17 Nisan 2009 Cuma

Boston Celtics - Chicago Bulls


Boston'da play-off'ların öncesi Garnett'in olmayacağı haberi moralleri bozdu ancak takım bu sezon 25 maç Kevin'sız oynadı ki buna da hazırlıklılardır. Oynadıkları 25 maçtan 18 galibiyet çıkarttıklarını da belirtmek gerek.

Garnett'in eksikliği önemli olacaktır. Ben bu noktada içerdeki üstünlüğün Bulls cephesinde olacağını düşünüyorum Tyrus-Noah-Miller üçlüsü ile. Boston'un atletik uzunu Powe ve Big Davis burada rakibe boyun eğecek gibi görünüyor. Ancak Bulls'un tek üstünlüğü burada olacaktır muhtemelen. Dışarda bu sezon büyük gelişme kaydeden, şutuna hala güven problemi olsa da oyununu çok beğendiğim bir Rondo var. Rose falan duramaz karşısında Rondo ritmini bulacak olursa. Pierce'ın karşısında durabilecek birini de düşünmüyorum Bulls cephesinde.

Chicago'nun son dönemdeki formu biraz ürkütücü olabilir rakip adına. Tyrus Thomas'da geçen konuyla ilgili 'Şu an Doğu'nun en tehlikeli ekibi biziz' demişti. Bulls'un deplasman karnesi pek iç açıcı değil. Onların silahı United Center. Bunun dışında Boston'un evinde de ne derece ateşli olduğunu ibliyoruz. İlk üç maçı ev sahipleri alır. Boston seriyi 5 maçta bitirir diyorum.

Tahmin: 4-1 Celtics

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...