11 Temmuz 2010 Pazar

Big 3'ün Kontrat Detayları


LeBron James - Chris Bısh ve Dwyane Wade aynı kadoda toplandı toplanmasına ama bunun kontrat detayladı da merak edilyordu. Wade'in takımında kaldığı için 6 yıllık bir kontrata imza atacağı kesindi ancak James ve Bosh için net bir şey söylenmiyordu.

Bugün yapılan açıklamalara göre James ve Bosh'ta 6şar yıllık kontrata imza attılar. Yani önce kendi takımlarıyla anlaşıp takas yolu ile Heat'e geldiler. Bosh ve James 6 yıl 110 milyonluk kontrata imza atarken Wade 6 yıl 107 milyonluk kontrata evet dedi. Evet burada bir gariplik var değil mi. Söylenildiği gibi bu üç oyuncu da maksimum kontrat almayarak takıma takviye yapılması için ön ayak olmuşlar. Hatta takımın bunca yıldır emektarı olan Wade yeni gelenlere göre daha bile fazla fedakarlıkta bulunmuş. Tekrar belirtmekte yarar var. Para için gelmedi bir araya bu oyuncular, başarı için geldiler.

Heat yönetimi Toronto'ya Bosh karşılığı iki 1.tur draft hakkı, Cleveland'a ise iki 1.tur ve iki 2.tur draft hakkı yolladı.

1 yorum:

Sakuragi dedi ki...

Mike miller'ı aldıklarını düşünürsek..takıma pota altında sertlik sağlıcak ribaund'u iyi ,savunmada vasatın üstünde bir pivot bulabilirlerse takım tertibi tamam olacak bence..

oyun kurucunun çokda önemli olduğunu düşünmüyorum neticede hem lebron hem wade gerekince o işi takımlarında zaten başarıyla yapabilen oyuncular..

Kalan oyuncularıda veteran ve minimum kontratlarla serpiştirirlerse bu takım çok rahat doğu finaline çıkıp şampiyonluk mücadelesine başlıcaktır.

İlk senelerinde şampiyon olmalarıda anormal olmaz şu kadro ile..

Hani keşke nash'in kontrat'ı bitmiş olsaydı da veteran kontrat yapıp bir yüzük sahibi olabilseydi emekliye ayrılmadan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...