13 Kasım 2008 Perşembe

Nba - 12.11.08


Dün gece NbaTv çok yerinde bir maç seçimi yapmış gerçekten. Şöyle bir bakınca Rox-Suns Hornets-Lakers gibi ağız sulandırıcı iştah açıcı maçlar var ama Boston-Hawks maçındaki çekişmeyi heyecanı cidden diğerlerinde bulamazdım.

Uyur uyanık maçın ikinci yarısını izlemeye başladım. Kumanda elimde sıkılırsam kapatırım diye bekliyor ama sıkılmak ne kelime maç o kadar güzel ki yorgunlukmuş uykuymuş hepsi bir tarafa Pierece'ı Joe Johnson'u izlemek ayrı bir tarafa. Maç bir gitti bir geldi.. Atlanta harbi gümbür gümbür geliyor. Namağlup girdiler sezona birçokları gelip geçici bir şey olarak gördü bleki ama şu takım gerçekten iş yapacak. Bu maçtada oldukça iyi direndiler. Bir kısma kadar da önde götürmüşler maçı. Son dakikalar ise ayrı bir heyecan fırtınası anlatamam bile.

Pierece'ın 0.5 saniye kala attığı basketin ardından keşke maç bitmese dedim ama ne yazık ki bitecekti. Hawks o 0.5 saniyede basket bulsa da bitecek bulmasa da. Nitekim bulamadılar ve maçı Boston kazandı ama gerçekten seyir zevki olarak üst düzey bir maçtı. Dershaneye gideceğim birazdan ama muhakkak akşam gelince adam akıllı tekrarını izleyeceğim.

Dün gecenin adamıda kesinlikle Howard olmalı. Adam neler yaptı öyle ya Oklahoma karşısında. Neti açıp box'a baktığımda yanlış falan mı yazılmış diye iki üç site birden kontrol ettim.
30 sayı 19 ribaunt 10 blok.. Yok artık Dwight Howard demeliyiz artık. İnsanüstü bir performans.
30 sayı 15 ribaunt 10 blok barajını Olajuwon'dan sonra bir maçta geçen ilk oyuncu oldu. İnsansı yaratık seni..

Greg Oden'da sakatlıktan dönüş yaptı ve dün Heat karşısında 16 dakika forma giydi. Bir daha sakatlanmasın da izleyelim şu adamı.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...