19 Nisan 2009 Pazar

Los Angeles Lakers - Utah Jazz


Formsuzluk, dış sahadaki felaket performans, en iyi alçak post silahının sakatlıktan yeni kurtulması ve kafasının basketbolda olduğundan şüphe duyulması, takımın point guard'ının skorer guard kimliğine bürünmesi, rakip skorer guardı savunmama durumu ve rakipte bu alanda ligin en iyisi olması, rakibe karşı avantaj teşkil edebilecek dış şutu olan uzun-forvetlerinin ilk iki maçı kaçıracak olması...

Utah adına sayılacak ne kaldı ki.. Buyrun cümbüşe. Sahada avantajlı oldukları nokta yok Lakers'a karşı. Tabi Deron'un Fisher ve Shannon karşısında gayet başarılı istatistikler üreteceği aşikar ancak Utah'ın 2009 play-off macerası ancak bunla sınırlı kalır. Birde Salt Lake performanslarının hatrına belki bir galibiyet.

Rakipte bir kere savunmayı asla beceremediğin 2 numaraların şahı var. Pota altı desek Memo'nun yokluğu büyük eksiklik, Boozer'ın ne yapacağı meçhul. Sakatlıktan yeni geldi ki sakat olmadığı zamanlarda Lakers'a karşı neler yaptığını biliyoruz geçen sene. Hadi tek avantaj olarak millsap'ı koysak Gasol-Bynum ve Odom karşısında ne yapacaklar ki pota altında. Bench katkısı desek o bile sıfır'a yakın olacak Korver'ın bir iki maç yakalayacağı şut ritmi olmayacak olursa.

Lakers kaybederse 3. maçı kaybeder en geç 5. maçta seriyi bitirir Houston-Portland eşleşmesinden rakibini bkelemeye başlar.

Tahmin: 4-1 Lakers

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...