17 Temmuz 2010 Cumartesi

Barnes'ın Tercihi ??


Golden State formasıyla parladığı sezonun ertesinde Suns'a geçen ve geçtiğimiz sezon da Magic'in kadrosunda yer alan Matt Barnes'ın bu sezon hangi takımı seçeceği merak konusu. Orlando'da çıkan bazı haberler Barnes'ın Doğu Konferansı'nda Magic'in rakipleri olan Heat ya da Celtics'e geçebileceği yönünde..

Heat'in bu yaz yaptığı hamleler belki de onları birinci aday yapsa da salary durumu Barnes'ı düşündürebilir. Heat şu kadroyu kurmak için başta yıldız isimler dahil Haslem bile alacağı paradan fedakarlık yapmışlardı. Barnes 30 yaşında ve alacağı kontrat kariyerinin en önemli kontratı olacağından Heat tercihi ona mantıklı glemeyebilir. Ancak kariyerinde bir şampiyonluk istiyorsa da mantıklı bir tercih olabilir. Miami'nin ona verebileceği mid-level kontratı yok ama Celtics için para konusu şu an ön planda değil. Yani kariyeri açısından önemli bir kontrata imza atacak olan Barnes Miami'nin kadrosuna katılmak adına Haslem kadar gözü kara bir şekilde paraları elinin tersiyle itmez, aksine o yöne gider gibime geliyor.

Barnes ayrıca Twitter'ından da ilginç açıklamalar yapıyor. İmzalayacağı takım hakkında büyük sürpriz olacak yorumları yapan Barnes bundan önce de Miami kadrosunun ilginçliğine dikkat çekmişti. Barnes'ın menajeri de bugün basına yaptığı 'Barnes'ın gideceği takımı bugün açıklayacaktık ancak başka takımlar ortaya çıktı ve bunu şimdilik erteledik.' açıklamasıyla da Barnes'ın gideceği takım tercihi merak konusu olmaya başladı.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...