14 Ağustos 2009 Cuma

Q.Rich Miami'de

Az önce Twitter'da dolanırken YahooSports'tan Richardson'un Heat'e Blount karşılığı takas olduğu haberi geldi. Bu yaz takaslar sayesinde bavulunu açamadan başka bir şehrin yolunu tutan Richardson'un Heat'te gerekli süreleri alacağı da söylenmiş Yahoo tarafından.

Mark Blount zaten faydalı bir oyuncu değil Miami'ye, aslında hangi takımda oynarsa oynasın belli basketbol bilgilerinden yoksun olduğu için kademe atlaması mümkün olmayan bir oyuncu. Top kayıpları konusunda büyük problemi var. Bu sorununu bir türlü çözemedi ve takımına hücum konusunda büyük zararlar verebiliyor. Kariyerinin en iyi dönemlerini geçirdiği Wolves'e dönmek onun adına belki olumlu gelişmelere yol açabilir.
Diğer tarafta Q.Rich bu yazın istenmeyen çocuğu oldu. Kontratı Blount'un kontratına göre 2md daha kabarık ancak iki oyuncunun da son senesi bu açıdan bu farkın pek bir önemi yok. Hatta bir kez daha takas edilmesi bile gündeme gelebilir ilerleyen zamanlarda. Ancak çıkan habeler şu an için Richardson'un takımda kalıcı olacağını gösteriyor. Hücumda sıfır olan Blount yerine Richardson gibi dıl şutu olan bir ismi getirmek önemli. Yok yok yine de fazla iyimser bakmak yersiz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...