18 Nisan 2009 Cumartesi

Orlando Magic - Philadelphia 76ers

Geçtiğimiz sezonki Sixers ile günümüz Sixers takımlarına bakıyorum ki arada çok fark var. Geçen yılki takım Detroit önünde inanılmaz bir çaba ile tutunmuş ve 2 maç çalmayı da başarmıştı. 6 maçlık bir yenilgi serisi ile buraya gelen ve son maçta Lebron'suz Mo-Will'siz Cavs'ı son anda geçerek bir basamak atlayan ve Orlando ile eşleşen Sixers.

Hadi tamam Boston-Sixers eşleşmesi olsa ne kadar farklı konuşuyor olacaktık ki şimdikinden. En azından Garnett'in olmayışı belki avantaj sağlardı. Öyle ki Howard'ı mevcut sistemde durdurabilecek isimleri yok. Kimde var ki bu isim zaten.. Hal böyle olunca içeriye dönük bir oyun oynayacaklar Howard'ın hareket alanını daraltmak için ancak çok büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalırlar bu durumda. Orlando'nun belkide en iyi yaptığı iş. Dış şutlar..

Serinin kaderini tamemn bu iş belirleyecek bana göre. Orlando çok çok düşük bir şut seviyesi ile oynadığı gün gelirse belki Sixers'ın maç alma şansı olabilir. Bunun dışında Orlando cidden çok ters takım kendilerine. Hedo olsun olmasın bu iş böyle olacak. Brand zaten oynamıyor ee bu durumda Howard'ın karşısında Dalembert-Evans çaylak Speights ile mücadele edecek Sixers uzunları rakibini belki sindirecek ama unutulmamalı ki Howard'ın oldukça yüzdeli bir ft istatistiği de var. Sixers'ın tek avantajlı yönü guard rotasyonunuda Alston karşısında oynayacak olan Miller'dır. Ancak onunda serinin kaderini dğeiştirebilecek bir etkisi olacağını düşünmüyorum.

Tahmin; 4-0 Magic

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...