14 Ağustos 2009 Cuma

Gündemden Kısa Kısa #4


  • Geçtiğimiz sezon Josh Childress'ı transfer ederek büyük sükse yapan Yunan ekibi Olimpiakos şimdi de Denver'dan Linas Kleiza'yı 2 yıl 12 md'a renklerine bağlamış. Bununla da kalmayan Olimpiakos Houston ile sözleşmesi sona eren ve bu yıl dönem dönem oynadığı oyunlarla beğeni toplayan gözü kara isim Von Vafer ile 2 yıl 10 md karşılığında anlaşmışlar. Kriz etkilememiş bunları anlaşılan..
  • Hornets ek vergiden kurtulmak amacıyla R.Butler'ı 2. tur draft hakkı karşılığı Clippers'a gönderdi. Clippers'ta bu sezon tek merak ettiğim isim haliyle draftın bir numaralı ismi Blake Griffin olacak. Yoksa benim gözümde bu sezonunun toplama Diyarbakırspor'undan farkı yok.
  • Bu sezon kadrosuna birbirinden iyi rol oyuncuları takviye eden Cavs sıradaki hamlesini Powe ile yapmış. Boston'un serbest bıraktığı Leon Powe playoff'larda yaşadığı diz sakatlığı yüzünden en geç Şubat gibi basketbol oynamaya başlayacak. Cavs'ın Powe'a 2 yıl için 1.2 md vereceği saçıklanmış, gayet makul. İlk sene belki fazla yararlanamayacaklar ancak sonrası için kendini yeniden gösterme imkanı bulacaktır.
  • Sıkça duymaya başladığımız Amare'nin takas dedikodularına bir yeni takım daha eklendi. Golden State ile Ellis&Amare odaklı takas paketleri sıkça konuşulurken şimdi de Denver'ın Amare ile ilgilendiği yazılmış.
  • Kerem Gönlüm'ün BBL final serisinin 5.maçından sonra kendisinden alınan örnekte Cathene adlı yasaklı bir madde bulunmuş. İkinci bir karara kadar Kerem'in oynaması yasaklanmış. Milli takım kampından da çıkartılmış.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...