14 Temmuz 2010 Çarşamba

Chandler Dallas'ta


Jordan'ın takımını Suns-Raptors takasından çekmesiyle beraber elde kalan Chandler akşam saatlerinde Dallas'a takas edildi. Chandler ve Alex Ajinca'yı Dallas'a gönderen Bobcats'te takıma E.Dampier, Matt Carroll ve Eduardo Najera katıldı.

Öncelikle Al-Jefferson'u yaz boyunca ısrarla isteyen ancak Utah'a kaptıran Dallas'ta pota altı biraz fazla lüx olmaya başladı. Haywood ve Chandler ile beraber pota altını sağlamlaştıran Dallas 2 numara açığını kapatmak için büyük ihtimalle Chandler'ı bir kez daha takas edebilir. Kidd-Butler-Marion-Dirk-Haywood.. Fena bir beş değil ama 2 numara her türlü sırıtıyor ve iyi bir parça alabilme adına Chandler'ı bir kez daha takas edebilirler diye düşünüyorum. Ama şu haliyle bile Dallas adına mantıklı bir takas olmuş. Chandler-Haywood gibi bir pota altına sahip olmak rakipler için korkutucu olacaktır. Ancak hücum varyasyonları için de tehlike arz edebilen bir durum çıkıyor ortaya. En mantıklısı Chandler'ın tekrar takas edilmesi, Dallas iki numara açığını kapatbilirse yerinde ve sağlam bir beş kurmuş olacak.

Bunun yanında mid-level hakkı bulunan Dallas'ın Al Harrington'a kontrat önereceği söyleniyor. Eğer doğruysa şu kadroya 6.adamı da buldular demek olur bu. Harrington hem Marion'u hem de Dirk'i yedekleyebilecek kapasiteye sahip. Çaktırmadan önemli işlere imza atıyor Cuban hadi hayırlısı..

3 yorum:

brk dedi ki...

bence al harrington'ı alıcaklarsa marion'ın yerine atlet, savunmacı bi 2 numara almalılar böylece c.butler da 3 numara oynayabilir rahat rahat.

Kaan Mert dedi ki...

marion'un kontratını kabullenecek bir takım bulmaları zor. o yüzden ilk alternatid butler yada chandler üzerinden bir takas daha olması.

Kaan Mert dedi ki...

marion'un kontratını kabullenecek bir takım bulmaları zor. o yüzden ilk alternatid butler yada chandler üzerinden bir takas daha olması.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...