledi gerek geçen sene gerekse kariyeri boyunca. Knicks'in yerleri süpürdüğü sezonlarda bile adından en çok bahsettiren, maçlarda en çok mücadele veren oyuncuların başındaydı. Pota altında özellikle ribaunt ve skor gücü ile Warriors'un tam aradığı bir uzun modeli bence Lee. Karşılığında yolladıkları parçalara bakınca Monta'yı göndermemiş olmaları akıllıca. Nelson ile bir türlü yıldızı barışmayan Randolph'un yanında Golden State'te bekleneni veremeyen Turiaf'ı Lee'nin karşılığında göndermeleri gayet akıllıca bir hareket. Azubuike ise G.State sisteminde iş yapan bir oyuncuydu ve Knicks'te de bu iyi performanslarını sergilemeyi sürdürecektir.

Knicks bunun dışında geçen sezon Bobcats forması giyen Felton ile anlaşmaya varmış. Guard rotasyonu adına önemli bir hamle olmuş onlar için. Amare'de takıma oyuncu çekmek için çalışmalarını sürdürüyormuş. Son olarak Parker ve Melo ile görüşmüş. Bu sene olmasa bile seneye de Knicks'in yaz adına önemli planları olacaktır. Bekleyip göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...