9 Ağustos 2009 Pazar

James'ten Açık Kapı


NtvSpor'da yazan habere göre Cleveland'ın yıldız ismi LeBron James kulübün temmuz ortasında kendisine teklif ettiği yeni bir kontrata sıcak bakmadığını belirtmiş. 2006'da 5 yıllık bir anlaşmaya imza atan James "2006 yılında son yılı opsiyonlu bir kontrat imzaladım, eğer diğer seçeneklerimi açık tutmayacaksam o sözleşmenin bir anlamı kalmaz" şeklinde bir açıklamada bulunmuş.

Geçtiğimiz sezon bolca dedikodusu çıkmıştı Knicks ve LeBron'un.. Knicks olmasa dahi şu haberden sonra James'in de pek Cavs'ta kalma yanlısı olmadığını görebiliyoruz. 2007'de final yaptılar, denediler olmadı. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğun en önemli adayıydı ve Final yapmasına kesin gözüyle bakıyordu ancak formda bir play-off dönemi geçiren Orlando'ya elenmekten kurtulamadılar.

Cavs bu sezon kadrosuna önemli isimler kattı. Bunların başında Nba'in en önemli pivotlarından biri olan Shaquille O'Neal var. Bunun dışında kadrolarını A.Parker ve J.Moon gibi iki bench ismiyle güçlendirdiler. Bu sene bir kez daha deneyecekler ve sezon sonunda elde edilecek başarı veya başarısızlık durumunda LeBron'un tercihi merakla beklenecek.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...