13 Temmuz 2010 Salı

Nba'den Kısa Kısa


* Lakers ile bu sezon kontratı biten ve kendine takım arayan Farmar bu yaz bol bol kontrat dağıtan Nets ile anlaştı. Farmar 3 yıl 12 milyon dolarlık bir kontrat ile Nets kadrosuna katıldı. Harris'i yedekleyecek iyi birini bulan Nets'te şimdi sorulacak soru şu. Acaba Farmar koç Avery Johnson ile geçinebilecek mi ?

* Lakers'ın bir diğer guardı Derek Fisher'ın geçtiğimiz cuma 'Heat Welcome Party' de görülmesi ve Riley ile görüşemesinin ardından Heat'e gideceği konuşuluyordu ancak o tekrardan Lakers ile anlaşmaya varmış. Kontratı ile ilgili henüz bir bilgi yok. Ancak Lakers'ın Fisher'ı elinde tutması önemli bir olay, özellikle play-off'larda sergilediği üst düzey performans ile maksimum katkıyı verebilecek bir isim Fisher.

* Bu sezon özellikle play-off'larda yaptığı savunma ile ön plana çıkan Tony Allen 3 yıl 10 milyonluk bir kontrat ile Grizzlies ile anlaşmaya varmış. Açıkçası Celtics'in onu elden bırakacağını düşünmüyordum son sergilediği performanslardan sonra ama benim için de sürpriz oldu. Grizzlies'in da elindeki malzeme iyi olmaya başladı hafiften.

* New Orleans Hornets geçtiğimiz kış takas ettiği Aaron Gray'i kadrosunda tuttu. 2 yıllık bir kontrat ile Gray takımda tutuldu.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...