13 Temmuz 2010 Salı

Raptors-Suns Takası


İki gün önce kaynakların verdiği bilgiye göre Hidayet Suns'a takas olmuştu ancak takas henüz net değildi. Aradan 2 gün geçmesine rağmen hala net bir karara bağlanamadı takas olayı. Ancak öyle yada böyle Hidayet önümüzdeki sezon Suns forması ile mücadele edecek.

Şimdi öncelikle Barbosa-Hedo üzerinden odaklı bir takas konuşuluyordu ancak olaya daha sonradan Charlott Bobcats dahil oldu ve üçlü takas gerçekleşti. Takasa göre Suns'a Hedo gelirken Raptors'a Barbosa-Diaw ve Chandler üçlüsü geliyordu. Bobcats ise kadrosuna Calderon ve Evans'ı katıyordu. Ancak Michael Jordan takası veto ederek Bobcats'i takastan çekmiş. Hal böyle olunca takas yine Barbosa-Hedo odaklı bir takasa döndü. Muhtemelen yan parçalar da eklenecektir ama ana hatlarıyla Hedo Suns'ta Barbosa Raptors'ta şimdilik.

Hidayet açısından olaya bakacak olursak bence Suns sistemi onun eski istaistiklerini yakalamasını sağlayacaktır. Gentry ile de iyi anlaşacağını düşünüyorum ben ve önemli performanslar gösterecektir. Zaten hangi oyuncuya kötü bir yan etki yapmış ki Nash ? Kariyeri açısından önemli bir takıma geldi ve iyi bir rol oyuncusu olacaktır. Play-Off'larda da kalitesini daha d ortaya koyacaktır.

1 yorum:

brk dedi ki...

jordan basketçiden anlıyor ki calderon'u istememiş.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...