13 Eylül 2010 Pazartesi

Sahada İki Şampiyon


Biri resmen şampiyon oldu. Billups, Odom ve Chandler dışında hepsi genç olan kadroyla altına ulaştılar, kupayı kaldırdılar. Müthiş bir başarı onlar için. Cocah K, Colangelo ve oyuncular süperstarların gelmediği bir turnuvada kendi süperstarlarını yarattılar. Tebrik etmek gerek.

Diğer şampiyonsa gönüllerimizin efendisi oldu. Koç Tanjevic'ten çok az oynayan Cenk Akyol'a, takımın kaptanı ve yıldızı Hidayet'ten son adam Barış'a hepsi binlerce tebriği hakediyor. Ankara'da muhteşem seyirci desteğiyle alınan galibiyetleri, İstanbul'daki ses noksanı seyircinin önünde sürdürdüler. Sırasıyla Slovenya ve Fransa farklarını gördü bu seyirci, sonraysa efsanevi bir Sırbistan galibiyetini. Onlara da kocaman bir tebrik.

1 yorum:

Kaan Mert dedi ki...

bazılarını görüyorum sanki takım sonuncu olmuş gibi üzülüyorlar. tamam finale kadar oynadığımız basketbolla kazanmayı hak ediyorduk ama final oynayıp dünya 2.si olmakta muazzam bir başarıdır. Amerika'nın ardında 2.olmak bile harika bir şey başardığımızın göstergesidir. Dün gecenin sarhoşluğundan maç başlayınca ayıldım. Kenardaki skor tabelasında TUR - USA adlarını yan yana görünce. Şu maçı oynamak bile harika işler yaptığımızın göstergesidir. Teşekkürler 12 dev adam. Sırada Litvanya var.. Seneye de aynı başarılara imza atmak bu kez altın madalyayı kazanmak için gideceğiz...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...