8 Ağustos 2009 Cumartesi

Nba 2009-10 Schedule

Nba'de yeni sezonun fikstürü belirlenmiş. 27 Ekim Salı gecesi -bize göre çarşamba sabahı- yeni sezona merhaba diyeceğiz. İlk gece 4 maçla yeni sezona hoşgeldin derken son şampiyon Lakers bir diğer LA ekibi Clippers ile karşılaşacak. Aynı zamanda bu maç Blake Griffin'in ilk Nba maçı olma özelliği taşıyor. Gecenin bir diğer önemli maçı ise geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda açılış gecesinde bulunan Cavs-Celtics mücadelesi olacak.

Nba'in merakla beklenen noel gecesi ise merakla beklenen karşılaşmalara sahne olacak. Christmas Day'in teması bu sezonda Shaq vs Kobe olacak ve Lakers, Cavs deplasmanına çıkacak. Geçtiğimiz sezonun finalisti Orlando ise evinde Boston'u ağırlayacak. Bunun dışında geçmişten husumeti bulunan Miami ve Knicks bu gece New York'ta karşı karşıya gelecekler.

Ntv ve NtvSpor'un 2 sezondur Martin Luther King dolayısıyla üst üste maçlar verdiği 18 Ocak akşamı oynanacak bazı önemli maçlar ise şu şekilde: Orlando vs Lakers, Spurs vs Hornets, Dallas vs Celtics...

Lig 14 Nisan Çarşamba akşamı son bulacak. Lakers sezonu yine bir Clippers maçı ile kapatırken gecenin bir diğer önemli maçı Suns-Utah arasında oynanacak. Bunun dışında play-off sıralamaları açısından oldukça önem taşıyan mücadeleleri de seyredebiliriz.

Son olarak Heat'in yeni sezon fikstürne buradan ulaşabilirsiniz. Başarılı bir sezon geçirmek dileğiyle..

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...